Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Cakau vleko da smo novo gumo zamenjali z nadomestno. Popoldne peljem do vulkanizerja kaj se je zgodilo z 1 dan staro gumo.

Prvic me prisla avtovleka z pickupom iskat huda zadeva770518ab06806020f6ffa8b0bdc71489.jpg

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

• Všeč 1
  • Začuden 2
  • Žalosten 1

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
Pred eno uro je curko napisal:

Cakau vleko da smo novo gumo zamenjali z nadomestno. Popoldne peljem do vulkanizerja kaj se je zgodilo z 1 dan staro gumo.

Prvic me prisla avtovleka z pickupom iskat huda zadeva770518ab06806020f6ffa8b0bdc71489.jpg

Kakšne gume si montiral gor? 

Napisano

Goodyear f1 assimetric.
Po pregledu naj bi bila napaka v ventilcku saj ko je pregledal gumo gospod ki me je odvlekel je zgledala cela nikjer nic videno da je kaj povozeno.

Javim popoldne kaj smo ugotovili pri vulkanizerju

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
ti pa nimaš sreče
Letos pa res ne

Upam da je blo zadnja danes

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
Goodyear f1 assimetric.
Po pregledu naj bi bila napaka v ventilcku saj ko je pregledal gumo gospod ki me je odvlekel je zgledala cela nikjer nic videno da je kaj povozeno.

Javim popoldne kaj smo ugotovili pri vulkanizerju

Evo vceraj pregledali guma je cela ventilcek tudi. Spuscala je na notranji strani kjer pride guma na platisce vmes med platiscem in pnevmatiko

Tko da so rob felge pobrusili ocistili namazali z gumo za tesnenje in nazaj namontirali pnevmatiko

• Všeč 1
  • Jezen 1

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 1 minuto je curko napisal:

Evo vceraj pregledali guma je cela ventilcek tudi. Spuscala je na notranji strani kjer pride guma na platisce vmes med platiscem in pnevmatiko

Tko da so rob felge pobrusili ocistili namazali z gumo za tesnenje in nazaj namontirali pnevmatiko

Se pravi, da je bilo krivo platišče? 

Napisano

Če jo vulko dobro feltno ne pregleda in očisti pri montažji se to zgodi... 🥴

Meni je na srečo samo malo puščalo, tako da ni bilo problemov kot pri tebi

Napisano

A ni zanimivo: včasih so bile železne feltne in niso nabrale toliko rje, da bi Savine gume ne zatesnile. Zdaj pa alu-platišča toliko oksidirajo, da Goodyearke spustijo...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Po 31 dneh prevzel avto. Ni primerjave 1 luc nova ena spolirana original odbijac avto cisto drugacen kot prej z motnimi lucmi zbitim odbijacem veselje db2e638ab13dd7dbaa5c0a7a09362f8f.jpg

• Všeč 11

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 38 minutami je curko napisal:

Po 31 dneh prevzel avto. Ni primerjave 1 luc nova ena spolirana original odbijac avto cisto drugacen kot prej z motnimi lucmi zbitim odbijacem veselje emoji7.pngemoji2956.pngemoji3059.pngdb2e638ab13dd7dbaa5c0a7a09362f8f.jpg

Kot nov.... 👌😉

Napisano
Kot nov....
V primerjavi s prej res hehe

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano (urejeno)
dne 6. 4. 2022 ob 8:56 je Slivka napisal:

A ni zanimivo: včasih so bile železne feltne in niso nabrale toliko rje, da bi Savine gume ne zatesnile. Zdaj pa alu-platišča toliko oksidirajo, da Goodyearke spustijo...

O ja pa so, na Cliotu sem konstantno imel te probleme z železnimi felgami, pa šlaufe not pa šlaufe vn, skos je blo neki zarad tiste rje.

