Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 26 minutami je Bini napisal:

Hoj,podi na stran,aluminasti nastavki za pedali in boš vse zvedel. One odstraniš in natakneš za sklopki in zavoro,plin pa natakneš od zgoraj navzdov in lepo zatakneš gumi zatiče. Ploščo za levo nogo samo prilepiš na tepih. Trakovi so že nalepljeni,laho dodaš še kakega,da bolje prime. NIČ VRTANJA!

Tako je narejeno, da ko vidiš, da te bodo ustavili policaji kar z nogo zbrcaš vse dol z originalnih pedalov. 

Nič šraufanja, levo desno z nogami in je vse kot original. 

Ko odpreš vrata rečeš policaju, da ne veš, kdo je ta kup aluminija dal v tvoj avto. Najbrž otroci.😁

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Tako je narejeno, da ko vidiš, da te bodo ustavili policaji kar z nogo zbrcaš vse dol z originalnih pedalov. 

Ko odpreš vrata rečeš policaju, da ne veš, kdo je ta kup aluminija dal v tvoj avto. Najbrž otroci.😁

Težka bo ta, da bi tako naredil. Vse ful drži, še bolj kot original! Ne vem pa kako bi policaj sploh videl mimo mojih kolesarskih nog pedale, saj ne smeš iz avta? Če te pa povabi pihat pa zapreš vrata za sabo in ga zakleneš in je stvar rešena. A vseeno mislim, da nebo težav. 😇

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Zraven pa nastaviš še mal bakra (kakšen drat al dva), pa mal cinka in še kakšne druge barvne kovine. Pa bo policaj samo zamahnil z roko saj ve s kom ima opravka.

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Evo s servisiranjem sem zadovoljen kot lani,vse OK, le da je letis nekaj koštalo lani pa gratis(izpogajan pri nakupu avta). Narejeno kar je potrebno za drugi servis in strošek vsega materijala razen olja(moje olje)z delom in ddv je 160 €,se mi zdi vredu glede na uradni Mazda servis.:prstgor:

Aja pa oprali in osušili so ga kot vedno,vse pohvale!

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 19 minutami je Bini napisal:

Evo s servisiranjem sem zadovoljen kot lani,vse OK, le da je letis nekaj koštalo lani pa gratis(izpogajan pri nakupu avta). Narejeno kar je potrebno za drugi servis in strošek vsega materijala razen olja(moje olje)z delom in ddv je 160 €,se mi zdi vredu glede na uradni Mazda servis.:prstgor:

Aja pa oprali in osušili so ga kot vedno,vse pohvale!

BTC?

A so ti "menjali" tudi zavorno tekočino?

Napisano
pred 2 minutama je NevLado napisal:

BTC?

A so ti "menjali" tudi zavorno tekočino?

Ne verjamem. Potem bi bil račun takoj čez 200€.

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano

A lahko napise kaj so ti delali na servisu. Ker ce so ti samo olje in oljni filter zamenjali, glede na to da je to drugi servis je to se vedno drago.

Napisano
dne 8. 7. 2020 ob 17:59 je Alex napisal:

Težka bo ta, da bi tako naredil. Vse ful drži, še bolj kot original! Ne vem pa kako bi policaj sploh videl mimo mojih kolesarskih nog pedale, saj ne smeš iz avta? Če te pa povabi pihat pa zapreš vrata za sabo in ga zakleneš in je stvar rešena. A vseeno mislim, da nebo težav. 😇

Napisano

Kakorkoli cena je taka na uradnem servisu in vsi okoli so dražji, negdo je zadnjič pisal o 300€. Menjali so mi vse filtre in delo brez menjave zav.tekočine,ker jo ni bilo potrebno menjati, so jo izmerili in je vredu. Od tega je delo 90€. Olje pa svoje za 35€. Take cene servisa ima Citroën tak, da ne bom nič jamral... :prstgor:

Napisano
pred 10 minutami je Bini napisal:

Kakorkoli cena je taka na uradnem servisu in vsi okoli so dražji, negdo je zadnjič pisal o 300€. Menjali so mi vse filtre in delo brez menjave zav.tekočine,ker jo ni bilo potrebno menjati, so jo izmerili in je vredu. Od tega je delo 90€. Olje pa svoje za 35€. Take cene servisa ima Citroën tak, da ne bom nič jamral... :prstgor:

