samSimon Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Mene so učil, da je bolš EQ štelat z odvzemanjem, ne vse v +++ navlečt Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 38 minutami je Bini napisal: Veš tale nastavitev ni za risanke gledat... 😁😉 Aja, ker avto je k en kinderjajček, pa bi blo dost logično pred 7 minutami je samSimon napisal: Mene so učil, da je bolš EQ štelat z odvzemanjem, ne vse v +++ navlečt Točno tako 👏 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je g.Wankel napisal: Tole je drugač obupno. Obupen si ti. Ni žvaka za seljaka. 😉 pred 38 minutami je g.Wankel napisal: Aja, ker avto je k en kinderjajček, pa bi blo dost logično Točno tako 👏 Slabo do vas učili. Bo treba zopet v osnovno šolo. Če bi bilo tako, kot pravite, bi se imenoval "odvzemalček". 🤣🤣 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 5 minutami je Alex napisal: Bo treba zopet v osnovno šolo. Si si končno priznal Ej, priznanje je prvi korak h streznitvi Alex 👏 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pravkar je g.Wankel napisal: Si si končno priznal Ej, priznanje je prvi korak h streznitvi Alex 👏 È, prjatu, vem, da v tvojem kabrioletu ni pomembna muzika, ker se itak razen vetra, ne sliši nič drugega. Tako, da pusti stvari, ki jih ne obvladaš drugim. 😉 Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 urami je Alex napisal: Posebaj za cx30 je ozvočenje naredil in prilagodil Pioneer. A bejž. Tudi nepremium M2 2010 GTA je imela Pioneer radio. Verjetno tudi zvočnike. Pa zvok ni bil baš nekaj. Pa še več, celo Panasonic akumulator. A ga tvoja premium še ima? Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 6 minutami je Alex napisal: È, prjatu, vem, da v tvojem kabrioletu ni pomembna muzika, ker se itak razen vetra, ne sliši nič drugega. Tako, da pusti stvari, ki jih ne obvladaš drugim. 😉 Ma ni to Mazda, k se morš ubadat z EQ, k ga očitno ne razumeš Bom res pustil, ker se mi ne da, ker nič novega ne poveš, vedno samo eno in isto Citiraj
samSimon Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 20 minutami je Alex napisal: Če bi bilo tako, kot pravite, bi se imenoval "odvzemalček". 🤣🤣 Sej mu tut ne rečejo dodajalček? 🤔 Zgleda bom mogu nazaj na SAE, tega se nisem učil še v osnovni šoli. 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 19 minutami Prijavi Napisano pred 19 minutami pred 4 urami je Alex napisal: Zvok osnovnega radia je z pravimi nastavitvami boljši kot Bose ozvočenje. Posebaj za cx30 je ozvočenje naredil in prilagodil Pioneer. Jaz sem zamenjal samo tweeterje v stebričkih in je zvok bomba. Dobro, če bi bil še subwoofer v prtljažniku bi bilo še boljše. Spodaj je nastavitev equilazerja. Lahko kaj več poveš o visikotoncih? Kaj si dal noter? Si sam uredil? Kaj pa ostali zvočniki? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.