Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam opravil redni servis in menjal svečke. Stalo me je natanko 110€.

Pa še opazil sem, da sem pri prejšnjem servisu slabo zaprl škatlo od zračnega filtra in se je pojavil nek čuden zvok okrog 2000.obratov kot, da bi bilo kaj narobe z izpuhom. No sedaj je vse ok. Pa še s porabo se lahko pohvalim 5.8/100 km.

Napisano

Prvič koristil in klical MES. 

Žena nepravilno "ugasnila" avto. Aku spraznjen čist oz. zgleda ,da ima neko varovalo, ker je nato v 10min bil poln.  Poskušal sem sam polnit vendar ni hotelo zagnati programa. 

Možakar prišel v malo več, kot pol ure. Vklopil booster in problem rešen. 

Moram pohvalit MES. Hitra odzivnost in zelo prijazni vsi... od sprejema klica, do potem mehankarja. 

Kljub temu, upam da jih ne bom več moral klicat. 😄

Napisano
pred 2 urama je Liuch napisal:

Žena nepravilno "ugasnila" avto.

.

.

.

.

Kaj, a si ženo tud zamenjal :nevem:

• Haha 4
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 13 urami je Liuch napisal:

Žena nepravilno "ugasnila" avto. Aku spraznjen čist oz. zgleda ,da ima neko varovalo, ker je nato v 10min bil poln.  Poskušal sem sam polnit vendar ni hotelo zagnati programa. 

Možakar prišel v malo več, kot pol ure. Vklopil booster in problem rešen. 

Moram pohvalit MES. Hitra odzivnost in zelo prijazni vsi... od sprejema klica, do potem mehankarja. 

Kam se ji je tako mudilo, da ni imela časa pritisnit tipke.... 🤔

Kje se je to zgodilo? Lokacija.... 

Popravljeno od Bini
Napisano
dne 15. 5. 2025 ob 8:32 je godlike napisal:

Verjetno je mislil kje je nareto.

@x-layer:

Je kaj pisalo na paklu?

Meni je poznana iz Autodoc-a.

Malo je trajalo...

2025-05-27_07-41-51.png

2025-05-27_07-42-32.png

• Všeč 1
  • Hvala 1

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

@Bini

K sreči, ko je prišla domov. In ja... v naglici je prej pritisnila tipko, kot prestavila ročico. Ker je prišla domov je bila toliko manj bila pozorna, če je zaklenil itd.

Napisano
pred 2 urama je x-layer napisal:

Malo je trajalo...

2025-05-27_07-41-51.png

2025-05-27_07-42-32.png

Druga je tak nalepka paketa. Na prvi pa žal ne piše.

Naj dobro služi. 🙂

Napisano
pred 38 minutami je Hixxy napisal:

Plus naročil zadnje diske in ploščice Textar :)

IMG_2424.jpeg

Jaz tudi. V sredo peljem avto k mehaniku za redni servis in menjavo. 

Tako bom imel sedaj spredaj in zadaj najboljše zavore, ki sem jih imel. Res so vrhunske. 

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Pobral stvari ven in jo pripravil na spust v Sočo.

Baje, da dobro plava. 😉

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Baje, da dobro plava. 😉

Upam, da res da jo nese čim dlje v Italijo

jajcadizlska.jpg

Napisano
dne 22. 3. 2025 ob 22:58 je skritikrt napisal:

Ti vseeno dam "palec gor" samo za to,ker sedaj vem,da od tebe ne smem kupiti platišč😂😉...hec,hec...

Je že bilo govora o tem,in sem pisal,da ne kupujem rabljenih platišč...to je en od razlogov.

Pač vsak ima pravico "po svoje"...moj avto je pač "zrihtan"...tudi feltne,ki so v mojih očeh "češnja na rorti"...tudi znotraj je večinoma urejen,pospravljen,nič se ne "valja" po njem itd.in tudi v kufru ni nič-vse v dvojnem dnu pospravljeno (lahko @kacnje potrdi)...pač tak sem..."tehtnica"....

@sportman333 stavim,da nisi tehtnica...drži?

Dobro-nisem totalno počen,k če ne bi dal prej zrihtati,pa sem se pač z tako feltno 2-3 mesece okoli vozil😬....😂 

Pač za karakter,odnos in princip gre.

PS: v Črnotičah dežuje🧐

Prav je tako, da vsak spuca pred svojim pragom kot mu paše, sam počaki da boš ene 50+ star, se ti bo vaga sam še na eno stran spuščala, pa niti feltn ne boš več ostro videl :) :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.