Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

a to pomeni, da si bil pirjen :P

To pomen, da se niti mal ne sekiram in sem zadovoljn z dosezkom, ker nisem ozenjen z njo, pa s kako drugo tudi ne, eto :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Iz lego kock za odrasle sm ji sestavu in zmontiru eno zadevo :zvizga:

7377c9fa4a5105784340591d46798f93.jpg

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Opazil, da ima aktualna Mazdurina pri 170kmh v 5.prestavi natanko 5000 motornih obratov :)

Napisano

Na njej ni?...sem pa z njo ?el po sve?e speskane felne ki jih ?aka ?e barvanje. Proti prej so zdaj tako lepe da jih je ?koda barvat :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Nalil ji 10l bencina in to naj bi predvidoma zado??alo za vsaj 1 mesec, pa opazil, da ima 5.prestava pri 180kmh 5.200 motornih obratov.  :P

Napisano

Po treh dneh sem se spet vozil z mojo Mazdurino...u?itek v vo?nji:-):-):-)lp

Napisano

CX-5 parkiral zraven kolegov, ki upam, da jih ne bom "osebno" nikoli nujno potreboval...

Sicer pa vaja v doma?i tretji najdalj?i jami Sloveniji...

post-5804-0-19733100-1457949918_thumb.jpg

Napisano

Dobila je letne pnevmatike in plati??a, obenem pa tudi svoj oglas na avto.net, kjer se nahaja kot edina predstavnica mazda?ke podvrste.  :P

Napisano

Natovoril ji dvoje sanke za popoldan :)

Napisano

Zame je zime konec ... :)

skitched-20160316-172354.jpg

skitched-20160316-172437.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Napisano

Mazdurina je rahlo odpo?ila in nardila dans le 80 km ter je na sankanje peljala znamenita Clio - Katrca.  :jupiii:

Napisano

Lastnoro?no na sve?e oprana.  :wub:  :rozico:

Napisano

Ugotovu, da je njen prtlja?nik kot Bermuda trikotnik, ker v njem izginjajo razli?ni predmeti. Trenutno pogre?am energijsko pija?o. Aja, pa na smu?i??u se je kar mal zamazala.  :zvizga:

Napisano

Goto: summer tyres

post-11-0-59471800-1458469698_thumb.jpeg

post-11-0-58391400-1458469843_thumb.jpeg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne, ni bil to moj predlog.   Moj predlog je bil, da se peljete tja in nazaj brez dramatiziranja. EV lahko voziš do 0 %, zdaj dokler je nov, gre verjetno tudi nekaj deset km še tudi takrat, ko je že napisal 0 km dosega. Pa pssst, nisem ti/vam jaz tega povedal.   Moj drugi predlog je pa bil, da - če vas je že tako strah - naredite 5-minutno (lahko tudi 3-minutno) pavzo na polnilnici ob avtocesti. Če vas je že tako strah polnjenja, vam pa ne bo krona z glave padla, če se peljete 120 km/h po avtocesti. V tem primeru zanesljivo pridete tja in nazaj ... Ni tako huda žrtev. Časovno bo tam-tam ...   Pa taki dedci ...   Jaz sem sredi zime (dobesedno) naredil 833 km s Smartom s severa Nemčije ... Pa da vi ne bi mogli do Gornje Radgone in nazaj priti. Omejitve so samo v glavah.
    • Ne, smo pa uporabniki tega avta in vemo kaj zmore in česa ne. Nazadnje v lepem vremenu Lj-Brežice in nazaj vse po predpisih, idealne temperature, da še klima ni rabila delat. Trije deci pa okol 150kg robe. Štartali s 100% v Lj in nazaj prišli z 18%.   Polni se na max na 100kW, če imaš tako polnilnico in si ne deliš moči s še tremi mandeljci, ki ravno takrat polnijo. V 5 minutah kot navajaš, če gre vse idealno, napolniš le za kakih 30 - 40km. Da ne bo šlo na knap je 20 minut minimum polnjenja.   Pa zakaj koji kurac se moram z avtom ukvarjat in kje bom ta jajca polnil... mam drugih zadev zadost za razmišljat ne pa da me še EV dodatno v stres spravlja. 
    • A res pa kilometer in pol hodit v eno smer pa pol nazaj. Dej ga seklat. Pa avto mora bit zraven, ker je oprema notri in ne vemo kaj bomo rabili. In zdaj bi po tvoje morali kot debili prpeljat na lokacijo, dat vse potrebne in nepotrebne stvari ven iz avta, ker ne vemo kaj se bo rabilo. Pol naj gre pa en pač poiskat polnilnico avto prklopit pa peš nazaj in pol na konc še enkrat it iskat. Pa kolk je to butasto, da ti pamet stane. Jebemu a mora avto men služit al jaz avtu?    Dela imamo pa za cca 5 ur, narejeno mora bit pa v štirih urah. 
    • O, Apatinca si pil.... 👍😉 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.