Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Meni pa je ta CX-30 v?e? in bi bila v o?jem izboru, ?e bi se ?e konec prej?njega leta prodajala. ?e jo primerjam z novo Mazdo 3 HB, ima ve?ji prtlja?nik, tudi notranjost je bolj prostorna, pa ?e lep?a mi je. Zanima pa me, v kak?nem cenovnem okviru se bo gibala

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Baje da + 2000 ? glede na 3, so pa seveda ?pekulacije.

Cenovno bo med 3 in 5, verjetno bo silila bolj proti 5, kjer bodo potem z novo generacijo lahko dvignili ceno.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Zanima me, kako to, da ?e ni ni? novih informacij o prihajajo?i Mazdi CX-30, do sedaj je bila videna samo v rde?i barvi in vse slike ki so na internetu so iz ?enevskega avtosalona, mogo?e ima kdo kak?en link kako izgleda v kak?ni drugi barvi, pa ne pobarvano s Photoshopom...., aja pa ?e to zanima me ali ima kdo kak?en podatek kak?ne gume so na M CX-30 - dimenzije....

Napisano

Sej ?e Mazdo 3 niso spravili v prodajo tako kot se zagre - za maj obljubljenega sedana kar ni in ni, motorji Skyactiv-X pa tudi niso ?ist ziher, da bodo jeseni. Mazdi zadnje ?ase planiranje ne gre glih po na?rtih, ampak po moje je to le vrh ledene gore.

33112_1.png

Napisano

Mazde 3 limo so ?e po Hrva?kih salonih

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Kuga, saloni morajo sami financirat zalogo - aja od kdaj pa je tako?

Mater Mercator in ostali trgovci bi takoj propadli, ?e bi delali na tak na?in.

33112_1.png

Napisano

?e zdavnaj sem napiso da je na? zastopnik za Mazdo zani?,ravno tako ostali trgovci v ve?ini in zato tudi ni slovenskega menija na info displeju,ker premalo pritiskajo na Mazdo in ?e kaj bi se na?lo... Lp

Napisano

Bini, to?no tako... zastopnik ni dorasel. Pizda, najbolj blesave dashboard kamrce, ki jo kupi? na netu imajo notri sloven??ino. Mi pa leta 2019 razglabljamo zakaj ni prevoda.

33112_1.png

Napisano

Pa sej je noter italijanski jezik in ingle?tina. Pa ja vsak obvlada kakega od teh jezikov.

Jaz imam itak voice na 0,ker me stra?ansko moti jezikanje tete iz navigacije, ki se javlja samo iz desne strani in ?e to vsaki? sti?a glasbo. To je mote?e in ne jezik.

Napisano

"aja pa ?e to zanima me ali ima kdo kak?en podatek kak?ne gume so na M CX-30 - dimenzije...."

me zanima, ?e ima kdo ta podatek, na spletu ga nisem na?el.....

Napisano

https://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/2020-mazda-cx-30-crossover-fills-gaps-in-geneva_3.jpg

Jaz iz slike ne razberem. Ugibam, da ima 215/55 18, ?e ima mazda 3 215/45 18, to pa je precej bolj balonasto, ne izgleda pa 19.

Edit, sem na?el: https://autophorie.de/2019/03/05/mazda-cx-30-premiere/

215/65 16 ali 215/55 18. Ni kaj, vsekakor "standardne" dimenzije. :)

Napisano

Pa sej je noter italijanski jezik in ingle?tina. Pa ja vsak obvlada kakega od teh jezikov.

Jaz imam itak voice na 0,ker me stra?ansko moti jezikanje tete iz navigacije, ki se javlja samo iz desne strani in ?e to vsaki? sti?a glasbo. To je mote?e in ne jezik.

Pa sej ni point, da ne bi znali tujih jezikov... point je v tem, da da ?lovek za avto 30 jurjev a distributer in izdelovalec se niti toliko ne potrudita, da bi dali notri jezik s podro?ja, kjer se avto prodaja. Izurjen prevajalec prevede menije in sporo?ila v roku nekaj dni za ceno usnjenih sede?ev, ?e jih naro?i? kot dodatno opremo. Temu se re?e zanikrn odnos in nespo?tovanje slovenskih kupcev. Imajo pa? sre?o, da je na?a narodna zavest toliko nizka, da nam je vseeno a je notri sloven??ina ali ne in da to ni razloga a bo kupec avto kupil ali ne.

Poskusi kaj takega nares Italijanu in ne daj notri italijan??ine pa ti zdajle povem, da ali avta ne kupi ali pa naknadno reklamira kot stvarno napako z od?kodnino povrh.

33112_1.png

Napisano

Pa sej ni point, da ne bi znali tujih jezikov... point je v tem, da da ?lovek za avto 30 jurjev a distributer in izdelovalec se niti toliko ne potrudita, da bi dali notri jezik s podro?ja, kjer se avto prodaja. Izurjen prevajalec prevede menije in sporo?ila v roku nekaj dni za ceno usnjenih sede?ev, ?e jih naro?i? kot dodatno opremo. Temu se re?e zanikrn odnos in nespo?tovanje slovenskih kupcev. Imajo pa? sre?o, da je na?a narodna zavest toliko nizka, da nam je vseeno a je notri sloven??ina ali ne in da to ni razloga a bo kupec avto kupil ali ne.

