Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 30. 3. 2026 ob 14:44 je Bini napisal:

Vem, da si trmast  ampak tole kar tukaj piše in tisto kar je @Janez007napisal je dejstvo in tudi v vsaki uradni literaturi je navedeno... Ti pa verjameš ali pa ne.... :nevem:

IMG_20260330_141653.jpg

IMG_20260330_141615.jpg

IMG_20260330_141455.jpg

GPF kompatibilnost, sej res, GPF je še ena brezvezna stvar na X motorju

sem peljal G140, poezija

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

GPF kompatibilnost, sej res, GPF je še ena brezvezna stvar na X motorju

sem peljal G140, poezija

Glej, da te nebo bolela glava ga ima tudi CX-30 G140..... 😂🤣🫣😉 

IMG_20260402_001219.jpg

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

IMG_20260402_001219.jpg

Ne no, Bini, verjetno si se zmotil.😉 Mini Dino-poezija,  pa že nima te brezvezne stvari . 😄

Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Bini napisal:

V original navodilih za CX30 je navedeno, da ima ta filter samo X motor, če je to mišljeno?, ChatGPT se tudi kdaj zmoti😁. Ali to drži?

image.png

Popravljeno od goB
Napisano (urejeno)
pred 9 urami je NevLado napisal:

..

sem peljal G140, poezija

Ta bi lahko bila še prvoaprilska 😁.

Popravljeno od goB
Napisano
pred 29 minutami je goB napisal:

V original navodilih za CX30 je navedeno, da ima ta filter samo X motor, če je to mišljeno?, ChatGPT se tudi kdaj zmoti😁. Ali to drži?

image.png

Možno, da je tako, logično pa ni glede na to, da ima ta gpf vedno več avtomobilov v EU zaradi stroge zakonodaje... :nevem:

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Možno, da je tako, logično pa ni glede na to, da ima ta gpf vedno več avtomobilov v EU zaradi stroge zakonodaje... :nevem:

null

image.png

• Haha 2
  • Začuden 1
Napisano (urejeno)
pred 13 urami je NevLado napisal:

....

sem peljal G140, poezija

2.del: tudi če je prvoaprilska, poezija je v vsakem primeru, tisti, ki niste probali ne veste, kaj zamujate 😁

Popravljeno od goB
Napisano
pred 49 minutami je Carot napisal:

null

image.png

Urediti si moreš nastavitve.

Zapisat univezalni promt, da ne ugiba,... če ugiba more jasno označit ....

Pa postane na1x bolj uporabn.

Napisano
pred 8 minutami je godlike napisal:

Ali lahko to nastaviš v brezplačni verziji in kje to nastaviš oz. kako izvesti :whatever:?

Napisano (urejeno)

Seveda. Pač prijavljen moraš bit:

Screenshot_20260402_124559_ChatGPT.jpg

Screenshot_20260402_124635_ChatGPT.jpg

Popravljeno od godlike
Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Pa postane na1x bolj uporabn.

Saj to je bila poanta moje objave; da AI rada dela precej samozavestne zaključke, ki pa velikokrat niso natančni in ni vse 100% za vrjet.

Napisano (urejeno)

Sem sprobal nove nastavitve v Chat, se že malo pozna 😃.

Še vedno pa mi ni čisto jasno glede GPF za G140, sam nikoli nisem opazil kakšne regeneracije, tudi po navodilih za G140 tega ni.

In kaj pravi sedaj Chat:

image.png

image.png

image.png

In še mnenje Chat-a, če mu verjameš:

image.png

Popravljeno od goB
Napisano
pred 21 urami je goB napisal:

2.del: tudi če je prvoaprilska, poezija je v vsakem primeru, tisti, ki niste probali ne veste, kaj zamujate 😁

Če bi jaz danes kupoval CX-30, bi vzel max opremo in G140. Preprosto veš da dobiš kvaliteten motor z dovolj zanesljivosti. :) 

Napisano
pred 6 minutami je NevLado napisal:

Če bi jaz danes kupoval CX-30, bi vzel max opremo in G140. Preprosto veš da dobiš kvaliteten motor z dovolj zanesljivosti. :) 

Tudi jaz mogoče 🤔. Zdaj, ko pa vem kaj imam pa ne.... :nevem:

Napisano

Kmalu bo čas za prvo menjavo gum doma. 

Torej iz 16 nazaj na 18". 😀

Vprašanje glede dvigalke za avto. 

Ali je takšna, kot je v pripeti sliki, primerna za CX-30, oz. potrebujem kakšno drugačno zadevo?

