Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz sem pa samo zamenjal zimske gojzerje za letne superge. Na dveh Mazdah in še obe oreng spucal, presesal. Pa je šel dan naokrog. Čedalje bolj počasen sem 🤥

@50keda poročaj kako se obnesejo, da vidim a še pred poletjem sam zamenjam orig. Bridgestonke. Pismo, morebiti pa tale Mostnikamen ima nek globlji pomen - recimo trde gume kot kamen, zdržijo pa zato kot kamnit most.

• Všeč 3
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
  dne 31. 3. 2025 ob 20:17 je Boss napisal:

Jaz sem pa samo zamenjal zimske gojzerje za letne superge. Na dveh Mazdah in še obe oreng spucal, presesal. Pa je šel dan naokrog. Čedalje bolj počasen sem 🤥

@50keda poročaj kako se obnesejo, da vidim a še pred poletjem sam zamenjam orig. Bridgestonke. Pismo, morebiti pa tale Mostnikamen ima nek globlji pomen - recimo trde gume kot kamen, zdržijo pa zato kot kamnit most.

Razširi  

Mam še jst 2 spravljeni če rabiš ti pripeljem, 2017 letnik mmmm :D 

Napisano
  dne 1. 4. 2025 ob 14:27 je NevLado napisal:

Mam še jst 2 spravljeni če rabiš ti pripeljem, 2017 letnik mmmm :D 

Razširi  

Kaj bom pol s šestimi delal? Sej nimam tegale:

image.png

33112_1.png

Napisano
  dne 5. 4. 2025 ob 18:16 je etcho napisal:

Zimske dol

PXL_20250405_160302352.jpg

in letne gor.

PXL_20250405_161652523.jpg

Malo pozno, ampak enostavno ni bilo časa.

Razširi  

A ti imaš tudi te famozne letne Bridgestonke? Aja. Sej si mi že rekel, da komaj čakaš, da se znucajo, da jih zamenjaš. 

Napisano
  dne 8. 4. 2025 ob 13:46 je Tilen5 napisal:

Dal letne gume gor.

Razširi  

Jaz sem tudi hotel danes menjati na 6-ki. Bil sem že pri vulkanizerju, s sem tam ugotovil, da na eni feltni ni centrirnega obročka. Najbrž se je izgubil nekje. V petek v Ljubljani v matsport kupim vse nove. 

Napisano

Tudi okrogla, ampak manjša ;)

image.png

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
  dne 9. 4. 2025 ob 7:07 je Bini napisal:

Ko jih boste prodajal se ne boste hvalil s kilometri.... :nevem: 😁😉

Razširi  

S tem bomo dokazali, da ti avti zdržijo dosti prevoženih kilometrov ;)

• Všeč 3
  • Ljubim 1

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano (urejeno)
  dne 9. 4. 2025 ob 7:07 je Bini napisal:

Ko jih boste prodajal se ne boste hvalil s kilometri.... :nevem: 😁😉

Razširi  

Sploh ne mislim prodajat. Zmagovalnega konja se ne prodaja 😂

Popravljeno od Scr3am
  • Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
  dne 8. 4. 2025 ob 9:39 je Scr3am napisal:

Ena okrogla :)

IMG_20250408_091920.jpg

Razširi  

😲...točno 10x toliko kot moj💪...sam se sekiram,k ni moderen motor😂🤣...ok,ne bom več "sol na rano"...sam,bi pa vseeno bilo zanimivo,kako se tukaj X-i držijo...a je kak x na forumu,k ima brez problemov toliko km.?🙄

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Če predpostavimo, da je izvedba brez fizičnih gumbov cenejša samo za 10-50 EUR, je to pri milijonu prodanih vozil 10-50 milijonov EUR. In takšnih varčevanj je pri celem avtu kar nekaj, zato je prihranek za proizvajalca kar oprijemljiv. Mogoče je razlika celo višja. Nekaj je sam strošek fizičnih gumbov, več je drobnarij, več je dela (pri izdelavi je vse optimizirano na sekunde, ne na minute), potrebujejo več partnerjev (kar je spet strošek in višje potencialno tveganje za težave/izpad) ...  Skratka - cena je eden glavnih razlogov, da tako tiščijo zaslone namesto gumbov.  Vsekakor pa bi sam pri izbiri vozila zelo težko izbral takšnega, ki nima fizičnih gumbov. Glasujemo z denarnico. 
    • Pa smo spet nazaj. Komentar o novih bajkih. Novi GS1300 mali in adv so katastrofa s kvaliteto. Res groza. To je treba vsak drug dan šravfat da o novih plastičnih kufrih ne izgubljam besed ....BMW ogromen minus. Nova Multistrada V4....😍. Mislim da bo to moj naslednji bajk...izjemen motor.
    • Jaz jo bom pomoje na zimo menjal, dokler je še tata pri volji, da kaj montira  
    • Oprostite...moji nameno so dobrohotne narave😄    Katero si pa naročil,da je ni na zalogi😲  Da ni ob zadnji vročici folk navalil,in jim jih je zmanjkalo🙄
    • Čakam.... 🤔 Čakam.... 🤔
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.