etcho Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) Kitajce bo treba spoštovati. So inteligentni, pridni in nas prehitevajo po desni. Tudi jaz si nisem niti v sanjah predstavljal, da si bom kdaj lastil kitajski emtb. Imajo visoko znanje s področja baterij el. motorjev in elektonike. Popravljeno pred 5 urami od etcho 4 Citiraj
FuManchu Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Se strinjam. Ampak še vedno je pa 80% njihovih proizvodov sranje od sranja. Sploh elektronske zadeve. 1 1 Citiraj
godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 6 minutami je FuManchu napisal: Se strinjam. Ampak še vedno je pa 80% njihovih proizvodov sranje od sranja. Sploh elektronske zadeve. 👍 pred 47 minutami je etcho napisal: Kitajce bo treba spoštovati. So inteligentni, pridni in nas prehitevajo po desni. Tudi srbi jih spoštujejo. Pa me zanima, če niso kje nadstreška v Novem Sadu kitajci gradili? 🤔 1 Citiraj
Jest Napisano pred 3 urami Avtor Prijavi Napisano pred 3 urami Meni je pa kar všeč… mogoce pa bo naslednji avto vseeno spet Mazda… samo čakam malo višjo (SUV) varianto take Mazde … 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
robertk6 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Pred eno uro je etcho napisal: bom kdaj lastil kitajski emtb Kaj si nabavil? če ni skrivnost Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.