Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jz sem pa danes svojo detaljno opral in po 1 mesecu lastni?tva na soncu ugotovil, da imam barvo titanium flash in ne machine grey, hehe, vglanem barva mi je v?e?, ?e posebej zanimive odtenke ima ko na njo pade razli?na svetloba.

Pred dana?nji dnem sem bil prepri?an, da obstaja samo machine grey, ?e ?ena mi je govorila, da imam drugo barvo, pa je kot ponavadi nisem jemal resno. Ko mal pomislim sploh ne vem ?e sem ?e videl tak?no M6 pri nas, a ima kdo to barvo?

Bi pripel slikico pa ne najdem kje je priponka

Napisano

Trojko sem ?e videl tako barvo, zato sem jo hote tudi jaz, pa sem lahko dobil samo ma?nisko sivo. ?e si jo pla?al ma?in sivo dobil pa titanium si jo malo prepla?al!

Napisano

Ok,potem je vredu saj si kupil staro in verjetno ugodno! Mislim pa, da ima Boss enako barvo in to novo par dni staro.

Napisano

Nisem novo kupil, letnik 2017 iz Nemcije. V oglasu je pisalo siva, zgledala je siva...n zdej ni cisto siva:)

Poslu?aj ?eno...

Napisano

To je tako normalno za metal barve, rde?a in ma?in siva so pa poglavje zase. Imajo ?e nek dodaten lak-barvo tako da dobijo ?e neko globino in take neke fore, na netu je ve? o teh barvah, zato so tudi malo dra?je od obi?ajnih metali barv.

Napisano

To je tako normalno za metal barve, rde?a in ma?in siva so pa poglavje zase. Imajo ?e nek dodaten lak-barvo tako da dobijo ?e neko globino in take neke fore, na netu je ve? o teh barvah, zato so tudi malo dra?je od obi?ajnih metali barv.

Barvane so najprej z temeljno, nato 1. roka temeljna metalna barva, ?ez svetlej?a metalik barva in na vrh ?e prozoren lak. Zato tak ob?utek globine pri teh barvah.

Napisano

Ma dobro, ali je to avto forum ali govorimo o lakiranju nohtov? :P

Govorimo o lakiranju Mazd z specialnimi laki. Lahko pa si tudi nohte tako nalakira? in bodo tudi izpadli cool. Sej dan danes si tudi veliko mo?kih lakira nohte. :)

Napisano

Me malo zanima, ?e ima kaka druga avto. firma tudi kako specialno barvo kot Mazda? (nekdaj neko? ko sem imel A. Romeo 156 so imeli barvo Novula in je res bila nekaj posebnega)

Napisano

Jst za mosjo barvo sploh nisem pogledal kaj  je XD milsim da je "reflex blue" ?

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Alex kot rocker jih verjetno ima v Soul red... ;)

V 80-ih smo res imeli ?rno pobarvane nohte. Tisti ?asi so bili res od?tekani. :)

Napisano

A ti tudi? Pa sem mislil, da sem bil edini. In kaj si, kot glasbenik, delal s kladivom?

S kladivom ni?, imeli smo pa verige. :)

Napisano

Dobila nove gumijaste tepihe in gumijasto korito za v prtlja?nik... ?ele zdaj sem opazil (po velikosti zadnjih tepihov), da ima sedanka cca 5cm ve? placa za kolena kot karavan. Se pravi tistih 8 cm dol?ine se pozna v notranjosti.

Na obe zadnji strani tablice sem nalepil tesnilno peno, tako da se recimo ob zapiranju prtlja?nika ne sli?i ve? vibriranja tablice, ker ni zvenelo ni? kaj premijsko.

Nastavil Android Auto in ugotovil... cute. Neke ve?je dodane vrednosti pa ?al ne vidim.

In pa seveda prvo pranje... jebemti stre?ne sanke, pa kdo da fuk si je to zmislil. ?e vedno i??em re?itev, kako tole dol pobrat in nadomestit z letvicami.

33112_1.png

Napisano

Tudi js sem izvedu prvo pranje, in ?e na?el 5 kamen?kov aka odkru?eno barve (oba prednja blatnika ?ist spodi pri pragu in eden na haubi) ... po prevo?enih 700 kilometrih bo treba pa res potgnt za??itno folijo, vsaj na blatnike pri kolesih xD

Hm ... tole s tesnilno peno pa ni slaba ideja .. :)

Napisano

Dobila nove gumijaste tepihe in gumijasto korito za v prtlja?nik... ?ele zdaj sem opazil (po velikosti zadnjih tepihov), da ima sedanka cca 5cm ve? placa za kolena kot karavan. Se pravi tistih 8 cm dol?ine se pozna v notranjosti.

Na obe zadnji strani tablice sem nalepil tesnilno peno, tako da se recimo ob zapiranju prtlja?nika ne sli?i ve? vibriranja tablice, ker ni zvenelo ni? kaj premijsko.

Nastavil Android Auto in ugotovil... cute. Neke ve?je dodane vrednosti pa ?al ne vidim.

In pa seveda prvo pranje... jebemti stre?ne sanke, pa kdo da fuk si je to zmislil. ?e vedno i??em re?itev, kako tole dol pobrat in nadomestit z letvicami.

Dr?i glede sedanke in ve? prostora za kolena na zadnji klopi. Tudi zadnja vrata so precej dalj?a.

Napisano

Saj je logicno... sedanka je daljsa od karavana ... pa tudi vecjo medosno razdaljo ima ... 

Za sani odstranit, bo treba menda podret strop odznotraj ... Bolj problem bo verjetno dobiti letvice, ki bodo nadomestile stresne sani ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.