Ja. Treba je tud merkat ker nekateri napisejo 200W in mislijo ce vse porte skupi sestejes da ima max 200w output. Kar pomeni da je lahko na enem portu tudi samo max 45w in ne 100w. Drugi pa lepo napisejo recimo 140W in je na enem portu max 100W. oz. imajo celo shemo narisano koliko doloceni porti dajo ven outputa, ce vec naprav istocasno polnis. To je zelo pomemben podatek, ker jebes polnilec 200W ce pocepne oz. mocno zmanjsa amperazo, ce nanj priklopis 2 ali vec naprav...
Imaš prav...po noje v bistvu itak bolj odvisno,kaj potrebuješ.
Sem bolj mislil,k sem se resno zanimal za tisti Xiaomijev 212W powerbank,pol pa razočaranjw na testu,in v bistvu moj še ne tako stari Xiaomijev 50W powerbank po cca.5 minutah pljune ven enako amperažo kot tisti z kao 212W....tukaj pa je po tem dvojna cena dejansko neopravičena pri 20.000 vs 25.000mAh
Dober kanal
Sem gledal teste in je istocasno filal laptop s 100W in drugo napravo s 65W. Nism pa nikjer zasledil da bi bil padec moci po dolocenem casu. Prednost je tudi to, da ta isti output daje v casu ko se powerbank fila. Torej se lahko fila in istocasno polni naprave
Drgac pa ne me za besedo drzat, ampak ponavadi ravno naprava omeji s koliko W se bo baterija polnila glede na stanje napolnjenosti.
Primer: Ce je baterija na telefonu napolnjena na 70% in ce jo priklopim na 100W polnilec se ne bo polnila s 100W, ampak bo naprava (telefon) omejila moc na nevem cca. 45-65W. Ima pa to vsaka naprava neke svoje parametre.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.