Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 10. 8. 2025 ob 12:49 je MazdaBoy napisal:

Če kdo razmišlja o štromerju, npr. Mazdi 6e :zoom-zoom:

IMG_4634.jpeg

Sm kmet an s hribu doma...

Če jest to prou zastopm (glede na to, de sm fizična oseba) - ma, kej mi dajo 5.200.000€ sam de kupm tist električn one?

Krištodio, če j tko pa uzamem enga, dobim dnar za nou trahtr, pa še BTjca obnovim an še ostane za kšnga Mazdinga trilitrskega šestvaljnega dizelaša. Pa še bi ostalo...

Napisano
pred 14 minutami je dvorjan napisal:

Nekaj za skeptike: 

WWW.AVTOMOBILIZEM.COM

Kitajski CATL naj bi še letos pričel s proizvodnjo natrijevih baterij, ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil.

A ti še zmeraj padaš na te fore..."naj bi"..."ki bi lahko" ipd.?

Po tem pa se izkaže,da "naj bi še letos pričel s proizvodnjo....v naslednjih desetih ali dvajsetih letih..."

In "ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil".....ja,ja,isto kot je bilo z Teslinimi 4680 celicami....v koliko avtov jih vgrajujejo?

Smo že jemali to snov...

Napisano

Podobno kot ti "padas" na YT videe z "nategi" :D Izgledajo ponavadi tako, da je na naslovni sliki kaksna glupa faca nalimana cez sliko :P .... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je NevLado napisal:

Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k

če bi imela bencinski turbo motor bi jaz tudi resno razmišljal o tem avtu, ker mi je vizualno zelo všeč....

Popravljeno od sportman333
Napisano
pred 21 minutami je NevLado napisal:

Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k

Majhen je, bolj za 2, sicer pa načeloma okej. Glavna tehnika je podedovana od ZOE, torej že preizkušena. Je pa lep. 😃

Napisano
pred 11 minutami je g.Wankel napisal:

Lepši je kot CX-30 :)

No, no, od kdaj je katrca avto. 

Napisano
Pred eno uro je etcho napisal:

ouch! 😉

Pred eno uro je Alex napisal:

No, no, od kdaj je katrca avto. 

Sam preverjam, če ste še živi 😁

Lepota je itak subjektivna :D 

Podpis.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Umikat se ni treba nobenmu. Nekaj je tolerantnost in tudi izkoriscanje prednosti motorja, drugo je pa neizkusenost in objestnost...   Tega noben ne podpira, niti pravi motorist.    Mene tud pogreje ko kdo rece ja pa na motorju je vroce mamo prednost pred avti s klimo... Motorizem je sport na prostem, ce tega nisi prej pomislil je to tvoj problem. Marsikdo jamra vozi se pa v leder kombinezonu, vode nobene pije pa samo kofe ko se ustavlja. Vse cestitke.   Te dni sem na drugi strani kot kolesar, 98% je izjemno tolerantnih, pride vmes kak nabrit, ampak v bseh dneh pa ravno danes sel mimo na zozanju ne vec kot pol metra od mene brez popuscanja gasa.   Itak....ČK, RI, ČK....hrvatje. Takemu ce bi ga pol srecal bi pa povedal svoje. Vcasih je treba bit na drugi strani da se zavedas.
    • Ja ampak v primerih motoristov moramo imeti vedno vsi ostali toleranco. Načeloma bi morala biti vzajemna, kaj meniš? Tako se jim moraš pa umikati na semaforjih, v ovinkih...
    • 5700x3d sem vzel. Plan je bil 5800x3d, ampak je cena skoraj seenkrat visja od 5700x3d. Boljsi je pa za cca. 15%.
    • Če je kdo dovolj pogumen, vabljen v naslednjih dneh na krvodajalsko akcijo, ker jim primanjkuje krvi. Jaz grem ju3; zdaj sem že blizu 60-e ponovitve   Zavod Republike Slovenije za transfuzijsko medicino WWW.ZTM.SI  
    • Vecino nas to naredi, tud iztegnjena noga je hvala. Ce se bi sli CPP po liniji popolnih pravil pademo popolnoma vsi, ne glede na to kaj vozimo. To si upam trditi. A ko koga prehitis pa se vrnes nazaj mu zapres prostor?    Prej bi rekel vzames prostor, ki je   Saj ves da lahko v vsakem primeru gres po pravilih - in mas prav. Kaj pa ce gremo s toleranco? Kako bomo bolje prisli skozi?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.