Če bi sedaj kupovali novo dvigalko za avto, kaj bi nabavili? Da ni preveč draga, vendar še zadovoljive kvalitete. 

Sedaj uporabljam cca. 15 let staro dvigalko iz OBI in je že precej v slabem stanju. Avte sicer še dviguje, ni pa premium, kot se CX-30 pritiče. 😄

Hvala.

aaaaaaa.png

Napisano (urejeno)

Sam sem kupil nekaj poceni, od takrat bo kmalu 2desetletji in se ne spomnim ali je bil Interdiskont ali Hofer. Meni še vedno dela B.P. tistih 2x na leto ko menjam gume.

Čist OK. za dvigovanje avtomobilov, pri SUVih lahko malo sfali pa rabiš podložit kakšno bosanko. 

Tale na sliki nima mazda soul metalika barve, tako da...

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 1 uro je GregorV napisal:

Kmalu bo čas za prvo menjavo gum doma. 

Torej iz 16 nazaj na 18". 😀

Vprašanje glede dvigalke za avto. 

Ali je takšna, kot je v pripeti sliki, primerna za CX-30, oz. potrebujem kakšno drugačno zadevo?

Če bi sedaj kupovali novo dvigalko za avto, kaj bi nabavili? Da ni preveč draga, vendar še zadovoljive kvalitete. 

Sedaj uporabljam cca. 15 let staro dvigalko iz OBI in je že precej v slabem stanju. Avte sicer še dviguje, ni pa premium, kot se CX-30 pritiče. 😄

Hvala.

aaaaaaa.png

Če ti dviguje bo OK.... 🤗 

Napisano

V redu je... rdeča je, zgleda skor k premium... edino tam, kjer je glava obvezno daj kak kos gume, da ne bo kovina direkt na prag sedla.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če se dobro spomnim je bilo v tistem obdobju tudi veliko politično motivirane provokacije, iz ene in druge strani, norcev iz ene in druge strani. Jaz bi ljudi namesto na leve in desne ljudi ločil na normalne in škodljive. 
    • To je možno le, če bo nekdo izdal svojo volilno bazo, ki jo je najprej prepričal, da z JJ ne bo sodeloval. To je ta, ki je bil v konfliktu in polivan s solzivcem svoje čase. Če bo zasledoval samo osebni interes in je stranko ustanovil zgolj zaradi lastne koristi potem ja, Virant je bil vajenec za tak saltomortale.   Bo p ažvižgal le en mandat pa še tega verjetno ne celega, ker kdor koli gre v španovijo z SDS je na naslednjih volitvah pač politični mrtvak.      Pa da vidimo kaj se bo zgodilo... Tokrat desnica rabi Pucka.
    • Ampak zakaj, vedno, ko je taka debata se ven vlečejo stvari izpred 80 let in več. A dejansko nekateri še vedno mislite, da je to povezano s tem časom. A resno levica s programom temelji na dražgoški bitki. Jaz osebno tudi ne verjamem, da bi današnja desnica bazirala na kolaboraciji in domobranskih rabotah. Ne vem pa zakaj konstantno se ven vlečejo stvari iz neke pretekle zgodovine, ne pa da pogledamo tiste, ki so se zgodile nedolgo nazaj in prekleto močno vplivajo na trenutno življenje in seveda na prihodnost.   To je zame največji problem, ker na desnici vse pogosto ne želite živeti v sedanjosti, ampak bi radi obujali spomine in se šli neke pričevalce za dogodke, kjer pač ni nihče od protagonistov sploh še živ.   Levica in desnica je zgolj način kaj ti je v življenju bližje ali si bolj odprtosvetski ali bolj konzervativen pa ne bom govoril kaj je boljše, ker in eno in drugo ima pluse in minuse... 100% pa sem prepričan, da delitev na leve in desne ni delitev na partizane in domobrance. Ko bomo enkrat tole presegli, pospravili metuzaleme v muzej  se pa lahko gremo naprej.
    • Zdaj se bodo fonderlajnca in kamarila lahko pokazale a majo samo jajčnike al znajo tud jajca pokazat pa s tem niso bila mišljena velikonočna.   Bo pa oranžni kontra zagrozil z zasedbo Grenlandije, če bomo sklenili sporazum pa carine bo poskušal nabit v nebo. Sicar imamo v Sloveniji dobrega zaveznika oranžnega pa bo po moje res najbolje, da naj sestavi vlado, ki bo znala MAGArcu zlest v rit. #analnialpinisti
    • Jaz imam tole 2t pa je čist dobra, stara 15let.... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.