NevLado Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar dne 10. 1. 2025 ob 8:05 je Janez007 napisal: Na pooblaščenem servisu sem kupil nove "Mazda" tepihe. Doma ugotovim, da so mi prodali tepihe za japonsko japonski avto ... 😆 Razširi Ničvredni tepihi, po pol leta so dobili že luknjo, čez 3 mesce bodo za v kanto Pa so kao "premium" 1 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar (urejeno) dne 10. 1. 2025 ob 8:06 je NevLado napisal: Ničvredni tepihi, po pol leta so dobili že luknjo, čez 3 mesce bodo za v kanto Pa so kao "premium" Razširi To se pa ne strinjam, če govoriva o "LUXURY" - s kovinskim napisom Mazda. Na 6-ki so stari 6 let in še kot novi. Če pa govoriva o "STANDARD" Mazda tepihih, ti so res tanjši, slabšega materiala, veliko prej se obrabijo in veliko težje jih je čistiti (sem kupil pred letom nove za v 3-ko, pa je pod pedalom za gas že skoraj luknja ...) LUXURY so po mojih izkušnjah mnogo, mnogo boljše kakovosti kot STANDARD. Popravljeno 10. januar od Janez007 3 2 Citiraj
NevLado Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar dne 10. 1. 2025 ob 8:20 je Janez007 napisal: To se pa ne strinjam, če govoriva o "LUXURY" - s kovinskim napisom Mazda. Na 6-ki so stari 6 let in še kot novi. Če pa govoriva o "STANDARD" Mazda tepihih, ti so res tanjši, slabšega materiala, veliko prej se obrabijo in veliko težje jih je čistiti (sem kupil pred letom nove za v 3-ko, pa je pod pedalom za gas že skoraj luknja ...) LUXURY so po mojih izkušnjah mnogo, mnogo boljše kakovosti kot STANDARD. Razširi Imam leve! 1 Citiraj
Janez007 Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar dne 10. 1. 2025 ob 8:23 je NevLado napisal: Imam leve! Razširi Mogoče je kje drugje problem? 3 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar dne 10. 1. 2025 ob 8:05 je Janez007 napisal: Na pooblaščenem servisu sem kupil nove "Mazda" tepihe. Doma ugotovim, da so mi prodali tepihe za japonsko japonski avto ... 😆 Razširi Sm kmet an s hribu doma... Leto proizvodnje je 2019. Ma, kaj si pet let in pol rabil, da si to ugotovil? Citiraj
Janez007 Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar (urejeno) dne 10. 1. 2025 ob 10:25 je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma... Leto proizvodnje je 2019. Ma, kaj si pet let in pol rabil, da si to ugotovil? Razširi Včeraj kupljeni ... očitni so 6 let odležali v skladišču. Bodo rešili. Me ne skrbi. Popravljeno 10. januar od Janez007 Citiraj
Scr3am Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Tepihi so... A ce bo pisalo 2024 bojo kej drugacni ? :D. Nesi jih nazaj pa nej ti samo s flumastrom gor napise 2024 pa je 😆 1 2 1 Citiraj
Boss Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar dne 10. 1. 2025 ob 11:33 je Scr3am napisal: Tepihi so... A ce bo pisalo 2024 bojo kej drugacni ? :D. Nesi jih nazaj pa nej ti samo s flumastrom gor napise 2024 pa je 😆 Razširi Pa RHD naj prečrtajo in napišejo LHD pa bo vse rešeno. dne 10. 1. 2025 ob 8:20 je Janez007 napisal: To se pa ne strinjam, če govoriva o "LUXURY" - s kovinskim napisom Mazda. Na 6-ki so stari 6 let in še kot novi. Če pa govoriva o "STANDARD" Mazda tepihih, ti so res tanjši, slabšega materiala, veliko prej se obrabijo in veliko težje jih je čistiti (sem kupil pred letom nove za v 3-ko, pa je pod pedalom za gas že skoraj luknja ...) LUXURY so po mojih izkušnjah mnogo, mnogo boljše kakovosti kot STANDARD. Razširi Absolutno, to je kot dan in noč. Imam isto Luxory pa izgledajo po dobrih 5 letih skoraj kot novi. Nobenih lukenj ipd. sranja. Vredno svojega denarja. 4 Citiraj
NevLado Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar No, potem je pa moja res čudna.. tepihi se drgnejo, naslonjalo na vratih je kartonasto, volan je iz papirja, da ne omenjam sedeža 2 1 2 Citiraj
