Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz tudi sam vedno zamenjam gume. K vulkanizerju peljem enkrat na 4 leta oz. takrat, ko kupim nove gume.

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano

Na CX-3 zamenjal letne z zimskimi gumami.

Na CX-5 tudi zimske gume in pa redni servis - olje, oljni filter in oba zračna (kabine in motorja). In pa čep za izpust olja.

Cena cca 100€ in ene dve urce dela :)

Napisano

Zamenjal letne gume Bridgestone Alenza z zimskimi Goodyear UG Performance ... 

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

150kkm je šlo mimo...

pa zavore bodo spet začele trest :vskalo:

Divjak :D Me zanima, kaj bodo meni rekli čez par tednov, mam 80k km in prve bremze.

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 28 minutami je 50keda napisal:

Divjak :D Me zanima, kaj bodo meni rekli čez par tednov, mam 80k km in prve bremze.

Jaz sem menjal tam pri cca 90k (bi moral točno pogledat), ampak zato, ker so mi vsi rekli da če bom menjal samo ploščice bodo potem se še bolj zvili diski - imam original diske doma v škatli, praktično brez roba. Bi bili še za 90kkm fix.

No tudi z "novimi" zimmermann čutim da bo spet sranje.

• Začuden 1
  • Žalosten 2
Napisano (urejeno)
dne 13. 9. 2024 ob 18:03 je toto89 napisal:

Exide. Točno to sem vgradil jaz (brez polomljene plastike, je pasal not kot original).

https://www.motorna-olja.eu/izdelek/akumulator-exide-60ah-startstop-efb-el604/

Tole je skor best buy tudi za 6ko? Mam v glavi da je @Janez007 ga objavljal v eni temi, pa zdej ne najdem. Janez007 ti si ga tudi vgradil potem v svojo 6ko?

Je začela jamrat da ji manjka energije..

dne 11. 10. 2024 ob 15:02 je Liuch napisal:

Očitno so akumulatorski dnevi. 

Tudi jaz ga ravno zamenjal na pooblaščencu. Bil je prvi in zdržal 7let. Novi pa baje zdrži max.4leta. 🫤

Koliko so ti računali?

Popravljeno od SeekK
Napisano
pred 15 minutami je SeekK napisal:

Tole je skor best buy tudi za 6ko? Mam v glavi da je @Janez007 ga objavljal v eni temi, pa zdej ne najdem. Janez007 ti si ga tudi vgradil potem v svojo 6ko?

Koliko so ti računali?

Še kar delajo, na 6-ki je star 6 let, na 3-ki 6,5 let. Sicer pa je tukaj:

https://www.mazda-si.net/topic/14900-i-stop-sistem/?do=findComment&comment=554119

Napisano

Jaz sem dal nekaj časa nazaj za AGM 80ah z menjavo vred 160€, je pa od druge firme

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 2 urama je SpEkTr napisal:

Kar ugodno, morm vprašat na servisu kok pride s popustom :)

Cenej nebo.... 😉

Napisano (urejeno)

Notri original je 95ah, jaz sem imel 5 let 70ah zdej pa 80ah

itak servis te bo nategnu,..tistih 160€ je bilo pri lokalnem mehaniku,..na servisu so mi rekli ceno za baterijo 280€

Popravljeno od Tilen5

Napisano

Em, sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabl, o čem vi tole debatiraste... Vem pa, da je za Štoreta 504 akumulator (12V, 105Ah, 1000A) nekaj manj kot 120€...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

@SpEkTr pejt v eno trgovino z autodeli pa naj ti da vse akuje k pašejo tej tvoji dimenziji za M6.... pol pa tist k je najtežji tistega vzami :)

Če pa nočeš komplicirat, naroči te Exide in to je to. Zdej si verjetno že itak par ur svojga časa vrgu v to :D 

Napisano
pred 54 minutami je SpEkTr napisal:

Saj gledam, da bi tut nekaj takega pomoje bilo ok

nullnull

image.png

image.png

Tega 80ah imam jaz že ene 2-3 leta notri

Napisano
dne 6. 11. 2024 ob 22:41 je SeekK napisal:

Koliko so ti računali?

@SeekK s popustom 210€

Napisano
dne 30. 10. 2024 ob 15:49 je Haxballer napisal:

Zamenjal akumulator na svoji M3. Vzel sem VARTA akumulator 65AH, 650A BLUE DYNAMIC EFB, N65 (D).

Sem že pozabil, kako je težka ta baterija. Med montažo sem en mini ognjemet povzročil, sicer pa radio seznam, kontakti za klici in vse ostalo je ostalo nespremenjeno. Aja, edino tempomat sem mogel znova vklopit. :D 

Po kakšni ceni si ga dobil? Se dobro obnese? Si samo zamenjal ali si nastavljal še kaj drugega? Je tvoja bencinarka?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sicer me mnogi prepričujejo, da ni neke hude inflacije, ampak po moji denarnici je hudo visoka. Tak nakup je bil marca 2021 okoli 120€...      
    • Kje ma pa čas🤣
    • Naročil letne gume Dunlop SportMaxx RT2 SUW 225/55R19 99V pri  Glavna stran | Gume-Diskont.si - Kupite gume na spletu in prihranite GUME-DISKONT.SI Letne gume, Zimske gume - enostavno naročanje, zelo nizke cene   Dunlop SP-RT2 MFS 225/55R19 | Gume-Diskont.si - Kupite gume na spletu in prihranite WWW.GUME-DISKONT.SI Dunlop SP-RT2 MFS 225/55R19 Letne gume.   4x162,9€ +1,99% za plačilo z Paypal-om...nisem še pri tem spletnem prodajalcu kupoval,in se zaradi 12,97€ ne mislim "zajebavati"🙄 Vse komplet 664,57€ Piše-dostava 3-7 delovnih dni...pa da vidim🧐
    • Čisto resno vprašanje: koliko je človek pod vplivom droge in 1,8 promila alkohola sploh operativen.   Če nisem česa pomešal, se je on tja pripeljal s svojim avtom potem, ko ga je otrok poklical. Po mojem laičnem in nestrokovnem mnenju bi človek v takem stanju komaj iz parkiranega avta zlezel in bi se opotekal, če se ne bi česa držal, ima težave z zaznavanjem okolice in vprašanje, če bi se sploh spomnil, zakaj je prišel tja... Da pa je poleg toliko alkohola še droga zraven... Koliko je tak človek sploh operativen? Je dejansko možno, da bi suvereno pristopil tja v bran svojemu otroku?
    • Kaj Bini, nisi še v penziji? 🙂 ☕
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.