Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Brezveze tudi za korejce smo enako mali narod pa ima? Slovenski meni,enostavno naredi? ga,kak stro?ek pa je to za tako firmo? Mislim pa,da ?e bi bilo zakonsko dolo?eno bi imeli takoj slovenski jezik v Mazdi! L.no?.

Tukaj moramo razumeti, da bi korejci naredili prav vse, da bi kupci kupili njihove avte. Pa? kupci bi se takoj obregnili v to malenkost.

Napisano

Tudi mene ne moti, saj imam v telefonu raje kar ang meni,ker sem ?al v slo ?isto zgubljen...nekateri prevodi so taki, da niso za nikamor...zato si raj?i na?timam ang pa mir...winsi so isti...vsak pa razume left,right,turn...,roundabout ...tak da tudi govorno ne more biti velik problem,mogo?e za tiste 60+...ker smo mali za?li me zanima kdaj bo kaj uradni cenik,ker mi je cx30 v?e? ko hudi?

Napisano

Starej?im je angle??ina ?panska vas, in navigacija v angle??ini je za njih neuporabna.

Jst recimo dobro razumem angle?ki ampak mi je lep?e sli?at Katjo ko me vodi na navigaciji, pa? bolj naravno, saj smo Slovenci a ne!

Mladi pa odvisno ve?ina ?e imajo mo?nost imajo telefone v sloven??ini, tisti kul z ajfouni pa english.

Za eno tako velko firmo kot je Mazda stane recimo prevod mogo?e glih 1? na avto ali ?e manj.

Pa ?e je..kitajci z njihovimi ?ip?it izdelki imajo slo pol res nevem zakaj velke firme ne morejo.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Najbolj simpl bi bilo, da bi dali Android v Mazdo pa je to to...

Napisano

Ne gre se samo za navigacijo,ker tu vse vidi?,gre se za strokovne izraze in navodila,te pa je te?je razumeti tudi mladini,ker tega besedi??a ne uporablja? vsaki dan. Razen mogo?e nekaj% ljudi. Gor ali dol,motil nebi nikogar slovenski meni,bolj me moti da je Hrva?ki in ?e manj Mazd prodajo! To pa mislim,daje na zastopniku vozil ki je v Lj.in ga briga za otalo rajo v okolici! Lp

Napisano

Potem pa naredimo kampanjo in za?nemo pisati na MMS in MME.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Se strinjam...lahkooooo..lp

Napisano

Ali pa nam naj dajo jezikovno datoteko za meni v angle??ini. Skupnost ga pa potem ?imbolj smiselno prevede...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Za nagrado pa 10-15% ni?jo ceno pri nakupu avta oziroma 30% ni?je cene pri servisih.

33112_1.png

Napisano

Za nagrado pa 10-15% ni?jo ceno pri nakupu avta oziroma 30% ni?je cene pri servisih.

... in ?e zlato uro z kukavico. :)

Napisano

Ter 50 % cenej?e olje (in s tem ?e vedno 50 % dra?je kot na WWW). :P

Napisano

Sam niti ne pogre?am slovenskega menija. Vse telefone sem imel v angle??ini (ok, trenutni iphone tako ali tako nima mo?nosti slo) in tudi v avtu ?e bi bila mo?nost izbire slo je ne bi izbral. Najve?ji dejavnik za to je, da ?e gre kaj narobe lahko pogooglam in takoj odpravim napako. ?e imam v slo moram ?e prevajat...

Napisano

x2, ?e recimo windows in office je v kateremkoli jeziku ?udno (nem??ina, sloven??ina). Dostikrat so prevodi neposre?eni, pa je pri MS produktih nivo zelo OK.

Na vsaki napravi si najprej prestavim na angle??ino, ne glede na to, ?e omogo?a sloven??ino, ponavadi tega niti ne preverim.

Napisano

Pa dobro, saj angle??ina bi tako ali tako ostala. Torej se samo pove?a izbira. Bi pa za nekoga, ki ne obvlada tujih jezikov (moj foter, tast,...) olaj?alo obvladovanje navigacije in pa nastavitev.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ima mogo?e ?e kdo naro?eno z CX-30 z G122 motorjem, ker kot sem sli?al jih je nekaj ?e naro?enih pri na?ih distributerjih za avgust 2019 in september 2019........

Napisano

Vseeno je treba avto videti in se noter vsesti.

