Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

@Janez007 aaaha... spet sem pri klasiki. Zadnjič so mi motorček ogledala menjali...najboljš, da mi tapeto vrat sploh ne devajo nazaj. 🤦

• Haha 5
  • Zmeden 3
Napisano
pred 1 minuto je Liuch napisal:

@Janez007 aaaha... spet sem pri klasiki. Zadnjič so mi motorček ogledala menjali...najboljš, da mi tapeto vrat sploh ne devajo nazaj. 🤦

Če po demontaži/montaži tapete ta slučajno škripa, je treba zamenjat njene plastične čepe. :)

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
pred 49 minutami je Janez007 napisal:

Klasika pri M6 ... Pri meni so menjali v garanciji enega na prejšnji 2016, enega na sedanji 2018 FL. Mazanje ni pomagalo.

Klasika na marsikaterem avtu. Na bmw-ju je tako nagravžno škripalo, kot da bi star kurnik odpiral/zapiral.

• Všeč 1
  • Haha 4

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 8 minutami je FuManchu napisal:

Klasika na marsikaterem avtu. Na bmw-ju je tako nagravžno škripalo, kot da bi star kurnik odpiral/zapiral.

Tudi pri mojem yugotu je bilo enako. 😊

Napisano
pred 9 minutami je Alex napisal:

Tudi pri mojem yugotu je bilo enako. 😊

Pa menda ni bil Yugo tak jajc, kot bmw?🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 24 minutami je FuManchu napisal:

Pa menda ni bil Yugo tak jajc, kot bmw?🤣

Ni. Si ga lahko popravil kar na cesti.😊 

• Všeč 2
  • Haha 2

Napisano
pred 7 minutami je Alex napisal:

Ni. Si ga lahko popravil kar na cesti.😊 

Bmw se sam popravi, ko se zažge sam😁

• Všeč 1
  • Haha 3

N7rRRL1.jpg

Napisano

Ma to je rak rana povsod... imel na enem službenem Golfu in pa vsa štiri vrata na Passatu. To je tako pokalo, da nisi vedel, a bo nekaj v rok ostalo, dol padlo al te bodo pa prijeli zaradi kršenja javnega reda in mira.

• Haha 5
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano

Pri prvi generaciji in drugi generaciji sestke ne opazim tega problema. Ocitno neka hiba tretje generacije....

Napisano

Jaz tudi nimam te težave, ali pa nisem pozoren na njo :lol:

Opažam pa občutno ampak res občutno "drajsanje" volana sedaj tudi ob levi strani, tam kjer držim roko na AC. Ne morem verjet, da se bojim, da bom zdrgnil volan do obroča na avtu, ki je nov stal skoraj 40 tisoč eur :rispekt: Isto plastika na levih vratih, občutno se pozna barva plastike. Adijo pamet res.

Napisano

A ma kdo te čepke plastične ki pridejo spodaj na zaščito motorja? Vidim da rabiš 10 mm vijake odvit potem pa ima še par teh klipsen. @scania veš mogoče točno oznako?

Drugače bom naročil kaj takega

https://www.aliexpress.com/item/1005005158715068.html

Konec koncev jih bom lahko itak enkrat preprodal @Janez007u za mastne pare, zihr jih bo rabu tako kot podložke :lol:

Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

A ma kdo te čepke plastične ki pridejo spodaj na zaščito motorja? Vidim da rabiš 10 mm vijake odvit potem pa ima še par teh klipsen. @scania veš mogoče točno oznako?

Konec koncev jih bom lahko itak enkrat preprodal @Janez007u za mastne pare, zihr jih bo rabu tako kot podložke :lol:

Jaz bi vzel te univerzalne ko si link zalepil

Napisano (urejeno)
pred 3 urami je NevLado napisal:

Jaz pa ti lahko kakšnega šenkam, sem jih s Kitajske naročil pred leti za Hondo ... 

Poleg tega sem na zalogo že nabavil čepe za tapete Mazd. :)

Popravljeno od Janez007
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Katere točno iz linka

Tisti komplet z alliexpress, drgace pa nima tudi interdiskont nekaj podobnegs.

Napisano

Gledam že dalj časa mazdo 323f ba, ker je to bila moja prva mazda in evo kot nalašč ima novi sosed v bloki tocno tako 323f ki mene fascinira. Zdaj pa problem kako prepričat soseda, da jo proda. Avto sem že celi pregledal brez njegove vednosti, blatniki nič rjavi, zadaj most malo ampak se da rešit brez težav, vglavnem glih letnik med 1994 in 1996. Ajmo ideje kako ga prepricat da jaz to moram imet in generalno obnovit.

IMG_20230216_154055.jpg

IMG_20230216_154027.jpg

Napisano
Pravkar je scania napisal:

Gledam že dalj časa mazdo 323f ba, ker je to bila moja prva mazda in evo kot nalašč ima novi sosed v bloki tocno tako 323f ki mene fascinira. Zdaj pa problem kako prepričat soseda, da jo proda. Avto sem že celi pregledal brez njegove vednosti, blatniki nič rjavi, zadaj most malo ampak se da rešit brez težav, vglavnem glih letnik med 1994 in 1996. Ajmo ideje kako ga prepricat da jaz to moram imet in generalno obnovit.

IMG_20230216_154055.jpg

IMG_20230216_154027.jpg

Zaleti se v njega s svojo M6. "Ups sosed zajebou sm, dejte jo bom kr jst odkupu......"

• Haha 5
  • Začuden 1
Napisano
pred 3 minutami je NevLado napisal:

Zaleti se v njega s svojo M6. "Ups sosed zajebou sm, dejte jo bom kr jst odkupu......"

Z mojo 6ko??? Ni sanse. Mogoce ideja da se z yarisom 🤣🤣🤣🤣

Ps: sicer pa moji nebi blo treba dvakrat rect 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Napisano
pred 5 minutami je scania napisal:

IMG_20230216_154055.jpg

IMG_20230216_154027.jpg

Ne vem. Reči mu, da jo boš porihtal kot vse svoje avte, da bo kot nova.😊  In, da ko jo končaš, da bo lahko šel en krog (giro) z njo. Verjamem, da bo najlepša daleč naokrog. 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.