etcho Napisano 8. september Prijavi Napisano 8. september Po pranju inšpektorski pregled. 5 1 Citiraj
50keda Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Kaj je rekel inšpektor: plastike so se že zravnale? 3 Citiraj
Alex Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september (urejeno) Pred eno uro je 50keda napisal: Kaj je rekel inšpektor: plastike so se že zravnale? To mora# vprašati unega psihiča, ki je bluzili po forumu. Verjetno se potika kje po Evropi, kjer pregleduje plastike na vseh cx30. Dokler ne pregleda vseh, ne gre domov. Popravljeno 9. september od Alex 2 Citiraj
etcho Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Pravi inšpektor, da se poznajo tace po šipi. 😁 2 Citiraj
NevLado Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Ker se pridno vozim, sem že drugič letos moral naredit mali servis, sem že na 175kkm! Poleg klasike shell+mann sem zadnjih nekaj tednov slišal par pokov, zvok je začel generirat zglob na desni roki spredaj - ker sem picajzl smo kr zamenjal, da mi ne zjebe slučajno novih gum. Febi, 160 eur. Prvo izvenredno popravilo odkar vozim Mazde (poleg zavor, ki jih lahko štejemo že kot redni potrošni material ) Gremo proti 190kkm 5 Citiraj
Bini Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Evo cx-30 je natankana, zglancana, gume napumpane in tako je pripravljena, da spet naredi nekaj več km. cca 1400.... 5 Citiraj
50keda Napisano 23. september Prijavi Napisano 23. september Oba sta se končno skopala. Mazda bo morala počasi k zdravniku, pigment zgublja xD Tolk pikic po haubi da ne veš a je usrana al popikana null 4 Citiraj
Slivka Napisano 23. september Prijavi Napisano 23. september Rdeča s črnimi pikicami? Naš petletnik ravno zdaj prepeva: Pika-poka-pika-polonica ... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
NevLado Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober V petek je k hiši zapeljal še en japonc, žal pa to ni Mazda, ker so rabljene trojke očitno z leti dražje in dražje, sploh če imajo G122 motorček. Je pa vseeno iz dežele vzhajajočega sonca in je poslednja Toyota Corolla z bencinskim motorjem. Na m6 sem pa danes prevozil okroglo cifro, eto! null 7 Citiraj
dvorjan Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober Naj vam dobro sluzi. Saj tisti 1.6 bencinarji so res robustni, čeprav anemični. 1 Citiraj
NevLado Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober pred 2 minutama je dvorjan napisal: Naj vam dobro sluzi. Saj tisti 1.6 bencinarji so res robustni, čeprav anemični. sori, poslednja Corolla Hatchback* z 1.2 turbo motorjem Sem gledal tudi limuzine 1.6/1.5 ampak ni blo všeč bejbi Tale 1.2 ima dejansko dovolj rezerve po specifikaciji, normalne 4 cilindre, nobenga egr-ja, startstopa in ostalega crap-a za uničevanje življenjske dobe,... Aja pa 10 let je že v produkciji v isti izvedbi brez večjih težav (od Aurisa, CHRja,..), ki bi jih zaznal na internetih Tista 1.6 GR verzija mora bit res prava petarda, ker avto ima drugače zelo dobro pozicijo na cesti 2 Citiraj
Boss Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober pred 1 uro je dvorjan napisal: Naj vam dobro sluzi. Sam to ne, sploh če ti sluzi iz karterja al pa menjalnika. Dam 👍da ti pa dobro služi, kar je verjetno @dvorjan tudi mislil.😜 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. oktober Prijavi Napisano 7. oktober Mah, kaj pa vem... Veš, @Boss, Mazde ponavadi ne sluzijo iz karterja in menjalnika - zato pa tako rade rjavijo... Če bi po malem sluzilo iz karterja in menjalnika, bi bilo ves čas prepojeno z oljem, pa ne bi rjavelo, kar je tudi svojevrsten plus in podaljša trajanje avta... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
toto89 Napisano 19. oktober Prijavi Napisano 19. oktober Naredil servis in po 10 letih prešel iz original olja na "najboljšega" 4 Citiraj
NevLado Napisano 19. oktober Prijavi Napisano 19. oktober Pred eno uro je toto89 napisal: Naredil servis in po 10 letih prešel iz original olja na "najboljšega" API SP?? a to prav vidim? ja tole je pa verjetno rekordno najnovejše olje ulito na forumu za skyactive je SN več kot dovolj 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. oktober Prijavi Napisano 19. oktober pred 4 minutami je NevLado napisal: API SP?? a to prav vidim? ja tole je pa verjetno rekordno najnovejše olje ulito na forumu za skyactive je SN več kot dovolj Molygen New Generation 5W-30 LIQUI MOLY WWW.LIQUI-MOLY.COM Low-viscosity high-tech low-friction motor oil with high shear stability. Combined with innovative additive technology and the special... Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 1 uro je TBA napisal: preobu na zimske čevlje Jp, pri vas se zima prej začne pa še gužve ni zdej.... Citiraj
Janez007 Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober (urejeno) dne 6. 10. 2025 ob 12:33 je NevLado napisal: V petek je k hiši zapeljal še en japonc, žal pa to ni Mazda, ker so rabljene trojke očitno z leti dražje in dražje, sploh če imajo G122 motorček. Je pa vseeno iz dežele vzhajajočega sonca in je poslednja Toyota Corolla z bencinskim motorjem. Na m6 sem pa danes prevozil okroglo cifro, eto! Tele slike mi je pa nekaj dni nazaj poslal naš navdušen lastnik CX-30 ... dobesedno iz dežele vzhajajočega sonca. Popravljeno 23. oktober od Janez007 8 Citiraj
Janez007 Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 1 uro je Janez007 napisal: Tele slike mi je pa nekaj dni nazaj poslal naš navdušen lastnik CX-30 ... dobesedno iz dežele vzhajajočega sonca. da nadaljujem, ravnokar me je klical in informiral, da so zadnji iPhoni 17 tam po 700€, 15-ke po 500 € ... 2 Citiraj
dvorjan Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober Ja, jen je trenutno res švoh, tako da če kdo razmišlja o obisku Japonske, je zdaj idealen trenutek. Še celo za "tech shopping". 1 Citiraj
Bini Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober pred 3 urami je dvorjan napisal: Ja, jen je trenutno res švoh, tako da če kdo razmišlja o obisku Japonske, je zdaj idealen trenutek. Še celo za "tech shopping". Japonska je v vsakem primeru draga država.... 1 Citiraj
nHear Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober Peljal staro mazdico na sprehod... Laško - Stanežiče - Dražgoše - Soriška Planina - Bled - Laško stari in glasen klump, pri kateri v vsaki luknjici na cesti zabobni kaj.. ampak se še vedno se rad vozim z njo... 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober (urejeno) pred 2 urama je Bini napisal: Japonska je v vsakem primeru draga država.... Jaz res ne vem, a pišeš samo zato, da nabijaš poste ampak...ljudje se pogovarjajo o trenutno poceni tehniki, da naprimer Iphone 17, ki pri nas stane 1000€ na Japonskem stane 700€ zaradi šibkega Jena. Kako je potem to po tvojem mnenju v tem primeru drago oz. dražje? Popravljeno 25. oktober od g.Wankel 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.