Poskusi kaj takega nares Italijanu in ne daj notri italijan??ine pa ti zdajle povem, da ali avta ne kupi ali pa naknadno reklamira kot stvarno napako z od?kodnino povrh.

Boos res nisi mogel bol? napisat! Lp

Pardon Boss ne pa Boos!

Napisano

Italijan ra

Kot prvo, italijani razen italijan??ine ne obvladajo nobenega drugega jezika (ve?ina) in zato bi bili res bogi in nebogljeni. Njih je 60 miljonov nas pa kot eno predmestje Milana.Jasno je, da nas pa? nekateri ne jemljejo kot resne in mno?i?ne kupce. Saj tudi v kakem Ferrariju ali Lambotu ni slovenskega vodenja v navigaciji.

Pa? smo majhen narod. Kako gre ?e tista... je eden , ki govori srbohrva?ko in trije slovensko. Uganite, v katerem jeziku poteka pogovor. Tako to gre...

Napisano

Brezveze tudi za korejce smo enako mali narod pa ima? Slovenski meni,enostavno naredi? ga,kak stro?ek pa je to za tako firmo? Mislim pa,da ?e bi bilo zakonsko dolo?eno bi imeli takoj slovenski jezik v Mazdi! L.no?.

Napisano

Alex, zdaj ga pa ?e serje?, majhnost je le v glavi.

To?no tako kot pravi Bini, vse ostalo so samo neumestni izgovori. Saj pravim, ?e izdelovalci dashboard kamerc dajo sloven??ino pa je kamera v rangu dobrih 100 EUR. Torej komu se ne spla?a, pa si upam trditi, da je teh kamerc pri nas prodanih manj kot Mazd. Primerjava v rangu cene pa je neprimerljiva.

?e navigacija ne podpira sloven??ine ni toliko grozno kot pa da nima? menijev prevedenih... ?e enkratm, menije se da brez naprezanja prevest prej kot v enem tednu in vsako izgovarjanje, da nas je samo 2 milijona je ?isto mimo.

33112_1.png

Napisano

Boss..se strinjam ..vse se da naredit ?e se ho?e.lp

Napisano

Ja Mazda tu res zaostaja, ene faking menije ne morejo prevest v sloven??ino, kaj ?ele da bi vodenje navigacije blo v slo!

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Pa? mazda se je do sedaj tako odlo?ila in mogo?e, ?e se jim bo zahotelo oz. ?e bo volja na njihovi strani, bodo slovenski meniji. Vodenja pa mislim, da ne bo.Tukaj je vzemi ali pusti.

Sicer pa, razen tukaj na forumu, nisem ?e zasledil od drugih lastnikov mazd, da jih to moti.

Mogo?e kakega voznika starej?e generacije, a mladi in najstniki itak ?e dan danes vse delajo in upravljajo v angle??ini.Po mojem ?e razmi?ljajo v angle??ini. Kar poglejte v njihove telefone in ra?unalnike. Nikjer ne boste na?li ve? slovenskih meninev. Tako, da v bodo?e to ne bo ve? nek problem.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sm prišu u svojo sobo pa vidu de povsod leži prah.... Jah, nč, sm se še pa js ulegu...
    • Kje je pa naš prijatelj @tommzy? A je kaj rešil z avtom na uradnem servisu? Ali CX 30 se vozi?🤔
    • Mož in žena, sta si podobna kot jetra in ledvice. Moža enačimo z jetri, žensko z ledvico. Če jetra odpovejo, ledvica odpove. Če ledvice odpovejo, se jetra povežejo z drugo ledvico...
    • - "Eno pico prosim." - "Za tu al za domov?" - "Ne, ne, za Instagram..."
    • Če že imate čas...   Nizke luči so krasne za meglo. Ma za terensko vožnjo bi bilo boljše, če bi bile dodatne luči vkomponirane v pokrov motorja nad hladilnikom (recimo nek LED-bar) ali pa v streho (malo močnejši začetek "sank" in noter skrit reflektor).   Pa na prostor za tablico ne pozabit - in naj ne binglja na zajli od vitla.   Pa poskusi prepričat umetno inteligenco, da bi na risbi uporabila "ARB bumper"... Pa vitlo naj bo Warn, samo ne serija VR EVO, ker te delajo na Kitajskem...   Pa da vidimo, kaj pade ven. Sicer je še vedno glomazno vozilo, ki zaradi svojih gabaritov postane neokretno in nerodno (sploh širina postane problem na kakšnih ozkih kolovozih), ampak če ga omejimo še z dimenzijami, bo hladilnik strežnika zakuhal... Da pa dam željo, naj pokrov motorja ne bo daljši od kabine, da postane vse skupaj bolj kompaktno in krajše, da se zmanjša krog obračanja, bo pa strežnik segrelo ko jedrski reaktor...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.