Jest Napisano 8. februar, 2021 Prijavi Napisano 8. februar, 2021 pred 6 urami je Deeyan napisal: Preko jooma 🙂 https://joom.app.link/Gy1NVXkeIdb Sm pa mel sreco, da sm ju dobil po akcijski ceni 🙂 To si moral nasvasati na originalni izpuh, ker ni videti, da bi bilo na objemko z vijaki? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 8. februar, 2021 Prijavi Napisano 8. februar, 2021 25 minutes ago, Jest said: To si moral nasvasati na originalni izpuh, ker ni videti, da bi bilo na objemko z vijaki? Res je, odrezat stare pa nasvasat nove 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
ignacij Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 (urejeno) Danes sem se pa odlocil da jutri uveljavim kasko ker mi je kuna pozrla izolacijo pod pokrovom motorja. Popravljeno 9. februar, 2021 od ignacij 3 Citiraj
Shrek Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 Me zanima, če bojo na zavarovalnici kaki izgovori .. Citiraj
SpEkTr Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 A maš odkup prve škode? Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk Citiraj
jacques33 Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 Meni so podgane preglodale nekaj kablov v motornem prostoru, pa nisem imel težav z uveljavljanjem delnega kaska (divjad). Tako da če imaš to kombinacijo, mora iti brez finančnih posledic skozi. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
ignacij Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 Klical agenta pravi da gre to normalno pod osnovni kasko, ki ga imam brez odbitne. No bomo jutri vidli 1 Citiraj
Gregster Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 pred 1 uro je ignacij napisal: Danes sem se pa odlocil da jutri uveljavim kasko ker mi je kuna pozrla izolacijo pod pokrovom motorja. Možna kakšna slika, da vidimo koliko izolacije manjka? Meni je tudi, čisto malo pa je avto garažiran. Očitno je na delu, ko sem v službi. 1 Citiraj
ignacij Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 pred 10 minutami je Gregster napisal: Možna kakšna slika, da vidimo koliko izolacije manjka? Meni je tudi, čisto malo pa je avto garažiran. Očitno je na delu, ko sem v službi. Jutri fotknem 1 Citiraj
scania Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 Jaz sem tudi menjal lani preko zavarovalnice, brez problemov. Zgleda imajo kune zelo rade to mazdino izolacijo. No potem sem kupil sprrj ki odganja kune in do sedaj imam mir (trkam na les) 2 Citiraj
marko91 Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 Jaz sem mislil da imam kuni, pa sem mel podgano! Na motor je nosila hrano gret....vmes pa malo izolacije za dom vzela. tudi nobenega problema kasko 1 Citiraj
gregc88 Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 Odganjalnik kun Kemo M100N M100N 12 V 1 kos/Avto - oprema in dodatki/Conrad.si M.CONRAD.SI Odganjalnik kun Kemo M100N M100N 12 V 1 kos - Zaščitite svoj avtomobil z... to kup.. odkar mamo to v 3. avtih pr bajt je mir... Citiraj
Boss Napisano 9. februar, 2021 Prijavi Napisano 9. februar, 2021 pred 3 urami je Gregster napisal: Možna kakšna slika, da vidimo koliko izolacije manjka? Meni je tudi, čisto malo pa je avto garažiran. Očitno je na delu, ko sem v službi. Aha, ti v službi, kuna pa delo od doma. 2 Citiraj