Recimo, da bi vzel olje na servisu (po 18,90€), 5 "litrov, to bi bilo dodatnih 94,50€.Skupaj.bi bilo=254€.To pa mislim, da je že kar konkretna cifra za redni servis brez menjave zavorne tekočine. Hvala bogu. da grem lahko od letos naprej k svojemu mehaniku.Mislim,da me bo stalo vse skupaj z delom in oljem pri njemu malo več kot 100€.Za delo mu dam 30€.Ostalo material in olje. 😎

Napisano
pred 49 minutami je Alex napisal:

Recimo, da bi vzel olje na servisu (po 18,90€), 5 "litrov, to bi bilo dodatnih 94,50€.Skupaj.bi bilo=254€.To pa mislim, da je že kar konkretna cifra za redni servis brez menjave zavorne tekočine. Hvala bogu. da grem lahko od letos naprej k svojemu mehaniku.Mislim,da me bo stalo vse skupaj z delom in oljem pri njemu malo več kot 100€.Za delo mu dam 30€.Ostalo material in olje. 😎

Ja,tukaj pride olje 81€,gre ga pa v motor 4.3 lit.vsaj po tistem kar sem dobil nataj od 5 lit.Tudi jaz bom šel ko bom lahko drugam,samo mehanika moram najti za Matdo....

Napisano

Zdaj mi pa počasi postaja jasno, zakaj se po nekaj letih pa čisti sita, pa menja podložke pa diski tresejo pa tako naprej. Jaz imam pa še originalne diske, lamelo sklopke, vztrajnik, podložke smo sicer menjali, čeprav jih ne bi bilo treba,... Pa ima avto skoraj 300.000 km po hribih, pa kakšnih 3000 na leto s počitniško prikolico zadaj...

Tisto, kar te nič ne stane včasih te največ košta...

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 38 minutami je Slivka napisal:

Zdaj mi pa počasi postaja jasno, zakaj se po nekaj letih pa čisti sita, pa menja podložke pa diski tresejo pa tako naprej. Jaz imam pa še originalne diske, lamelo sklopke, vztrajnik, podložke smo sicer menjali, čeprav jih ne bi bilo treba,... Pa ima avto skoraj 300.000 km po hribih, pa kakšnih 3000 na leto s počitniško prikolico zadaj...

Tisto, kar te nič ne stane včasih te največ košta...

Pet let bom hodil na s.potem pa tako gre naprej drugemu lastniku.:vesel:

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Potem je ok cena :)

Napisano
Pred eno uro je 50keda napisal:

@Bini torej ni biu problem, k si jim omenu, da svoj ole prneses?

Noben problem,sem poklical vprašal koliko pride drugi servis in kaj bodo menjali in takoj tudi omenil,da bom s seboj prinesel original Mazda olje in tudi vprašal koliko pride pri njih. To pa zato,ker sem nekje zasledil,da ti potem olje računajo ceneje ampak pri meni ni bilo tako,kamot ga računajo 15€+ddv. Nabavil na Mimovrste po cc7€,za dizel z DPF pa cc7,5€.

. Drugje je pa vse mogoče,poglej si malo forume.:nevem:

Napisano
pred 2 urama je zubrck napisal:

Zamenjal izpuh za dvojnega in spoliral luci.emoji41.png3b36d8c138daf96898c00c4ac1373234.jpg

Poslano z mojega SM-G975F z uporabo Tapatalk

.cb070bf70dd237477c9c27481fb2f982.jpg

Super, zgoraj zagledajo kot meglenke spodaj pa kot kristalke hahaha. Lahko poveš kako si to uštimo? :bravo:

Napisano
Super, zgoraj zagledajo kot meglenke spodaj pa kot kristalke hahaha. Lahko poveš kako si to uštimo? :bravo:
1000 pa 2000 šmirgel papir,pa na koncu z polirpasto na pormašino.Čez sem še povoskal.Luč je bila rumena zgolj na zgornjem delu.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.