Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

men so te k jih mas res ful vsec...tok da ne jih spreminjat,take ko so so najbolse,moje mnenje  :prstgor:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Z ne?im sm jo spet natovoril kot delovnega KONJA :ninja:

fc6ba5d2baed3e872cebc9b7998cd9d6.jpg

Ugane kdo kaj bi lahko bilo al treba k?no fotko ve??

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

?ivjo,

sicer ne vem ?e spada v to temo pa vseeno... ali kdo ve ?e se tudi pri mazdi da vklju?iti dodatne funkcije kot naprimer to naredijo oni: http://www.mtl.si/sl/avto-storitve/vkljucitev-dodatnih-funkcionalnosti.html  sem pisal tudi njim pa so odgovorili da za mazdo ?al nimajo v ponudbi vklju?itev dodatnih funkcij.

hvala za odgovore

Napisano

?ivjo,

sicer ne vem ?e spada v to temo pa vseeno... ali kdo ve ?e se tudi pri mazdi da vklju?iti dodatne funkcije kot naprimer to naredijo oni: http://www.mtl.si/sl/avto-storitve/vkljucitev-dodatnih-funkcionalnosti.html  sem pisal tudi njim pa so odgovorili da za mazdo ?al nimajo v ponudbi vklju?itev dodatnih funkcij.

hvala za odgovore

Kolikor vem, se da te zadeve pohackat vec ali manj samo pri vozilih skupine VAG...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ja, se kar nabira.

Ugotavljam, da bo poliranje in nanos prevleke pri Rokydetailingu kar projekt - nekaj dni brez avta...

Je tole tvoja sestka?

Facebook-20160603-093856.jpg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Izgleda ?e tako  :jupiii:

In koliko casa bos brez? Pa koliko te bo stal ta kozmeticni tretma :) ...

lp

Thomas

image.png

Napisano

In koliko casa bos brez? Pa koliko te bo stal ta kozmeticni tretma :) ...

Avto sem oddal v sredo zve?er, v soboto zve?er ga predvidoma prevzamem.

Poliranje je slabil 200, nanos neke kerami?ne plasti pa pribli?no ?e enkrat toliko.

Me zanima kako se bo za??ita obnesla predvsem v zvezi z mr?esom.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Avto sem oddal v sredo zve?er, v soboto zve?er ga predvidoma prevzamem.

Poliranje je slabil 200, nanos neke kerami?ne plasti pa pribli?no ?e enkrat toliko.

Me zanima kako se bo za??ita obnesla predvsem v zvezi z mr?esom.

Kar na na?ih koncih :) se lahko kej dobimo :)

Napisano

Ja ce je potrebno na novo strihat je logicno, da bo slo use na tistem delu dol, saj je potrebno ta del speskat,pokitat pa na novo strihat :).

Ucinek je zelo zadovoljiv :). Drgac imas pa en kup posnetkov na youtubu. Je pa zelo fajn, da si uzel se keramicno zascito, saj bo avto toliko bolj zasciten in tudi po pou leta se bo se vedno svetil kot nov :). Ta premaz je na podobno foro kot vosek, vendar je dost bolj ucinkovit in dotrajen. Voda in umazanija dobesedno dol odtece in se ne zadrzuje/nabira na vozilu. Poleg tega pa tudi sciti lak in barvo, da se se naprej sveti kot nova :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Meni na vsakem racunu pise 20 do 30 eur kazni za presezeno moc, ki so jo sami nastavili na 4.6 kW. Ce jo dvignem na 9.4 kW, toliko imam namrec najvisjega porabnika (savno) ki dela 90 min parkrat tedensko, pridem s poloznico nizje. Tako so mi oni zaracunali.   Ampak pazi... ce so se zmotili, spet placam kazen zaradi neuporabe toliksne moci.   Mislim da je sistem narejen da te olupijo in so ga zanalasc tako naredili kot so ga.
    • 173€ s popustom. Menjana je bila tudi veriga in bouden.
    • Po besedah uslužbenca na črpalki pri Komendi imajo na Shellu danes tabol dizel za ceno taslabga. Za lastnike vozil z bencinskim motorjem je ta ugodnost tudi zagotovljena, praznjenje rezervoarja in lajtung pa potem izvedejo na lastne stroške.
    • Nedavno sem v naših krajih opazil registrsko tablico: DUMA.   Prvo, kar mi je padlo na pamet, je bilo, da je lastnik vozila ljubitelj del Otona Župančiča.   Se vidi, da smo bili v času enoumja otroci v izobraževalnem procesu izpostavljeni prisilni edukaciji o temeljnih kulturnih delih, ki definirajo našo slovensko narodno identiteto. Sedaj, v svobodi, mladičem še pismen ni treba biti.    Btw., vozilo je imelo tablice novomeškega registracijskega območja. 
    • To z špeglim še morm rešit tut jst. Men špegle not ropočejo, že skos govorim, da si bom dal neko peno notr. Ker ovijanje špeglov v krpo je nepraktično.   Mi pa črička sprednja šipa že dlje časa, pa se mi tut ne ljubi reševat
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.