Skoči na vsebino

Mazda 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ne mi zdej jamrat, da ni bencinarjev, a sam sem ga prodajal točno 6 mesecev, poklicala pa sta me dva, eden iz firbca, drugi pa ga je kupil.

dne 12. 8. 2025 ob 14:38 je SeekK napisal:

Moja 6ka 194 konjska 2018 letnik je danes šla dalje.

Kontaktiral me je po dveh dneh od objave oglasa en s Hrvaške, nisem najprej ga čist resno jemal, ampak je hotel vedno več informacij in se tud naročil pri avtohiši za pregled. Vmes sva sicer oba imela dopuste, pa je potem se zavleklo vse to za kake 3 tedne. Ceno sem nastavil na 19700, na koncu je šla za 19500.

Vmes sem imel še dva druga, ki sta se zanimala, samo sem povedal da imam že s tem zmenjeno za ogled in ni šlo dalje..

Bolj mešani občutki sicer, ga bom kar pogrešal.

Kupec mi je rekel, da jih ni lahko dobit, da jih je malo. Bi rekel da tudi kupcev ni tako veliko, potem se pa nekako poveže..

Res si imel srečo, da si ga tako hitro prodal.

Napisano
pred 4 urami je Scr3am napisal:

Kupcev je veliko le izbira bencinarjev je pri nas v slo zelo boga.

Hja.

Večina prodajo rabljene iz uvoza ali pa uvožene vozene prodaja naprej.

Torej to je skoraj vedno dizel, ker je za dosti km z par let in daj naprej.

Sem prodajal bencina Mazdo, pa ni ostala na forumu. 😉

Napisano
dne 14. 8. 2025 ob 12:53 je samSimon napisal:

Pa nek SUV fan narod. Od začetka sem skos mislu, da gre s temi SUVi za nek umetno ustvarjen trend, ampak, ko narod dovolj časa futraš z nečim, to začne požirat. 🤔

Ampak je umetno ustvarjen

Ker če greš v salone, je 75% ponudbe samo SUV

in tako kot pravi @Slivka - izbire ni, in vzameš kar vzameš

Saj se vsi spomnimo tiste obsesije z enoprostorci 20 let nazaj, potem je pa zamrlo to v par letih, zdaj se isto dogaja s SUV-i...pač ljudem moraš skos neki novega servirat

Napisano
Napisano (urejeno)

Trg je premajhen. Jaz tudi v Celju nimam Leclerca, Bauhausa, pa bi ga imel. Pa je dosti eden v Ljubljani, pa še en mali pajzl v Mariboru mogoče, potem pa že ni več rentabilno... Pač večna hiba male države v kapitalizmu.

Popravljeno od Agerg
Napisano

V Ljubljani celo 2 Bauhausa. Ampak preden pa notri najdeš karkoli, se pa postaraš prej. Imajo pa tudi spletno trgovino, za Celjane in ostale, da ne bo kdo slučajno prikrajšan 😄

Napisano
pred 20 minutami je Agerg napisal:

Trg je premajhen. Jaz tudi v Celju nimam Leclerca, Bauhausa, pa bi ga imel. Pa je dosti eden v Ljubljani, pa še en mali pajzl v Mariboru mogoče, potem pa že ni več rentabilno... Pač večna hiba male države v kapitalizmu.

Jah, glej, jaz imam eno uro vožnje do najbližjega OBIja in Merkurja, ti imaš pa eno uro vožnje do najbližjega Bauhausa in Leclerca... 

Saj ni treba, da tak avto lahko naročiš v vsaki vasi, ma en trgovec v celi Sloveniji bi ga pa lahko ponujal. Sploh, ker nismo neka posebnost in je samo malo birokracije za urediti. Če je avto homologiran za katerokoli državo EU, ta homologacija v bistvu velja tudi pri nas...

Napisano
pred 10 minutami je Slivka napisal:

Če je avto homologiran za katerokoli državo EU, ta homologacija v bistvu velja tudi pri nas...

V bistvu bi tako moralo biti... ampak kot kaze ni... Ce avto uvozis sam iz EU, moras pomoje vseeno se homologirat in kot kaze tista EU homologacija ne velja ... :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.