Napisano

pozddrav narod..

simpl pra?anje..kake so va?e misli glede tega kri?anca?

razmi?ljam o nakupu...hvala za odgovore...

Napisano

Nekaj sem ?e predhodno napisal o Mazdi CX-30. Pa na kratko povzetek:

- avto sem videl v ?ivo na ?enevskem salonu - zunanji vtis: je lep, videl tudi prtlja?nik: ni sicer ne vem kako velik a kar soliden (440 l), vsesti vanj se nisem mogel ker je bil avto za ograjco - mogo?e bi se tudi dalo a nisem hotel biti vsiljiv, mi je bilo potem ?al,

- oprema bo podobna ali enaka novi M3 (z opcijami), cena pa verjetno malo vi?ja - cca. 1.500,00 - 2.000,00 ?,

- prve pridejo k nam v salone letos v mesecu avgustu in septembru - z motorjem G122, z motorjem SkyActive-X pa v novembru in decembru let

os,

- obstajala bo tudi mo?nost zadnjih elektrificiranih vrat kot ena izmed opcij pri bolj?ih opremah (kot jo ima CX-5),

- in kot zadnje odlo?il sem se za nakup takoj ko bo na voljo z motorjem SkyActive-X (?e prej pa bom na testno vo?njo s tem motorjem ?el, ko bo na voljo pri novi M3).

Aja pa ?e to, verjetno ga bom vzel v machine sivi barvi, da malo prekrijem ?rne plasti?ne obrobe na vozilu spodaj.

Napisano

Po mojih informacijah bodo opremski paketi enaki kakor pri mazdi 3 + 2300? na ceno mazde 3. Mo?nost bo tudi kombinacije SkyA G in 4x4. Bo pa potrebno po?akati da avti pridejo ker medosno in skupno dol?ino ima kraj?o kakor Mazda 3. Lahko pa da je kabina malo naprej potegnjena in bo zato noter ve? prostora. Dimenzijsko bi naj bila to?no tako kakor ka?kaj.

Napisano

Po mojih informacijah bodo opremski paketi enaki kakor pri mazdi 3 + 2300? na ceno mazde 3. Mo?nost bo tudi kombinacije SkyA G in 4x4. Bo pa potrebno po?akati da avti pridejo ker medosno in skupno dol?ino ima kraj?o kakor Mazda 3. Lahko pa da je kabina malo naprej potegnjena in bo zato noter ve? prostora. Dimenzijsko bi naj bila to?no tako kakor ka?kaj.

Ampak dra?ja, pa vendar bolj?a in lep?a! Zoom zoom
  • 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sm prišu u svojo sobo pa vidu de povsod leži prah.... Jah, nč, sm se še pa js ulegu...
    • Kje je pa naš prijatelj @tommzy? A je kaj rešil z avtom na uradnem servisu? Ali CX 30 se vozi?🤔
    • Mož in žena, sta si podobna kot jetra in ledvice. Moža enačimo z jetri, žensko z ledvico. Če jetra odpovejo, ledvica odpove. Če ledvice odpovejo, se jetra povežejo z drugo ledvico...
    • - "Eno pico prosim." - "Za tu al za domov?" - "Ne, ne, za Instagram..."
    • Če že imate čas...   Nizke luči so krasne za meglo. Ma za terensko vožnjo bi bilo boljše, če bi bile dodatne luči vkomponirane v pokrov motorja nad hladilnikom (recimo nek LED-bar) ali pa v streho (malo močnejši začetek "sank" in noter skrit reflektor).   Pa na prostor za tablico ne pozabit - in naj ne binglja na zajli od vitla.   Pa poskusi prepričat umetno inteligenco, da bi na risbi uporabila "ARB bumper"... Pa vitlo naj bo Warn, samo ne serija VR EVO, ker te delajo na Kitajskem...   Pa da vidimo, kaj pade ven. Sicer je še vedno glomazno vozilo, ki zaradi svojih gabaritov postane neokretno in nerodno (sploh širina postane problem na kakšnih ozkih kolovozih), ampak če ga omejimo še z dimenzijami, bo hladilnik strežnika zakuhal... Da pa dam željo, naj pokrov motorja ne bo daljši od kabine, da postane vse skupaj bolj kompaktno in krajše, da se zmanjša krog obračanja, bo pa strežnik segrelo ko jedrski reaktor...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.