NevLado Napisano 4. maj, 2022 Prijavi Napisano 4. maj, 2022 pred 18 minutami je Scr3am napisal: Sem že prej hotu napisat, da vrjetn ni problem v centriranju, ampak v gumi. Jest gume centriram samo takrat, ko kupim nove. Sepravi 1x na 5-6 let. Tako ja. Ma drek je, da so prišle z avtom in nimam informacij. Potem sem prevozil par km in menjal na zimske - nove. Tako da nisem imel pojma v kakšnem stanju so te letne. Zdele po šihtu bom obrnu pa vidim. 1 Citiraj
Bini Napisano 4. maj, 2022 Prijavi Napisano 4. maj, 2022 pred 8 urami je Scr3am napisal: Sem že prej hotu napisat, da vrjetn ni problem v centriranju, ampak v gumi. Jest gume centriram samo takrat, ko kupim nove. Sepravi 1x na 5-6 let. Zimske je vredu na 2 leti centrirat😊 Citiraj
Slivka Napisano 5. maj, 2022 Prijavi Napisano 5. maj, 2022 pred 8 urami je Bini napisal: Zimske je vredu na 2 leti centrirat😊 Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm prou preuč tole vse skupi... Čemu imate Mazde, če jih samo polirate pa glancate pa vam stojijo v garaži? Za tako delo so VAGi. Zimske gume centrirat na dve leti? Jaz po dveh letih nimam več česa centrirat, ampak moram kupiti nove. Je pa res, da imam dizla. Navor in krivulja pa to... Pa da mi dizelaša ne delata težav, ju uporabljam tako, kot se dizelaša uporablja: ko ga enkrat vžgem, je NAJMANJ 27,5 km... V vseh teh letih, kar ju imam, se je samo 10 krat zgodilo, da so bile posamezne vožnje krajše od 10 km. Ironija je, da je bilo to zaradi MPLjev (za "mlajše" forumaše: Mazda Piknik Lokovec)... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
NevLado Napisano 5. maj, 2022 Prijavi Napisano 5. maj, 2022 pred 18 urami je NevLado napisal: Tako ja. Ma drek je, da so prišle z avtom in nimam informacij. Potem sem prevozil par km in menjal na zimske - nove. Tako da nisem imel pojma v kakšnem stanju so te letne. Zdele po šihtu bom obrnu pa vidim. Sem menjal najprej sprednji dve po osi (ker so turanza t001 take da lahko obrneš), avto še kar mal v levo. Sem menjal potem naprej/nazaj, avto v desno. Zdaj samo nevem a naj menjam samo ta “star” par ali kar vse. Citiraj
Janez007 Napisano 5. maj, 2022 Prijavi Napisano 5. maj, 2022 pred 18 minutami je NevLado napisal: Sem menjal najprej sprednji dve po osi (ker so turanza t001 take da lahko obrneš), avto še kar mal v levo. Sem menjal potem naprej/nazaj, avto v desno. Zdaj samo nevem a naj menjam samo ta “star” par ali kar vse. Vse, da boš imel mir. Citiraj
curko Napisano 5. maj, 2022 Prijavi Napisano 5. maj, 2022 Zamenjal kolesni lezaj saj je bil zvok zelo motec in peljal se avto na reklamacijo saj je originalna soba od mazde prenehala delovati po 10dneh delovanja.Kitajska na drugi strani pa se vedno dela hehePoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 2 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
NevLado Napisano 5. maj, 2022 Prijavi Napisano 5. maj, 2022 Pred eno uro je Janez007 napisal: Vse, da boš imel mir. Mja, sem razmišljal tudi to. Ampak tiste imajo še 7 mm profila.... Evo skica null Citiraj
Janez007 Napisano 5. maj, 2022 Prijavi Napisano 5. maj, 2022 pred 1 minuto je NevLado napisal: Mja, sem razmišljal tudi to. Ampak tiste imajo še 7 mm profila.... Evo skica null V takem primeru bi bilo verjetno smiselno narediti optiko. Citiraj
NevLado Napisano 5. maj, 2022 Prijavi Napisano 5. maj, 2022 Pravkar je Janez007 napisal: V takem primeru bi bilo verjetno smiselno narediti optiko. Ni optika, na zimskih gumah, ki sem jih kupil jeseni, gre avto po sredini kot po tračnicah!!! Problem je v enem paru teh gum, sumim da v teh tastarih 99%. 1 Citiraj
