Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Cca 800€ je napisano v zapisnik. Sem že poravnal okvir vrat in pobarval špure. Nimam polni kasko tako da nimam kaj praskat. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 6 urami je FuManchu napisal:

Šmarješke Toplice. Vdrli so mi v avto z pajserjem, tako da so zvili okvir vrat. Pobrali so mi nekaj drobiža in nekaj otroških oblek, ki so bili v prtljažniku.

Kako bi šele meni naredli, ko je safe-lock na Fordu.

Za koga, ki ne ve kaj to je. Ko 2x zakleneš, se kljuka razčlene in je mrtva.

Napisano

Za te, ki tako radi vihtijo pajser, bi jih dal na menjavo železniških pragov.

Ampak, ko jih rabiš jih pa ni junakov.

• Všeč 3
  • Haha 1

Podpis.png

Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

Kako bi šele meni naredli, ko je safe-lock na Fordu.

Za koga, ki ne ve kaj to je. Ko 2x zakleneš, se kljuka razčlene in je mrtva.

Legenda pravi, da se forda sploh ne zaklepa. :lol:

• Všeč 1
  • Haha 5
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Cca 800€ je napisano v zapisnik. Sem že poravnal okvir vrat in pobarval špure. Nimam polni kasko tako da nimam kaj praskat. 

Mas mogoce, slucajno triglav v katerem je bila vkljucena ponudba zavarovanje opreme / prtljage?

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
Pred eno uro je jures napisal:

Mas mogoce, slucajno triglav v katerem je bila vkljucena ponudba zavarovanje opreme / prtljage?

Sava.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

Načeloma bi bilo bolje. Vsaj škode nebi bilo:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 35 minutami je FuManchu napisal:

Načeloma bi bilo bolje. Vsaj škode nebi bilo:bravo:

Mislim kakor Slivka opisuje bi ga bolj tezko ukradli...razen, ce bi ponj prisli z avtovleko :lol:

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 2 urama je Scr3am napisal:

To sploh ni slaba rešitev... važno, da notri ni nič vrednega, potem je bolje, da je avto odklenjen pa naj si pogleda, če ga kaj zanima. Vsaj škode ne bo naredil.

33112_1.png

Napisano
pred 28 minutami je Scr3am napisal:

Mislim kakor Slivka opisuje bi ga bolj tezko ukradli...razen, ce bi ponj prisli z avtovleko :lol:

Od njega je bolj Vag, kot Ford. In to ga najbolj tepe.

• Všeč 1
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Očitno je to še vedno biznis za lokalne kradljivce ki verjetno rabijo keš za drogo....kolegu en teden nazaj iz avta (sharan) pred bajto ukradli prenosnik, očala z dioptrijo (ki jih nimaš kaj rabiti) in ruzak in par 10eur....ima posneto z kamero ko je model še čik kadil ob 2eh zjutraj pol sel pa malo po avtu šarit🤣....zdaj ima pa odisejade s policijo (čik so našli, lokalna policija pravi da nimajo dovolj kadrov in bo trajalo...)

• Začuden 1
  • Jezen 2
Napisano

Se strinjam, to je še mišljenje v smislu "ah saj to se pri nas na vaseh ne dogaja🤣", pol pa ugotoviš da se tudi 😂

Napisano

Netopir SLK-jevski mi zavira kakor VLAK, precej traja da se ustavi in pa škripa pri tem, heh. Sem pogledal zavorno tekočino, je ČRNA in vprašanje kdaj je bila menjana, bo treba dr. Pelka obiskat. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Netopir SLK-jevski mi zavira kakor VLAK, precej traja da se ustavi in pa škripa pri tem, heh. Sem pogledal zavorno tekočino, je ČRNA in vprašanje kdaj je bila menjana, bo treba dr. Pelka obiskat. 

Malo podmaži pa ne bo škripalo ;) Trajalo bo pa dlje časa, da se ustavi :D

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano (urejeno)

20250527-094513.jpg

Moja M3 ga biksa nekaj, ker je imela prejsnji mesec servis. Ugasnem avto, ampak se vedno isto. Kak senzor fuc?

Oil life pise 0%.

Popravljeno od Jaka32
Napisano
pred 2 minutama je Brane napisal:

Ni resetirano

Točno tako, ni tolko pameten, da bi sam pogruntal. Klikni na to obvestilo, pa potem reset...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

A nisem ne dolgo nazaj govoril, kako nisem opravil vpoklica. Torej 7 let sem se lahko normalno vozil, sedaj pa kar naenkrat nebom mogu tehničnega narediti, če nebo vpoklic opravljen. Pa še to ga lahko samo na šalabajzerskem pooblaščenemu servisu naredim...

IMG_20250527_123932_edit_1026153507256519.jpg

Napisano
pred 58 minutami je Scr3am napisal:

A nisem ne dolgo nazaj govoril, kako nisem opravil vpoklica. Torej 7 let sem se lahko normalno vozil, sedaj pa kar naenkrat nebom mogu tehničnega narediti, če nebo vpoklic opravljen. Pa še to ga lahko samo na šalabajzerskem pooblaščenemu servisu naredim...

Meni se zdi pa super, da skrbijo za varnost voznikov Mazd. In seveda se zavarujejo, ker če bi se zaradi napake komu kaj zgodilo, bi bila lahko kriva Mazda ...

Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

To je zakonsko tako doloceno... Ni neka "kaprica" Mazde ...

https://www.iusinfo.si/zakonodajna-knjiznica/zakon/Z17E08FE/clen/12

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Nisem rekel, da je kaprica od mazde. Pa saj mazda je zavarovana. Obvestili so me ze 7 let nazaj... Hocem saml rect, da 7 let je bilo vse ok sedaj pa kao problem.

Screenshot_20250527_135430_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg

Popravljeno od Scr3am
Napisano
pred 1 minuto je Scr3am napisal:

Nisem rekel, da je kaprica od mazde. Pa saj mazda je zavarovana. Obvestili so me ze 7 let nazaj... Hocem saml rect, da 7 let je bilo vse ok sedaj pa kao problem.

Screenshot_20250527_135430_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg

In kakšen vpoklic je bil.... 🤔

Napisano

Saj tudi sedaj ni nujno, da bodo to na tehničnem gledali :P ... Mogoce je pa še vedno samo zapisano v zakonu ... in se v praksi ne upošteva ... Zaenkrat še nisem zasledil, da bi kdo o tem pojamral ... Res pa, da tega tudi nisem eksplicitno iskal ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.