dvorjan Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september pred 23 urami je Jest napisal: Ker sem 60000 na stevcu zamudil .... sem sedaj slikal eno zanimivo stevilko ... A veš, da sem jaz povsem enako naredil - in z istimi številkami! 😃 1 Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Danes pa sem našo zvesto Mazdo 5, 1.6 D, predal novemu lastniku. Gre pa na primorsko. Kilometri na števicu so se vstavili pri 403000 km. Čez teden sem jo še enkrat temeljito presesal in včeraj umil. Naj legenda živi naprej!!! 3 2 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 9 urami je Gregor Muc-Up napisal: Danes pa sem našo zvesto Mazdo 5, 1.6 D, predal novemu lastniku. Gre pa na primorsko. Kilometri na števicu so se vstavili pri 403000 km. Čez teden sem jo še enkrat temeljito presesal in včeraj umil. Naj legenda živi naprej!!! Oho, dizelca pa ni zaribala pri 200000. To so realne številke za dobro vzdrževan dizel motor. In ta avto bo še kar vozil... Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Sem jo rahlo polepšal s sprejem po odrgnjenem plehu, haha Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.