Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Evo, prazniki so se pričeli na najboljši možen način ... noben človek poškodovan. :)

Levi avto je imel STOP znak, desni pa smernik, da bo zavil desno, ampak je šel naravnost, medtem pa je levi speljal... Kriv je levi avto, ki ni imel prednosti ... ne glede na to, da je desni avto nakazoval, da ne bo zaprl poti ...

image.png

image.png

image.png

Popravljeno od Janez007
  • Žalosten 2
  • Jezen 1
  • Ni všeč 1
Napisano

Ajej..., ampak tole ni tako redka zadeva, da dajo žmigavec pred prvim križiščem, misli pa zavit na naslednjem. Sam sem enkrat za las takole uspel spizdit, da ni počilo. Model, ki je narobe dal žmigavec je pa skakal k pinkponk žogica po avtu, trobil, dajal šipe dol, me zmerjal z vsem mogočim. Sploh nisem prišel do besede, ko sva stala vzporedno, da bi mu razložil, da ga je sam usral, ker je narobe sporočil svojo namero.

V takem primeru bi bilo veliko bolje, da je voznik BMW-ja pa da sploh ne da žmigavca.

33112_1.png

Napisano

Ne, pa lih proti LJ sem se peljal.... Verjetno je krivec za vse to umazanija. Očistil sem zadnji del odbijača tam, kjer sta zadnja bočna radarja in zdaj je trenutno ok. Upam, da tako ostane.

Napisano

Kaj ima zadnji odbijač veze z front assist in z parkirno zavoro.

Tako jelko je VAG nam prižigal, ko je je vbrizgalna šoba šla. Pa mi tudi ni bilo jasno, kaj ima to veze z TPMS.

Napisano
pred 20 urami je Janez007 napisal:

Evo, prazniki so se pričeli na najboljši možen način ... noben človek poškodovan. :)

Levi avto je imel STOP znak, desni pa smernik, da bo zavil desno, ampak je šel naravnost, medtem pa je levi speljal... Kriv je levi avto, ki ni imel prednosti ... ne glede na to, da je desni avto nakazoval, da ne bo zaprl poti ...

image.png

image.png

image.png

Pravilno.

Ce ne more pocakati 2 sekundi, da rdeci pelje mimo...

Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

Kaj ima zadnji odbijač veze z front assist in z parkirno zavoro.

Tako jelko je VAG nam prižigal, ko je je vbrizgalna šoba šla. Pa mi tudi ni bilo jasno, kaj ima to veze z TPMS.

Pojma nimam. Motor je deloval bp brez izgube moči.

Ko sem ugasnil avto in ponovno prižgal je ostal izklopljen zadnji radar in delovalo ok. Ko sem ga vkljucil pa je ponovno prikazalo lučke. No, zdaj ko sem očistil zadnji del je trenutno pri prižganem radarju ok. 

Ne vem kake fore ima ta vagica.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Moram pojamrati, da sem včeraj nerodno vstal s kavča in si zopet fental  koleno. Tako, da sem na bolniški. 🙄

• Zmeden 1
  • Žalosten 3

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Kaj to pomeni zopet? Kaj si pa prej že mel?

Meniskus. 🙄

• Začuden 2
  • Žalosten 1

Napisano
pred 17 urami je Alex napisal:

Moram pojamrati, da sem včeraj nerodno vstal s kavča in si zopet fental  koleno. Tako, da sem na bolniški. 🙄

Nerodno vstal🤔

Tako naenkrat.... 

Napisano

Približuje se čas za redni servis in se spravim naročiti olje. Ponavadi sem olje kupil preko spletne strani https://motornaolja.com/, sedaj pa vidim da jih je ornk "zapralo" s cenami. 15.2.2024 sem kupil mobile1 ESP 5l za 51€. Sedaj je cena 85,50€. Če gledamo mazda olje sepravi mazda original oil 5W30 5L je pa 92,70€. Haha pa sej niso resni.
Skratka naročeno preko amazona za 42€ 5l (mobile 5l ESP). Nevem zakaj sem še vedno naiven in gledam na naših straneh.

• Žalosten 2
  • Jezen 1
Napisano

Cene so navili in odzivnost je zelo slaba. 

Pri meni še vedno laufa autodoc. Če je nuja pa lokalna trgovina z avtodeli.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Autodoc je super, samo ceno moraš ulovit ,ker se kar spreminja. Drugač pa na blackfriday se kar splača, pa mogoče še kdaj..

Napisano
pred 4 urami je SpEkTr napisal:

Autodoc je super, samo ceno moraš ulovit ,ker se kar spreminja. Drugač pa na blackfriday se kar splača, pa mogoče še kdaj..

Takrat je. Ko je "big sale" treba kupovat😁

N7rRRL1.jpg

Napisano

Dans je bil nek čuden dan, s številnimi prometnimi nezgodami, med drugim pa sem tudi povozil vijak in je guma spustila. Kakorkoli, pričakujem, da bo ju3šnji dan lepši kot je bil tale, heh

• Začuden 1
  • Žalosten 3

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zdrava kmečka pamet lahko nadomesti skoraj vsak nivo izobrazbe, vendar noben nivo izobrazbe ne more nadomestiti zdrave kmečke pameti...

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Začuden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.