Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je SpEkTr napisal:

Hm, res mam smolo s tole 6ko. Nove buške:

Parking oz. menda naj bi tole bil udarec vrta v ogledalo sosednjega avta, kar ne verjamem. Razen če ima Mazda res res tako mehak pleh..

Res imajo tanek pleh. Jaz imam tudi že par vdrtin po avtu in se ne sekiram več. Pač pacienti na parkiriščih. 😕

Napisano

Sicer se ne vidi dobro, ampak ne izgleda, da je slo do pleha. Mislim, da s poliranjem bi se kar lepo dalo popraviti :)

Napisano

ja računam na to, če se bo pa kaka pikica videla pa jbg...Cela vrata res ne bi rad barval zaradi tega. Očitno se morm začet manj sekirat za to, ker potem dosežeš ravno kontra efekt :D

Napisano

Jest imma ravno zaradi tega zavarovan parking. Sicer me kar drago pride ker je 2.5 motor, ampak vseeno :)

Napisano

Jo opral u detaljčke,.. zdej pa zbiram moči en dan za pobarvat pikice sledi čiščenje s plastelinom cuting/polishing pa keramika čez

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 14 minutami je TiEn napisal:

Jo opral u detaljčke,.. zdej pa zbiram moči en dan za pobarvat pikice sledi čiščenje s plastelinom cuting/polishing pa keramika čez

Joj, nič ti ne zavidam, uživaj. :prstgor:

Napisano
Pred eno uro je TiEn napisal:

Kar hrabro... se izplača na dolgi rok za sam lak.Najbolje,da se tega lotiš zgodaj zjutraj, ko je še bolj sveže. 😁

Napisano (urejeno)

Ja definitivno,.. danes sva sosedu na  škodi naredila isto,.. sam glede na to, da je samo rahlo obnovil poliranje s polishom in premaz s keramiko smo naredili v 5urah,.. za mojga po potreben cel dan XD

Popravljeno od TiEn

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Opral mazdo in saaba ter ju parkiral nazaj pod kozolc. 

N7rRRL1.jpg

Napisano

Evo olje za M3 naročen, prav tako tudi letni servis in še zmenjen za celodnevno testno vožnjo s CX30 G 122 pa da vidimo kaj in kako? Ugotovitve in slike sledijo(9.7):whatever:

Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Evo olje za M3 naročen, prav tako tudi letni servis in še zmenjen za celodnevno testno vožnjo s CX30 G 122 pa da vidimo kaj in kako? Ugotovitve in slike sledijo(9.7):whatever:

Odlično...me zanima kako bo... :)

Napisano
pred 14 minutami je Bini napisal:

Evo OLJE čaka na četrtek 9.7 da nadomesti zlaufanga! 

IMG_20200630_151923.jpg

"Fuel save" in "ultra" meni ne gre vkup. A greš na Acosmos? :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Akumulator je že star 5 let, samo sem danes meril napetost, pa lepo drži 12.3 ob kontaktu in ob prižganem avtu 14.2 kar naj bi bilo ok.
    • Dobra zgodbica.    Vsi na forumu in tudi drugi, ki jih poznam, jamrajo, da je Nexem mehka pri bočnici in robe pobira.   Če hočeš met gume, ki dolgo držijo, ne jemlji športnih. Avto je imel serijsko Primacy 4, pa ima trenutno 80k km in 6 let. Gume še imajo 4mm, samo grejo vstran, ker so drsalnica in pokajo. Sam raje vidim športno gumo, ki se obrabi, kot pa gumo, ki povprečno drži in gre na koncu s profilom na odpad/Bolho.
    • Čisto enostavno rešiti. Pač ne pije se, ko greš za volan. Se čudno sliši, a tako je.
    • Evo , jaz sem tudi zamenjal z novimi Alpin7 (dot 3125 in celo made in germany)....sem se pogovarjal malo za letne v dimenziji 225/45R18 in mojster pravi Nexen nfera sport -> ima kdo na forumu ? (da je zelo dobra guma - price&performance in da so imeli do sedaj samo 1 reklamacijo, vse ostalo bp), sam z letnimi michelin ps4 nisem bil zadovoljen v smislu obrabe, saj so zdržale samo 3 letne sezone, kar se mi zdi malo ob normalni vožnji.....je pa razlagal, da imajo sedaj z iskanjem čim boljših ocen vsi proizvajalci - predvsem premium težave z hitro obrabo (predvsem robov zaradi mehkih bočnic), tako michelin, conti, goodyear....tako da.....no nekaj časa je še do marca 26 in novih letnih gum    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.