Popravljeno od 50keda
Napisano

Clio ni avto, Glio je Rena. Dovolj je, da povoziš malo večji kamenček, pa jo že uvije. In sem videl vulkanizerja, ki je vzel dva kladivca in mi jo poravnal. Kar gor na centrirko je dal, zavrtel in kjer bi morala biti utež, je označil, snel, dvakrat zmerno udaril in nazaj na centrirko. Jo je uglihal na 5 gramov natančno. In zraven pojamral, da se bo to spremenilo pri prvei luknji...

• Všeč 3
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

Feltne dat peskat, barvat in na novo lakirat. Ce so feltne ze v letih se to dogaja in to ni nic nenavadnega. Neglede na to, katere znamke je.

Napisano

Cena?

Ker se to meni obeta na BTjki, pa mi je nekdo namignil, da je skoraj ista cena popravit stare ali kupit nove...

serviser.gif

Napisano

Gumice na zavorah spredaj zamenjane. Je rekel Majstr da so se strgale zaradi menjave ploščic pred njim. Nekdo je malo bolj na silo porinil bat nazaj, pa še gumice nabere oz napihne in strga

Napisano

Namontiral se 19" na avto dobro zgleda na 2generacijiaad770c09eef31459dd5536a5d49fd0b.jpge89300467f5908c6ef58452bb611fe2b.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 14 minutami je curko napisal:

Namontiral se 19" na avto dobro zgleda na 2generacijiaad770c09eef31459dd5536a5d49fd0b.jpge89300467f5908c6ef58452bb611fe2b.jpg

BOOOMBA.... :bravo:

Napisano
A to so poštrihane na bolj temen odtenek?
Ne original na 2 se se mal lusci ku sem odpoklic zamudil ku so jih ponovno barval sam po moje svetloba ravno tko padla.
Naj bi bile original so rekli pri AH Krzisnik mazda

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Placali use od a do z vse kar sem sam placal je blo 30eur poliranje drugega zarometa da ni razlika novo rabljeno

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prevc ni tisti, ki bo iskal po zaletišču zgoraj predstavnika tekmovanja, da mu da smuči v roke. Ta oseba MORA sama pristopit in pridržat opremo skakalcu, saj le ta z njo ne more it v tisti šotor. Ker če skakalec ni pravočasen tam je tudi diskvalifikacija. Torej kdo je bil tukaj odgovoren sploh ni dileme. Vse ostale zgodbice, kaj, kje, kam bi moral nekaj Prevc naredit so pač le in samo izgovori organizatorja, ki je pač zamočil. Potem so pa tolk časa mečkali okoli tega kaj za naredit, da se je pač časovna zapora iztekla in tu pač mimo pravil ne moreš, ker potem bi vse ostale pizde, ki ne marajo fer borbe, skočile pokonci.
    • Mislim, da je največ odvisno od voznika kako ploščice pobira in pa seveda, če živiš v nekih hribih in je treba bremzat za v dolino... tam je boljš MT kot pa AT kar se dolgovečnosti ploščic tiče.
    • Eno tehnično vprašanje... Kako je možno, da grafična (RX 9070), ki ima za napajanje 2 8-pinska konektorja, potegne več kot 300W? Vsak 8 pinski konektor naj bi bil zmožen potegnit 150W max. Sicer vleče nekje 240W, ampak ima pa par milisekundnih poskokov preko 300W. "transient spike"? A dobi še 75W nekje iz PCI-E porta na matični, oziroma kako je s temi spike-i?
    • @Bini uživaj 👍
    • Mnja.  FIS pravi, da jih ni dal nekomu v roko, ki bi jih držal ali pa v stojalo.   In to je njihov odgovor. Ker ga je takega podal delegat, ki gleda opremo. Predskakalec ni nič vredn. Je isto, kot če me policajki ustavita čez oranžno. Pa smo trije prepričani, da je bila oranž. Teta trdi rdeča. Prodaj na sodišče. Uradna oseba je nad fizično. Pa dobiš pike za rdečo....   Kdo je gledal, ve, da je bil prvi komentar, da tistega ni bilo, ki bi moral držati.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.