Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Samo ta nova CX 5 se pa nekako ni prijela kot ta stara. Jih ni videti veliko na naših cestah. Mogoče folk čaka na hibridno varianto.
-
Bom najprej vzel samo letev. Baje, da je v večini primerov za gledanje filmov zvečer vsega dovolj ( tako moči kot tudi basa). Potem pa bom videl sproti.
-
Za glasbo poslušati imam preko optike povezano na moj hi- fi ( Arcam radia A15+ SEAS CA18RNX 2½-way floorstander) Zveni vrhunsko. Ta soundbar bi rabil za filme za pravi dolby zvok. Bini, kako si zadovoljen z kitajskim RGB? Prej sem imel od 2017 naprej vedno Oled TV , se ko sem si ogledal to Sony Bravia RGB poleg Oled Sony Bravia 8II med je ta RGB 9II bolj prepričala. Sam rabim TV za bolj svetel prostor in tukaj RGB blesti s svojo svetlo sliko. Pa tudi barve ima hude. Da ne govorimo o burn Inn.
-
Če že gledaš, obvezno vzemi s subwooferjem. Jaz sem vzel od LG, ker imam LG OLED. Amazon.de WWW.AMAZON.DE
-
...ja...ne moreš tudi električnih strojev med sabo primerjati...tudi odvisno od vrste prenosa v menjalniku (npr.polž,vs ravno ozobljenje ipd.),od obratov,mase rotorja itd Npr moja stara Makita HP2031 ima v prvi prestavi 850 obratov,in pri moči 710W zmore cca.30-45Nm (točnega podatka proizvajalec ne navaja...vir UI). Bi človek sklepal,da je v primerjavi z DP4003 nekje "tam-tam"...mogoče kakih 10-20Nm več🤔...pa temu ni tako. Čisto očitno je drugačno prestavno razmerje+drugi obrati rotorja itd...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.