Emmm, torej, sicer nisem čisto prepričan, to bi mogoče kdo z Obale (ali pa kdo, ki je bolj domač s kakšno umetno inteligenco) potrdil ali ovrgel, ampak mislim, da ima predor Kastelec sistem SCADA. Ta sistem med drugim reagira tudi na prehitre voznike. Če vozniki vanj zapeljejo prehitro se opozorilne luči takoj aktivirajo, da voznike prisilijo k zmanjšanju hitrosti. In se ne bi čudil, če so s tem v bistvu sami izzvali nalet. 'Civilisti' so lepo mirno vozili skozi predor, na lepem pa jim začne utripati rumena luč in pa lučke ob robu cestišča (na posnetku se vidi, da utripa). Jasno, da začnejo zmanjševati hitrost in opazovati predor pred seboj, ker ne vedo točno, zakaj se je to zdaj sprožilo. Sprožilo se je pa zato, ker proti njim od zadaj divja kolonica treh 'protokolarnih' vozil...
Dvomim, da temu lahko rečemo smola, ampak prej dejstvo.
Na Petrolovih 200kw polnilnicah sem polnil 3 x v različnih dneh in urah in 3 x je bil rezultat podoben.
2 x sem bil na edini polnilnici sam in je vleklo cca. 107kw, 1 x pa sva polnila dva in je vleklo 53kw.
Tukaj ni nobene smole, ampak nateg, polnilnica ne da od sebe 200kw, pa me ne zanima kje je razlog, al je to lokalni al pa "drzavni" trafo, zame kot uporabnika na koncu je ena velika kiturina.
Če plačaš polno ceno pričakujem oglaševano storitev in nič manj.
Te emisije so kot navedeno računane na življenjski cikel.
Kaj je mišljeno pod življenjski cikel ?, nikjer nisem opazil, nimam pa namena študirati teh 80 strani.
Ali je to npr. za obdobje 10 let, ali je to npr. za 100.000 km, kako so to sploh testirali, da so dobili povprečne podatke na km ?
Kdaj se npr. izenači BEV in ICE, ker največji problem BEV je začetno proizvodno onesnaženje zaradi baterije, ki je bistveno višje od proizvodnje ICE...
Cela zgodba iz te nesreče. Kaj naj bi se doseglo s tem, da tole ni bila naključna nesreča? Svašta. Saj je samo slovenska predsednica, nič več.
Oseba pred prvim spremljevalnim vozilom je panično odreagirala in to je to. Če bi bili vsi privezani, poškodb skoraj ne bi bilo, kot je rekel Brglez.
Jaz sem še rekel, da bi šel po tistem, ko je povedala, da ni bila pripeta, na vrata predsedniške palače nalepiti tistega pasavčka, ki ga imajo v vrtcih in šolah za tamale, da jih učijo naj bodo pripeti. 🤣
Drugo vprašanje je pa, če je res treba čez tunele tako noreti. Kot sem rekel, saj so samo slovenski politiki. Možnost nekega atentata v tunelu je po moje dosti manjša. Če je pa res huda nuja, naj se pa v helikopter spravijo. Če lahko Čehe in vso ostalo gamad iz hribov ZASTONJ vozimo vsak dan, bo pa tudi za tole kompanijo dobro. Če pa mislijo, da jih bodo res za vsakim vogalom pospravili, naj pa doma ali pa v bunkerju ostanejo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.