ignacij Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 No evo, bil na zavarovalnici in zvisel 🤣 Pazi zdej to, imam polico na kateri imam po trditvah zavarovalničarjev zavarovano vse in še več, razen izključno samo glodalcev, ki so zajeti izključno samo v delnem kasku. Itak me je utrgal, klical agenta, ki mu ni bilo nič jasno in je klical v poslovalnico. No na koncu so ugotovili, da so glodalce vrgli ven iz splošnega kaska in so samo v delnem kasku. Agent ni vedel, kaj naj naredi in mi je ponujal, da mi on plača celotno popravilo, pa sem bil človek in rekel, da to ne pride v poštev, da se vsak lahko zmoti, da pa hočem imeti pri novi polici, ki jo imam že vplačano, zavarovane še zajce, veverice, svizce in ostalo navlako, pa je rekel da mi bo to dodal na novo polico kot delni kasko in da bo on v opravičilo vsaj simbolično doplačal 17 eur razlike. To je to, popravljali ne bomo, svet se vrti dalje, glodalci bodo pa še naprej žrli izolacijo. 2 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 Delni kasko kateri? Divjad? Katera zavarovalnica? Citiraj
sportman333 Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 pred 6 minutami je ignacij napisal: No evo, bil na zavarovalnici in zvisel 🤣 Pazi zdej to, imam polico na kateri imam po trditvah zavarovalničarjev zavarovano vse in še več, razen izključno samo glodalcev, ki so zajeti izključno samo v delnem kasku. Itak me je utrgal, klical agenta, ki mu ni bilo nič jasno in je klical v poslovalnico. No na koncu so ugotovili, da so glodalce vrgli ven iz splošnega kaska in so samo v delnem kasku. Agent ni vedel, kaj naj naredi in mi je ponujal, da mi on plača celotno popravilo, pa sem bil človek in rekel, da to ne pride v poštev, da se vsak lahko zmoti, da pa hočem imeti pri novi polici, ki jo imam že vplačano, zavarovane še zajce, veverice, svizce in ostalo navlako, pa je rekel da mi bo to dodal na novo polico kot delni kasko in da bo on v opravičilo vsaj simbolično doplačal 17 eur razlike. To je to, popravljali ne bomo, svet se vrti dalje, glodalci bodo pa še naprej žrli izolacijo. žal je tako, da so vse zavarovalnice dobre dokler ne zahtevaš kakšnega povračila škode :), je pa v takih primerih dobro da imaš dobrega agenta, ki lahko kaj uredi oz. pomaga, če ga nimaš (in recimo večina ljudi ga nima) ni čudno da zavarovalnice služijo in kujejo dobičke....(imam sam podoben primer z polomljenimi/odgriženimi pokrovčki za šobe za pranje xenon luči, kalvarija za ureditev z zavarovalnico, enako pri polnem oh in sploh kasku :)) 3 1 Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 Fino je se, ce napise, za katero zavarovalnico gre... Pri Triglavu je to recimo kombinacija delni kasko D - Zivali ... sem sel gledat svojo polico... in imam to vkljuceno... 😉 Vse bo v redu - Škoda, ki jo povzročijo živali, in zaščita pred njo VSEBOVREDU.TRIGLAV.SI Trk z divjadjo Nevarnost trka z divjadjo je v Sloveniji velika, še posebej na področjih, kjer je precej gozdnih in travnatih površin. Z upoštevanjem opozorilnih znakov in prilagajanjem hitrosti... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Janez007 Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 (urejeno) 😮 Popravljeno 14. januar, 2022 od Janez007 1 Citiraj
Boss Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 Sam ne razumem, praviš da maš vse zavarovano... kot kaže nimaš vsega 1 Citiraj
Shrek Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 No...katera zavarovalnica? Citiraj
ignacij Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 Ja smesno je to, da je to kao edina mozna situacija, ki ni pokrita v splosnem kasku, in tocno jaz sem na to naletel, a da bi edini narajmal na ene frišne joškice to pa ne. Mi je pa agent razlagal da pri Adriaticu sploh ni bilo moznosti zavarovati glodalcev, pri Genralliju pa so jo mislim da lani odstranili iz splosnega kaska. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 Pri triglavu je podobna zadeva in sicer full kasko ne zajema elementarnih nesrec (toca,sneg itd.) Moras poleg full kaska se posebi zavarovati za elementarne nesrece... Citiraj
ignacij Napisano 10. februar, 2021 Prijavi Napisano 10. februar, 2021 Toco, krajo, kljuce imam posebej glih iz tega razloga, no veverce nisem imel Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.