g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Jaz bom pa natankal, pa zavil nazaj na vhod črpalke in natankal spet 🤠 Ampak Shell ma itak na 100 litrov omejeno baje. Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Narod bo kmal spet v tetrapake točil ali pa v vrečke🤣 1 Citiraj
50keda Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 15 minutami je g.Wankel napisal: Jaz bom pa natankal, pa zavil nazaj na vhod črpalke in natankal spet 🤠 Ampak Shell ma itak na 100 litrov omejeno baje. Včeraj v Tepanju so imeli 200 litrov 2x na dan. Kako je danes ne vem, me bo zanimalo spet čez 3 tedne Citiraj
Alex Napisano pred 55 minutami Prijavi Napisano pred 55 minutami Goriva je dovolj, samo ga skrivajo. Ko bo država spet ponudila ,da sprostijo rezerve, se bo čudežno spet našlo. 😉 1 Citiraj
goB Napisano pred 29 minutami Prijavi Napisano pred 29 minutami (urejeno) 30 litrov za rajo, wtf, kaj se dogaja ? Glavni pa "pobegnil" v Bruselj, a s 30timi litri Popravljeno pred 25 minutami od goB Citiraj
FuManchu Napisano pred 26 minutami Prijavi Napisano pred 26 minutami pred 3 minutami je goB napisal: 30 litrov, wtf, kaj se dogaja ? Glavni pa "pobegnil" v Bruselj "Glavni" Poglavar je Zoki, nje Citiraj
goB Napisano pred 15 minutami Prijavi Napisano pred 15 minutami (urejeno) Razmere v Sloveniji kritične: Golob odhaja WWW.ZURNAL24.SI Popravljeno pred 13 minutami od goB Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.