Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 14 urami je robertk6 napisal:

Evo izdelek firme Novomat v Mb .....menjava zadnje šipe

20170908_141816.jpg

20170908_141821.jpg

20170908_141827.jpg

20170908_141834.jpg

20170908_171158.jpg

ubijem jih 😳

Napisano
pred 7 urami je Deeyan napisal:

ubijem jih 😳

Tudi jaz sem jih hotel ....ampak to še sploh ni cela saga 🤣v glavnem šipo so 3x ven rezali in na koncu barvali še zadnja vrata , ker tisto kar se vidi na zadnji sliki in zgleda kot umazano na vratih je dejansko uničena barva . Zgleda da jim je dol teklo neko čistilo in pustilo madež🥴

Napisano

Žalostno!

V primerih menjavanja stekel ali drugih karoserijskih popravil je najbolje biti dober kolega od avtokleparja. Le tako imam jaz zagotovilo, da bo poškodba kvalitetno sanirana, sicer pa si prepuščen dnevnemu stanju majstra, ki ima tvoj avto v rokah. Tako daleč smo prišli.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Hvala bogu sam ni sem imel takih tezav menjal vetrobransko steklo 1x na opel insignii in 1x na mazdi vedno na carglasu hvala bogu nobenih podobnih tezav

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Mi na firmi menjamo pri našem kleparju, če ni predolgo za čakat ali pa na carglasu, ker so res kot se šika😀 Enkrat so prišli celo na dom in to brez dodatnih stroškov.... 👌

Napisano
Napisano

Sem imel pri CX-5 smolo in je prednja sipa fasala kamencek dvakrat v razmaku parih mesecev… ov odbeh primerih sem dal menjat na pooblascenem servisu in je bilo narejeno tako, da sploh ne ves, da je bilo steklo menjano… 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Tudi jaz imam par kamenčkov v šipi. Kaj lahko naredim, glede na to da ne vozim avta na uradni servis, torej nimam garancije? Verjetno samo samoplačniško na Carglas...?

Napisano

Saj garancija pri tem nima nobene zveze ... Ce imas zavarovana stekla, je to strosek zavarovalnice... Drugace pa kot berem, se je se najbolje obrnit na Carglas ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Samo kamenčki niso dovolj pri uveljavljanju zavarovanja....😁 Mora biti poknjena ali razbita...🥴

Napisano

No saj posledica kamencka je poceno steklo ... Ce je poceno na sredini pred voznikom, ni izgovora ... Jaz dosedaj nisem imel nikoli problema z zavarovalnico ... Verjetno pa so kaksne zavarovalnice, ki komplicirajo ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Kaj pa tisto ko ti zalimajo? Jaz imam samo načeto en mini košček, pa raje ne bi menjal šipe če ni kritično.

Napisano

Če ti sedaj, ko so velike tem.razlike ni počilo od tam naprej bo tako ostalo še naprej😊 Če je pa to pred voznikom in te moti pri vožnji ti jo pa menjajo brez problema. 😇

Bom slikal moj primer na službenem zaradi katerega se ne menja stekla dokler ne pokne naprej! 🤪

Napisano (urejeno)

Evo za primerjavo velikosti pikice je maska spodaj,cca 3 mm (na sopotnikoni strani) 😉

IMG_20220217_105618~2.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano

Pripeljal jsem jo domov iz beauty salona :D Še kr vidim vse rdeče, kljub temu, da sem že pol ure v pisarni.

PS: Fotke in ostale informacije bojo v predstavitvi članov objavljene kasneje.

Napisano
pred 1 uro je Martin Cufer napisal:

Sveže spolirana (dvostopenjsko + keramika),keramična zaščita stekel in očiščena notranjost. 💎😎

IMG_20220220_200117.jpg

Vau,mater se šajna,je kot nova iz salona.....?zmeden?

Napisano
pred 13 urami je Martin Cufer napisal:

Sveže spolirana (dvostopenjsko + keramika),keramična zaščita stekel in očiščena notranjost. 💎😎

IMG_20220220_200117.jpg

kua je huda barva 🤩

Napisano
pred 13 urami je Martin Cufer napisal:

IMG_20220220_200117.jpg

Noro !!

Tok ste s to keramiko navalili da moram tudi sam v akcijo!

Lepo bi prosil če omeniš kam si dal delat, okvirni strošek in okvirno koliko časa si bil brez avta

Napisano
pred 14 urami je Martin Cufer napisal:

IMG_20220220_200117.jpg

Res lepa. Takoj bi jo imel:punk:

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Noro !!

Tok ste s to keramiko navalili da moram tudi sam v akcijo!

Lepo bi prosil če omeniš kam si dal delat, okvirni strošek in okvirno koliko časa si bil brez avta

Živjo

Kot sem že enemu napisal v privat sporočilu mi je to opravil kolega kot kontra uslugo.  Tako da cene za kompleten tretma ne vem. 😁

Brez avta sem bil 2 dni,ampak je delal postopoma ne nonstop. 

Napisano
pred 4 minutami je Denlub napisal:

Pa kava pri Seliču 🤔😊?

Jp, kaj mi slediš..... 😲🤔😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.