NevLado Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami dne 6. 12. 2025 ob 12:31 je tommaazz napisal: Vem, da ne spada najbolj v to temo ampak, če pozna kdo koga, ki kupuje cx-30 jo bom najbrž počasi prodal, namen nekje do feb-mar. Vse kar koga zanima lahko dam na zs, nič ne skrivam, ker nisem nategun :), rad bi prodal nekomu, ki ga bo še naprej tako čuval kot jaz ...zato že sedaj povem, da sem imel nekaj bušk od toče, ko je bil avto star še ne dve leti in potem, ko je bil še ne tri :). Vse se ja vakuumsko rešilo, avto drugače top, brez problemov, letnik sept. 21, tako da bo še kar nekaj mesecev v garanciji, do sedaj le redni servisi. Oprema ni da ni (BOSE, matrični led, avtomatski prtljažnik, imam tudi extra 16 zimske gume na litih platiščih, oboje letne in zimske še za eno sezono, ima pa 74500 km...), barva pa CRAP, sam tako je :)...se opravičujem, če ne spada sem, pomoje malo že glede na to da je cx-30 . Danes sem gledal MG s5 EV, dober avtek in za tega me najbolj ima, da ga zamenjam...elektriko imam, tako da samo gas oz. elektro gas :)...čakam na testno vožnjo v januarju, ker vseeno bi se rad še prej peljal z njim predno se s težkim srcem poslovim od moje rakete 😢 eh, kje si bil 2 mesca nazaj sporočim naprej kolegom naokoli maš okvirno ceno že v mislih? Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) Danes so mi na cx 30 pri 62000 km zamenjali te famozne svečke. Cena? Sitnica. Sem mislil ,da bo dražje vse skupaj. Za premium avto-premium svečke.😉 Popravljeno pred 1 uro od Alex 2 Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Haha kaka cifra... 300€ za menjavo sveč. To je tko kot, da bi avto v tem času porabil 3-4 deci goriva več na 100km. 2 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pravkar je Boss napisal: Haha kak cifra... 300€ za menjavo sveč. To je tko kot, da bi avto v tem času porabil 3-4 deci goriva več na 100km. Nima veze poraba. Važno je,da imamo not be cx30 te svečke. 💪 Ziher od porscheja ne stanejo toliko.😂 1 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 6 minutami je godlike napisal: Poglej na Autodoc reslno ceno. Realna cena gor ali dol, dokler je avto v v garanciji moramo plačevati te mazdine cene. Pa je šlo pol božičnice.😂 1 Citiraj
godlike Napisano pred 44 minutami Prijavi Napisano pred 44 minutami Zakaj pa potem ni celotni servis? V garanciji se dela servise, ne pa menjava samo svečke 🤔 Citiraj
ignacij Napisano pred 39 minutami Prijavi Napisano pred 39 minutami dne 6. 12. 2025 ob 12:31 je tommaazz napisal: Danes sem gledal MG s5 EV, dober avtek in za tega me najbolj ima, da ga zamenjam...elektriko imam, tako da samo gas oz. elektro gas :).. Zakaj pa ne Mazdo 6e? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.