Scr3am Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 Pismo, potem nas je pa ze kar nekaj 1.8 maherjev k smo mel ta problem :/. Smem vprasat koliko si dal samo za generalko. Obrocki,tesnila, tefloni itd. . Glede jermena si pa imel vrjetno microjermen v mislih ? Koliko imas pa prevozenih? Citiraj
Martin Cufer Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 Pismo, potem nas je pa ze kar nekaj 1.8 maherjev k smo mel ta problem :/. Smem vprasat koliko si dal samo za generalko. Obrocki,tesnila, tefloni itd. . Glede jermena si pa imel vrjetno microjermen v mislih ? Koliko imas pa prevozenih?Jap. Oljni obro?ki so bli na 3. in 4. cilindru ?ist zape?eni v bat. Na ventilih je blo 2-3mm zape?enih saj,komore so ble polne saj. Uglavnem ?ist v pi*** motor. Vse komplet,delo in materjal me je pri?lo 550?. Je bil pa mi?ljen microjermen ja. Bom reku kolegu,ki je rihtal naj mi po?lje slike,pa jih bom upload-al,da bo? vidu kako je zgledalo. 2 Citiraj
Markohamrus Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 Danes je bla dele?na nege notranjosti, plati?? in malo zunanjosti Poslano z mojega oneplus one telefona ! Citiraj
Scr3am Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 Jap. Oljni obro?ki so bli na 3. in 4. cilindru ?ist zape?eni v bat. Na ventilih je blo 2-3mm zape?enih saj,komore so ble polne saj. Uglavnem ?ist v pi*** motor. Vse komplet,delo in materjal me je pri?lo 550?. Je bil pa mi?ljen microjermen ja. Bom reku kolegu,ki je rihtal naj mi po?lje slike,pa jih bom upload-al,da bo? vidu kako je zgledalo. Kr uredu cena Citiraj
robertos664 Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 po uspe?nem nalaganju navigacije je dobila ?a par aplikacij in izbolj?av na MZD sistemu Navigacija: Merilec hitrosti, porabe, kompas .. Media Player: pa status bar je malo druga?en: izklopil nadle?na opozorila ob zagonu, pa ?e par malenkosti.. edino kar mi ?e ne dela je CastScreen, po moje ker ne vem to?no nastavit USB povezave na androidu 2 Citiraj
robertos664 Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 A Frozen dela med vo?njo? ve? da Citiraj
robertos664 Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 All in one za mzd si dol potegne?, ozna?i? katere program?ke bi rad, posname na usb klju?, ki ga vtakne? pol v avto in po?aka? da se vse poin?talira. Po ponovnem zagonu ima? potem lepo vse gor.filme pa mora? potem imeti na usb klju?u v direktoriju Movies.. Citiraj
Gelipter Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 Ej...Robertos664...super si to zrihtal...?e priporo?am...lp Citiraj
SpEkTr Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 Odli?no! Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
robertos664 Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 bil spet v gara?i in po eni uri muk uspel v delovanje spravit ?e AndroidAuto. ?pila super brez zatikanja. Predvaja pa glasbo, navigacija prek ogoogle maps, vreme ka?e, druga pa ?e nisem raziskal.. ?e bo kdo to in?taliral in probaval, da vam skraj?am muke: v drugem USB ne sme biti nobenega USB klju?ka.. Samo USB kabel do telefona.. 1 Citiraj
izacus Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Problem je samo da ti backup kamero pokvari + klicanje ne dela :/ Jaz sem preklopil nazaj na kar CMU BT in navigacijo. Citiraj
robertos664 Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Saj to so ?e za?etki. Mazda bi se lahko ?e zdavnaj zmigala v tej smeri. ?e v ?kodi rapid lahko naro?i? radio z android autom.. Citiraj
Dare Kosterca Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Polomil desno ogledalo(z roko) bravo jaz. :vskalo: :vskalo: Citiraj
Deeyan Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Pobarvu sm jo 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jernic Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Zbistril pogled..kon?no.. prej in potem za kolk cajta bo to dobro...me res zanima... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
LabiGT Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 sem to naredil avgusta, do zdaj je se vedno ok Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Scr3am Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Matr, zakaj mas pa tko oksidiran ?aromet? Moja 13 let stara ni niti pol tok ? :/ 1 Citiraj
Alex Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Matr, zakaj mas pa tko oksidiran ?aromet? Moja 13 let stara ni niti pol tok ? :/Res je.Tudi moja stara 12 let ima jasne ?aromete. Kaj so sedaj slab?e plastike gor ali kaj? Citiraj
LabiGT Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 prva generacija je ok, druga pa vsaj pred FL niti ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Scr3am Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Fotr ima 6ko 08 letnik pa so zarometi isto ok . Prej bi rekel, da so tesnila za en kurc, kot pa plastika Citiraj
mazdaman Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Podalj?al registracijo mx5 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 6. maj, 2016 Prijavi Napisano 6. maj, 2016 prva generacija je ok, druga pa vsaj pred FL niti neMoja je tudi II. generacija in je po 220.000km ?e ?isto jasen ?aromet. Je pa mo?no, da so vmes zamenjali dobavitelja in je bolj odvisno od letnika :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.