etcho Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami (urejeno) Kitajce bo treba spoštovati. So inteligentni, pridni in nas prehitevajo po desni. Tudi jaz si nisem niti v sanjah predstavljal, da si bom kdaj lastil kitajski emtb. Imajo visoko znanje s področja baterij el. motorjev in elektonike. Popravljeno pred 10 urami od etcho 5 Citiraj
FuManchu Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Se strinjam. Ampak še vedno je pa 80% njihovih proizvodov sranje od sranja. Sploh elektronske zadeve. 1 1 Citiraj
godlike Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 6 minutami je FuManchu napisal: Se strinjam. Ampak še vedno je pa 80% njihovih proizvodov sranje od sranja. Sploh elektronske zadeve. 👍 pred 47 minutami je etcho napisal: Kitajce bo treba spoštovati. So inteligentni, pridni in nas prehitevajo po desni. Tudi srbi jih spoštujejo. Pa me zanima, če niso kje nadstreška v Novem Sadu kitajci gradili? 🤔 1 1 Citiraj
Jest Napisano pred 9 urami Avtor Prijavi Napisano pred 9 urami Meni je pa kar všeč… mogoce pa bo naslednji avto vseeno spet Mazda… samo čakam malo višjo (SUV) varianto take Mazde … 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
robertk6 Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Pred eno uro je etcho napisal: bom kdaj lastil kitajski emtb Kaj si nabavil? če ni skrivnost Citiraj
etcho Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) Amflow. Popravljeno pred 5 urami od etcho 2 1 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Pred eno uro je etcho napisal: Amflow. Vrhunsko kolo.👍 Citiraj
ignacij Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Meni je tale 6e kr všeč, bo treba vidit v živo. Še najbolj me moti TV ekran v notranjosti. Cena s subvencijo ni slaba. Citiraj
mazdaman Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 8 urami je Jest napisal: Meni je pa kar všeč… mogoce pa bo naslednji avto vseeno spet Mazda… samo čakam malo višjo (SUV) varianto take Mazde … Saj čez pol leta bo tukaj CX-6e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.