Spet mi ni shranilo teksta...🙄
Ajd-še enkrat-glej slike zgoraj @Alex ti zelo priporočam namesto tistega plastičnega ohišja+papirnate vrečke.
135222-4 - Vrečka za prah
WWW.MAKITA.SI
Najbližji trgovec
https://www.shoppster.si/p/3858941
Za 4,5€ 👍
Sam imam že drugega "rdečega",k se je prvi razparal po šivu,pa se mi ni dalo šivati,in ko sem menjal,sem takoj naročil še rezervo (črnega).
Super,k lahko vse očistiš,in vrečkico tudi znotraj posesaš in "gas naprej". Je vrečkica nataknjena z všitim o-ringom.
Res super stvar...tudi manj "v napoto" ob vtesnjenih razmerah,k ima nosilček le zgoraj dva "repka",tako da spodnji del vrečke ne moti.
Takoj naročil še en komplet...da vidim,če je res vse komplet za te 4,5€😄
Tukaj je nekaj narobe. Ali z voznikom ali pa z vozilom. Ker ta poraba gre že proti porabi BTjca...
Mogoče dizla voziš tako, kot se dizla sicer ne vozi?
Imaš stalno polno obremenjeno vozilo, pa je posledično visoka poraba?
Si to meril od Vipave do Razdrtega?
Nekaj tu ni v redu. Samo treba je ugotoviti, kaj.
Še najraje bi si sposodil tvojo dizelco pa se malo zapeljal po hribih, pa da vidim, kakšno porabo bi imela pri meni ..
Danes po sili razmer vozil Fiat Cinquecento iz leta 1996.
Prvo me je presenetilo, da sva oba na sprednjih sedežih imela dovolj prostora.
Nato me je presenetilo, da 29 let star Fiat z 180.000 km naredi tehničnega brez težav. Sploh, da so zavore tako enakomerno prijele in da so bili izpušni plini tako v redu.
Zadeva prikladna za parkirat, za skakat po mestu, celo v Italiji po nekih ozkih ulicah se je odlično izkazal z okretnostjo - lahko hitro obrneš tudi brez ročne...
Ampak kakorkoli obrneš, ni dizel. Poraba skoraj 6,5 litra na 100 km. Pa ko sem vozil domov v hrib in za ovinkom pohodil do konca - se ni zgodilo nič. In če motor ni žvižgal, ni dal nič od sebe... Tukaj pa ni polnega navora pri 1.800 obratih...
Zivjo.
Sorry za pozen odg.
Hvala za tolažbo. Saj ne delam panike, skrbim res kar je treba in na nekaterih stvareh morda celo več. Pač ja, odvisen od avta in rad imam da stvari delajo predvsem, da je avto zanesljiv. Je pa moteče ker načina vožnje nisem spremenil v petih letih, čas regeneracije pa je zelo drugačen....zato me bega. Zagotovo obstaja nek vzrok za tako spremembo. Če je res fizično DPF filter tako zabasan potem je rešitev zelo jasna ☺️. (Znebit se treba tega )😂
Bol kot problem me muči firbec zakaj ha ha ha
Ok problem na stran....povej s katerega konca si, da ti častim pijačo.
Ajde.
Lp
Uros
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.