dejanot Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Cao Danas se posvetil ciscenju sestice, je spucana v nulo bo cista vsaj za dobre dva dni. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Slivka Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem: Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem: sej ?e dost dolg ?asa nepremi?no strmi? v svinjarijo baje, da sama dol pade - sam nisem imel tolk ?asa, da bi sprobal tko, da so to le hipoteze :ne vem: Citiraj
Slivka Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Zunaj je trenutno -6°C. Kdo bo pri tej temperaturi dolgo ?asa nepremi?no zrl v svinjarijo? Jaz ne. Bo ?e samo dol padlo. ?e ne s snegom pa takrat, ko bo plast dovolj debela... Je pa zato odli?no za??iten proti soli in gramozu, s katerim zdaj posipavajo ceste. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
KAALman Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 hmm... jaz sem pa danes svojega pustil doma... pri miru... pa sprednje diske sem dobil, sedaj pa i??em toplo gara?o, kjer jih bom menjal... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Pla?al kasko in prihranil neverjetnih 121 ?. 540? za vse naravne,divjad,?ajbe,parking,... Na ke? seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Na carglassu menjal stransko ?ipo in prihranil pri vinjeti 20? :-) Citiraj
Boss Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Na carglassu menjal stransko ?ipo in prihranil pri vinjeti 20? :-) Zdilal lepo ?tevilo vinjet - dobu svojo zastonj Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 s kolegom s?istila sede?e v njegovem xedosu 9! Rezultat: No ja, presodite sami! Citiraj
BOBI Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 vceraj menjal odbijac da sem lahko sel na tehnicnega,ker oni je prenizki in spucal dva meseca praha dol in macjih stopinj ko je avto stal v garazi Citiraj MAZDA POWER
Deeyan Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 barva je total huda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 Nalil par litrov bencina, druga? mi en dan enostavno ne bo hotel ve? ?tartat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 js sm pa dons nalil sam za 20? benza (prvi? u life-u, da nism tanku poln tank) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Pretegnil noge sakerju s 300 kilometri, po na?ih "?udovitih" cestah. Vmes po nesre?i probal kako seka pri blokadi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 nalimal na ?ipo 95 eur Merki da ti jih kdo ne ukrade (New Jersey pa to), zakaj nisi raj?i dal 100? za brisalec? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Merki da ti jih kdo ne ukrade (New Jersey pa to), zakaj nisi raj?i dal 100? za brisalec? pa ?e lep?e barve je Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Na sre?o je to 95 neprenosljivih EURov ...jih uni?i? ?e jih ho?e? vzet Citiraj
Alex Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Jaz sem pa letos spravil dol staro v to?no 2.35 minutah. Lani sem se zaje..al ene pol ure za vse spraskat dol.In to z mojimi dolgimi nohti. Citiraj
Slivka Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Na sre?o je to 95 neprenosljivih EURov ...jih uni?i? ?e jih ho?e? vzet Si prepri?an? Pravi mojster ti jih sune s ?ipo vred... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
uklopko Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Si prepri?an? Pravi mojster ti jih sune s ?ipo vred... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
`ripper` Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 V soboto jo peljal v pralnico na krta?e (vem, ti-ti-ti). Kon?no po kakh treh mesecih spet vem, kake barve avto imam ) Druga?e pa ve?krat vrgel u? nanjo skozi okno, ker je celo nedlejo po?ivala. Danes pa celo omedel 1cm snega z nje zjutraj . Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Z M A J Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 Pravkar znova namazal vse "dihtunge" na avtu, pa preveril teko?ine (dolil Flash lube v posodo gor do roba), vse ?tima. Matr sm jz dober gospodar ?rnozmajki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 odjavu jo iz prometa... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.