jacques33 Napisano 6. maj, 2022 Prijavi Napisano 6. maj, 2022 Po prevoženih 15k km od zadnjega servisa narejen nov servis v BTC-ju. 3 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Shrek Napisano 7. maj, 2022 Prijavi Napisano 7. maj, 2022 Servis na 09 letniku diesel. Moje original olje in 45€ ostale stvari z delom. 22 000 km od zadnjega servisa oktobra. Vidim, da sem dobro kupil ta avto. 2 Citiraj
Bini Napisano 7. maj, 2022 Prijavi Napisano 7. maj, 2022 (urejeno) pred 14 urami je Shrek napisal: Servis na 09 letniku diesel. Moje original olje in 45€ ostale stvari z delom. 22 000 km od zadnjega servisa oktobra. Vidim, da sem dobro kupil ta avto. Si pač rojen pod pravo zvezdo......😊😉😂 Popravljeno 7. maj, 2022 od Bini 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 A kdo tole ve, kako je bilo prei predzadnji verziji šestice (2017 letnik), a je bila revolution top oprema s strešnim oknom ali ne? Lih berem en forum, kjer se je nekdo pritoževal, da mu zavarovalnica noče plačati stekla, češ da ni zajeto v polici. Pa sem šel za hec gledat mojo polico, in piše revolution top sd belo usnje. In gledam, ali se iz tega vidi, ali avto ima šibedah ali ne? Citiraj
NevLado Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 pred 1 minuto je SpEkTr napisal: A kdo tole ve, kako je bilo prei predzadnji verziji šestice (2017 letnik), a je bila revolution top oprema s strešnim oknom ali ne? Lih berem en forum, kjer se je nekdo pritoževal, da mu zavarovalnica noče plačati stekla, češ da ni zajeto v polici. Pa sem šel za hec gledat mojo polico, in piše revolution top sd belo usnje. In gledam, ali se iz tega vidi, ali avto ima šibedah ali ne? Verjetno bi blo treba dopisat pod dodatno opremo... pri meni je revolution top sd črno usnje avt.... kaj pomeni sd? Citiraj
SpEkTr Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 Hja, sicer če gledam po nemško, kaj je bila tam oprema je nakama intense, tam je šibedah zraven. Zdej , če je to dovolj pa ne vem. Citiraj
Deeyan Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 pred 21 minutami je NevLado napisal: Verjetno bi blo treba dopisat pod dodatno opremo... pri meni je revolution top sd črno usnje avt.... kaj pomeni sd? lih ta SD bi naj pomenu strešno okno 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 SD = Schiebe Dach = strešno okno 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 Aja, sem malo ciljal na to. Po sem pa po netu gledal test šestic, kjer je pisalo SD , pa nisem povsod videl strešnega okna, in je bila zmeda Citiraj
Deeyan Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 Drug lip 🙂 4 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
SpEkTr Napisano 11. maj, 2022 Prijavi Napisano 11. maj, 2022 Novim dogodivščinam naproti. Servis opravljen, tokrat na Interclassu, bremze so poštimane,...V bistvu preveč picajzlam, glede na to, da sem v 1 letu naredil 10.000 kilometrov z avtom Ampak občutek je pa dober 3 Citiraj
SpEkTr Napisano 11. maj, 2022 Prijavi Napisano 11. maj, 2022 (urejeno) Aja, pa pol flaške zlatkota sem zlil v mašinco, v kestl pa dodal 20ml megasel + Ma da dewa 😄 Pa tankal sem še po dražji ceni...to ni kar tako! Popravljeno 11. maj, 2022 od SpEkTr 2 Citiraj
NevLado Napisano 11. maj, 2022 Prijavi Napisano 11. maj, 2022 pred 6 minutami je SpEkTr napisal: Aja, pa pol flaške zlatkota sem zlil v mašinco, v kestl pa dodal 20ml megasel + Ma da dewa 😄 Pa tankal sem še po dražji ceni...to ni kar tako! Kup bencinarja. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. maj, 2022 Prijavi Napisano 12. maj, 2022 pred 16 urami je SpEkTr napisal: Aja, pa pol flaške zlatkota sem zlil v mašinco, v kestl pa dodal 20ml megasel + Ma da dewa 😄 Pa tankal sem še po dražji ceni...to ni kar tako! Jaz to nalivam že nekaj let, samo nalil ga nisem še nikoli. Pravzaprav ga še niti kupil nisem... A je zadeva res tako čudodelna, kot jo hvalijo? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.