Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Po 14k km dodatno prevoženih spet opravljen redni servis v BTC-ju. Prejšnji teden pa brez težav čez 2. tehnični pregled.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Kakšne so kaj vaše izkušnje z GRAWE zavarovalnico? Do zdaj sem bil pri Triglavu, za katerega pravijo, da najmanj komplicirajo, ko do česa pride. Svojo M3 bom moral zavarovati in je GRAWE letos 70€ cenejši (839€), Triglav 910€.

Napisano
pred 6 urami je Haxballer napisal:

Kakšne so kaj vaše izkušnje z GRAWE zavarovalnico? Do zdaj sem bil pri Triglavu, za katerega pravijo, da najmanj komplicirajo, ko do česa pride. Svojo M3 bom moral zavarovati in je GRAWE letos 70€ cenejši (839€), Triglav 910€.

Ostani pri Triglavu in jim povej ceno od Grawe pa ti bodo dali popust. 😉

Napisano
Pravkar je Bini napisal:

+1

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Bini napisal:

Potem je imel slabega agenta in ni bil na maksimalnem popustu, če bojo dali kaj poleg.
😎

Popravljeno od godlike
Napisano (urejeno)
pred 50 minutami je Bini napisal:

Pri meni je par let nazaj celo poklical šefa, da je dal dodatni popust.... :nevem:

Meni se popusti potrjujejo pri višji instanci odkar zavarujem avte. Imel sem čudno srečo in se je prvi agent ful potrudil. Od takrat se vzdržuje status quo.

Ampak ne glede na kaj, je nastavljena kapica, ker drugače bi vsi dali svojim kolegom -90%.

Pred eno uro je Janez007 napisal:

Odvisno s katere strani gledaš - dober agent mora poskrbeti tudi zase, pa da hkrati seveda ne izgubi stranke :)

Drži.

Ne vem pa kak deluje sistem. Ali je razlika njim v dobrobit ali samo firmi.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 20 urami je Haxballer napisal:

Sicer nisi napisal, kaj boš zavaroval, ali je npr. pri obeh ponudbah enaka odbitna franšiza... Ima pa Triglav več kritij škod pri delnih kaskih od Graweja, kar sigurno ni nepomembno, sploh če delaš več km.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano (urejeno)

En komentar bi tule podal, kj sicer nima veze s % popusta za katere se spogajaš. Opažam pa, da v primerjavah cen polic ljudje pozabijo povedati v katerem premijskem razredu so po bonus malus sistemu. Hudičeva razlika je ali je to 1. ali 14. Verjetno kar vsi sklepajo, da so vsi v 1., pa potem v nadaljevanju debate vidim da velikokrat ni tako.

To je to slovensko primerjanje cen, glavno da je ceneje kot sosed, pa smo zadovoljni, brez da se da stvari na enak skupni imenovalec. Kot pri bajti kdo koliko pokuri, pozabi se pa najprej pogovarjati o neto m2 in kakšno temperaturo ima kdo rad. Eden, ki pri 21°C špara je lahko večji siromak kot tisti s 24°C v hiši, če bi oba nastavila na 24°C.

Popravljeno od Agerg
  • Všeč 7
  • Hvala 1
Napisano
dne 25. 7. 2024 ob 13:50 je NevLado napisal:

Evo pršla autodoc roba, jutri akcija :jupiii:

2024-07-25_13-50.png

Donezo, po 16kkm olje na minimumu; poraba 8.1 po računalniku

Napisano

Danes sem se pa kar ukvarjal z njo. Najprej sem pomislil, da bi jo opral. Nato sem jo odpeljal na tehnični. Kar je bila zgolj formalnost. Normalno, saj ima komaj 15 let in komaj 220.000 km. Potem sem zanjo plačal še zavarovanje in registracijo. Nazadnje sem ji pa še rezervoar napolnil prav do čepa.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Sicer ze par tednov nazaj, ampak zamenjal zadnje diske, ploscice, celjusti in zavorno olje. Sem ze pozabil kaksen je obcutek, ko zategnes rocno 🤣. Sedaj jo veselo lahko zategujem kaksno leto, dve :)

Napisano

Servis na ženini trojki.

Zadnji diski ( Textar ) so zdržali 60 000km od leta 2019.. in so primerni za menjavo pri naslednjem servisu.

viber_image_2024-07-30_10-42-44-352.jpg

• Všeč 2
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Čeljust ti lepo ne laufa. Zastonj si menjal diske, če nisi tudi čeljusti oz. vodila očistil ali zamenjal.

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.