Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem poklical poobla??enca...600? webasto in cca 300? monta?a...

post-6197-0-78526200-1577523607_thumb.png

To je ugodna cena novega na nju?kalu...jaz i??em bencinskega...

Napisano

Poravnal okvir tablice na novi M6, ker frajerji niti osnovnega nosilca ne namontirajo ravno. Nosilca se pa ne da ?telat, ker so ni pr?raufan ampak zanetan na odbija? ... grrr

Napisano

Poravnal okvir tablice na novi M6, ker frajerji niti osnovnega nosilca ne namontirajo ravno. Nosilca se pa ne da ?telat, ker so ni pr?raufan ampak zanetan na odbija? ... grrr

Zanimivo, moj je bil pri?raufan... tako, da sem ga skoraj zravnal, ostalo sem uredil z okvir?kom in dobil ?isto vodoravno name??eno tablico. Ampak res, a pri Mazdi razmi?ljajo v smeri, da mora lastnik ?e malo dodelat avto po nakupu ... ena taka kit varianta nakupa. Se pravi tablce smo zrihtal, zdaj pa webasto pa subwoofer pa daljinsko odpiranje ?ip pa odmontirat stre?ne sanke pa na ?rno po?trihat ves krom. Dela res ne zmanjka, ?e ma? Mazdo. :lol:

33112_1.png

Napisano

Zanimivo, moj je bil pri?raufan... tako, da sem ga skoraj zravnal, ostalo sem uredil z okvir?kom in dobil ?isto vodoravno name??eno tablico. Ampak res, a pri Mazdi razmi?ljajo v smeri, da mora lastnik ?e malo dodelat avto po nakupu ... ena taka kit varianta nakupa. Se pravi tablce smo zrihtal, zdaj pa webasto pa subwoofer pa daljinsko odpiranje ?ip pa odmontirat stre?ne sanke pa na ?rno po?trihat ves krom. Dela res ne zmanjka, ?e ma? Mazdo. :lol:

... ali pa smo kupci malo razscartani :)

Kar se ti?e barvanja kroma sem se jaz premislil, ker sode? po odzivih tistih, ki so to postorili, naj bi se po par pranjih ta guma za?ela lu??iti?

Napisano

Hmmm, na?eloma bi morala brez te?ev 2-3 leta zdr?at. Lahko, da je bilo slabo narejeno, ker mora? res kar precej plasti gor dat. 2-3 so premalo, jaz sem spredaj za masko in feltne dal 6 ali celo 7 plasti. dve prozorni ostalo pa dip.

33112_1.png

Napisano

Jap je treba precej naq debelo (la?je odstranjevanje potem), jaz sem na volvu dal na feltne 3 sloje ?rne in 3 sloje barve,.. pa sem jih pral s kislino in vsemi monadami pase mi niso olu??ile

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Spomladi... tega kroma je ?ist preve?. Pa krom je nekako, kako bi rekel, zastarelo zgleda.

33112_1.png

Napisano

Glede aebasta js bi se pozanimal na avtoalarmi slovenije, kjer ti vgradijo en modul v Avto in potem lahko spremljas avto (tracking) , vzigas prek telefona ali kljuca pa tudi avtoalarm je.. Skratka vse v enem in nimas tezav s tem ali dela webasto ali ne.. Brat je dal vgradit v audi a6. In zadeva super spila..

www.trziskisladoled.si

Napisano

Spredaj ja... ne ?raufi so not, ki grejo direkt v odbija?. Vsaj pri meni je tako.

33112_1.png

Napisano

seveda bom... tale je sam za?asna.

Druga? pa je bil notri torx s samozareznim navojem.

33112_1.png

Napisano

Ma to je dal vsak servis svoje sraufe. Iz fabrke pride brez nosilca, zato pa je vse krivo k so namontiral vse na hitro

Napisano

Po moje pa to montira mazda europe. Ker da bi na servisu montiral povsod nakrivo, pa se po moznosti na isto stran krivo, ne vrjamem. Dejstvo je da ze mi zdi butast da ne znajo naravnost prsraufat... na servisu me bojo pa itq gledal k tele nove vrate...

Napisano

Na moji, ki je iz Nem?ije, je popolnoma ravna in v livelu. Izgleda, da to na?i pacienti v Slo. re?ijo.Malo ?lamparije pa mora bit, ne? :)

Napisano

Na trojkah je vse OK. V Mehiki imajo ve? cajta pa z montirajo kot je treba! Druga?e pa je v navodilih kam in kako se z montira, tako da res ne vem, ?e ne montirajo na ladjah in jim nagajajo valovi....

Napisano

Sej ne bi rekel... se zgodi. Ampak, da je to ?e moja druga nova Mazda z enako ?lamparijo... ne vem no, mal ve? pa res lahko dajo na kvaliteto tudi tam, kjer avte pripravijo za kon?nega kupca. Al jim je vseeno?  :ne vem:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.