Alex Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar dne 10. 1. 2025 ob 20:56 je NevLado napisal: No, potem je pa moja res čudna.. tepihi se drgnejo, naslonjalo na vratih je kartonasto, volan je iz papirja, da ne omenjam sedeža Razširi ... pa še dino motor je noter. 😊 3 Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano 25. januar Prijavi Napisano 25. januar (urejeno) Znova razvajal našo 5tko Prešprical sem podvozje kar je še od njega ostalo Sem internet čital in naletel na Fluid film, ki se mi je zdel idealen za mojo situacijo. Žal nisem preveč slikal, ker je biloprecej mastno Naslednje špricanje pred zimo a s črno verzijo. Več o spraju: FLUID FILM | Powerful Corrosion Protection & Lubrication WWW.FLUID-FILM.COM FLUID FILM® is Eureka’s own unique lanolin-based brand of corrosion preventive and lubricant, used worldwide in a multitude of industries and applications. Nabavil na ebay.de za 85,00 EUR z dostavo (5 x sprej, 1 x nastavek "pisštola", rokavice, sonda za luknje, folija) Popravljeno 25. januar od Gregor Muc-Up Dodatne info 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar Saj bi napisal, samo kaj, ko nihče ne bi verjel... 1 1 Citiraj
dvorjan Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar Tudi jaz sem danes natankal do čepa in zapeljal v avtopralnico. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar dne 30. 1. 2025 ob 15:23 je Slivka napisal: Saj bi napisal, samo kaj, ko nihče ne bi verjel... Razširi 45.95518247206554, 13.671531468895228 Citiraj
Slivka Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar dne 31. 1. 2025 ob 9:53 je Tilen5 napisal: 45.95518247206554, 13.671531468895228 Razširi ? Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm takih šifr... Citiraj
Janez007 Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar (urejeno) dne 25. 1. 2025 ob 16:58 je Gregor Muc-Up napisal: Znova razvajal našo 5tko Prešprical sem podvozje kar je še od njega ostalo Sem internet čital in naletel na Fluid film, ki se mi je zdel idealen za mojo situacijo. Žal nisem preveč slikal, ker je biloprecej mastno Naslednje špricanje pred zimo a s črno verzijo. Več o spraju: FLUID FILM | Powerful Corrosion Protection & Lubrication WWW.FLUID-FILM.COM FLUID FILM® is Eureka’s own unique lanolin-based brand of corrosion preventive and lubricant, used worldwide in a multitude of industries and applications. Nabavil na ebay.de za 85,00 EUR z dostavo (5 x sprej, 1 x nastavek "pisštola", rokavice, sonda za luknje, folija) Razširi Super .. zaščita ... potem pa vidim tiste stojke iz Lidla, ki sem jih tudi sam kupil pa potem po 1. uporabi prodal naprej. Zdele so se mi zelo nevarne. Sedaj so samo še lesene klade. Upam, da je bilo podprto še s čim bolj stabilnim. Popravljeno 31. januar od Janez007 1 Citiraj
Agerg Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar Sem jaz tudi to gledal. Če ni še drugega, si veliko upate... 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar Še zmer boljše , če je spustil hladilnik kot pa glava motorja? 2 1 Citiraj
sportman333 Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar dne 4. 2. 2025 ob 13:39 je Tilen5 napisal: Jajca od mazde Razširi še malo pa boš za servise in popravila dal kot je avto vreden, škoda.... Citiraj
Tilen5 Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar dne 4. 2. 2025 ob 13:41 je SpEkTr napisal: Še zmer boljše , če je spustil hladilnik kot pa glava motorja? Razširi mogoče je to naslednje 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar dne 4. 2. 2025 ob 17:47 je SpEkTr napisal: 2014 je tvoj letnik? Razširi Ko vsaj le ne bi bila 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.