Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Koliko pride nova ?eljust? Mehanik mi bo v kratkem ?e desno obnovil in podmazal, tak da bo pol BP...

Z Batkotom sva vzela vsak eno -levo in desno in je pri?lo vse skupaj z po?tnino 150 funtov, ?e se ne motim.

Napisano

Hvala za info... Pol se spla?a dat obnovit za 30?, pa je kot nova...

Napisano

jest sm isto to vrjanto uzeu ksne pou leta nazaj za 150 funtov ;)

Se res spla?a vzet v GB kljub mo?nemu funtu.

Napisano

Danes sem jo pelala na prvo pranje - rocno. Si je zasluzila po prvih 1500 km prevozenih. Je blo treba odstranit musice, ki so se nabrale na sprednji maski.

Napisano

Danes sem jo pelala na prvo pranje - rocno. Si je zasluzila po prvih 1500 km prevozenih. Je blo treba odstranit musice, ki so se nabrale na sprednji maski.

Prvo pranje po 1500? Jaz sem ga takoj ko sem domov pripeljal :) perem vsak vikend.. temna barva :(

Napisano

Prvo pranje po 1500? Jaz sem ga takoj ko sem domov pripeljal :) perem vsak vikend.. temna barva :(

Aja...moja je bila lepa in cista dobre 3 tedne. Se vedno disi po novem

Napisano

Se res spla?a vzet v GB kljub mo?nemu funtu.

PR ns je GMT hotu 120e za samo eno celjust plus to da mors staro vrnit oni ti pa dajo obnovljeno..

Napisano

Tud jest sm jo pelu na SPA razvajanje k sm jo dobu iz pelkotove ordinacije z novo sklopko :). Dons sm jo pa se temeljito spucu navznotri :)

Napisano

Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen. :)

Napisano

Ja sej je, teh?ni je pa ?e se ne motim, po 4 letih, se prai 2016..

p.s.

sem ?el preverit, marca 2016 je ja.

Napisano

Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen. :)

Ej....sem ti rekel,da bo bolj?e in mo?neje svetlo...super.???meni na tehni?nem pregledu niso komplicirali,ker avto ima le?o?lp

Napisano

Jaz sem si sicer menjal za tehni?nega za navadne ?arnice. Te?avo sem imel v tem, ker mi je prodajalec dal eno 4300K, ki sveti precej podobno rumeno kot ?arnica, eno pa 6000K, ki je pa? modro-bela. In potem ni ?elel priznat, da sveti druga?e, ?eprav sem mu slikal obe na beli steni. S starim Mondeotom so me spustili mimo 5 let zapored :) Nobeden ni pogruntal. Res pa je, da so mi ?e ?isto posivele lu?i. Potem so me vrgli komaj, ko sem kupil nov par lu?i :D Je pa tisto bilo bolj mote?e za ostale udele?ence, ker je imel navadno parabolo. Pri le?i pa nisem opazil razlike. 

Napisano

V?eraj sem svojo Mazdico (nekateri bi rekli "Mazdurino" :lol: ) preobul v poletne ?evljce  :punk:

Je bil ?e ?as....

Naslednja zadeva (po praznikih) je kompletno "kopanje" tako noter kot zunaj in takrat bomo naredili kak "foto?uting"  :)

Napisano

Ker drugega kot sedet pa le?at ne morem, sem danes nalo?il nov fw na s100 enoto v Mazdi, plus novo verzijo carplay skin-a. Izgleda kar v redu. :)

Obenem pa ?e malo nastavil sub, in menjal pozicijske z nekimi super duper hudimi ledicami s kitajske.

Sledi pa ?e limanje folije na zadnji odbija?, za??itna folija namre?.

Napisano

Mazda 6 omogo?a carplay? :) wow

Daj kako slikco prilepi.

Ce prav vem, ima Spekter vgrajen aftermarket radio z eBaya ... ?e od Juresa ... ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.