Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pusti. Jaz menjal originalno pri 360000km na mazdi 6 2004 letniku, pa je spustila po 5000 km... 

Napisano (urejeno)

Jaz sem zdaj na servisu omenil za pumpo in hladilno tekočino in mi je rekel, da delajo pri 240.000 km ponavadi. Ni pa do zdaj videti nikakršnih problemov. Moja G194 ima pa zdaj 207.000 km, od nabave sem jih naredil 23.000 km. Mikro jermen sem menjal takoj po nakupu rabljenega avta, se pravi pri okrog 185.000 km. Kaj je bilo prej, je samo ugibanje. Moram potrkati zaenkrat, če bi bilo kaj hujšega skritega, bi se verjetno v teh dveh letih že pokazalo. Drugo je bila potrošna roba in sem vedel, da me pri takšnem nakupu v prvih dveh letih čaka par stvari za urediti, ker prejšnji lastnik jih je pač pustil za naslednjega.

Popravljeno od Agerg
Napisano
pred 3 urami je NevLado napisal:

že 2 mesca naročam jermenčke za mazdo, zdej bom pa še za karjolo par stvari naroču in bo končno zastonj poštnina na autodocu!

a je kdo tukaj ki ima z G192/G194 več km kot jaz (183k trenutno) in je poleg mikrojermenov in napenjalčka menjal še vodno pumpo?

nevem a naj menjam al ne, ne curi in izgleda vse suho, ampak če sem že v poslu?...

Če boš imel avto še kakih 100kkm ali več jo menjaj zdaj kot pa čez 50kkm pa si brez skrbi..... :nevem:

Napisano
pred 5 urami je NevLado napisal:

že 2 mesca naročam jermenčke za mazdo, zdej bom pa še za karjolo par stvari naroču in bo končno zastonj poštnina na autodocu!

a je kdo tukaj ki ima z G192/G194 več km kot jaz (183k trenutno) in je poleg mikrojermenov in napenjalčka menjal še vodno pumpo?

nevem a naj menjam al ne, ne curi in izgleda vse suho, ampak če sem že v poslu?...

Nimam takšnega avta kot ti, sem pa na svoji M6 menjal zdaj pri 275k, ko sem delal generalko. Pa še ni spuščala...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.