Scr3am Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april (urejeno) pred 5 urami je Shrek napisal: Danes... 11.4 Popravljeno 17. april od Scr3am 10 Citiraj
Boss Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april pred 7 urami je NevLado napisal: Kaj pa kak dizelaš? Pa na prvi sliki je diesel. pred 25 minutami je Shrek napisal: Diesel 333000, bencinar 200000 ups, naknadno videl, da si mu že razložil. 1 Citiraj
50keda Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april (urejeno) Sem obljubil mazda premium bremze, evo jih 3-4 leta stare pri dveh letih sem menjal pod garancijo: To je the real MazdaBrakesTM Popravljeno 20. april od 50keda 1 5 2 Citiraj
Boss Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april Zgledajo kot nove... 😂 Na dizelci sem jih nekaj let nazaj menjal, ampak na forumu me prepričujejo, da je to logično, ker je dizel zanič, bencin je pa zakon. Tako, da me prav čudi, da imaš tole težavo na bencinarju. A si ziher, da nimaš dizla? 4 Citiraj
Slivka Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april Prav vam je, ko pa Mazde vozite. Pri FucksWagnih ni teh težav - ker po treh letih začne puščati olje na vse konce in kraje, pa je vse lepo podmazano in nič ne rjavi... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 36 minutami je 50keda napisal: Sem obljubil mazda premium bremze, evo jih 3-4 leta stare pri dveh letih sem menjal pod garancijo: To je the real MazdaBrakesTM Na Alfi je bla taka, ker mi je čeljust zaštekala. Je zasnežilo ALU felno, pa je sneg na zavori pomeznil, odmaknil gumico vodil in evo ti ga na. Citiraj
NevLado Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 6 urami je 50keda napisal: Sem obljubil mazda premium bremze, evo jih 3-4 leta stare pri dveh letih sem menjal pod garancijo: To je the real MazdaBrakesTM Shiet, moje niso ble tko slabe, menjou sm zarad tistga odtisa ploščice od ročne pa zarustanega roba! Ej dej plis ko menjavaš stari še neko gumo al pa kej poleg dvigalke, k tole če se odpela se ti odpelje noga/roka zdraven. Citiraj
NevLado Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april evo, gume s platišči vred menjane z novim vijačnikom več v temi orodje 1 Citiraj
x-layer Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Sicer sem tole delal prejšnji teden, samo ni bilo časa prej, da bi objavil 😀 13 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
x-layer Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 3 urami je Shrek napisal: To NI premium... 😁 Res je, bomo videli kako dolgo bo zdržalo... Naslednje leto imam namen menjati avto... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Japs Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Danes spoliral z pasto manzerna in namazal z voskom FINISH KARE 1000p HI-TEMP PASTE WAX 3 Citiraj
Alex Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april pred 32 minutami je Japs napisal: Danes spoliral z pasto manzerna in namazal z voskom FINISH KARE 1000p HI-TEMP PASTE WAX Katero polirno Menzerna uporabljaš? Tip 400, 800, 1200, 2000, 2500 ali 2700? Citiraj
Japs Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 11 urami je Alex napisal: Katero polirno Menzerna uporabljaš? Tip 400, 800, 1200, 2000, 2500 ali 2700? Menzerna Cut Force Pro Citiraj
Alex Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 43 minutami je Japs napisal: Menzerna Cut Force Pro Uff, tole pa ni za tvoj avto.😬 Edino,če imaš res staro barvo polno globokih prask. Stvar je zelooo agresivna: -zelo agresiven “cut” (cca 9/10) -dela se z polirko (rotacijsko ali orbitalno). Par konkretnih poliranj s stole pasto in boš lahko prišel skozi vrhnji sloj laka. Mazde imajo namreč zelo tanke sloje. Za samo povrniti sijaj (tanki hologrami od pranja) uporabi raje kaj "lahkega" , recimo Menzerna light 2500 in na koncu še super finiš plus 3800. Tako ne boš odstranjeval laka in barva bo super sijajna. Zaključiš z kako zaščito (boosterjem) za lak. 2 Citiraj
Japs Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 19 minutami je Alex napisal: Uff, tole pa ni za tvoj avto.😬 Edino,če imaš res staro barvo polno globokih prask. Stvar je zelooo agresivna: -zelo agresiven “cut” (cca 9/10) -dela se z polirko (rotacijsko ali orbitalno). Par konkretnih poliranj s stole pasto in boš lahko prišel skozi vrhnji sloj laka. Mazde imajo namreč zelo tanke sloje. Za samo povrniti sijaj (tanki hologrami od pranja) uporabi raje kaj "lahkega" , recimo Menzerna light 2500 in na koncu še super finiš plus 3800. Tako ne boš odstranjeval laka in barva bo super sijajna. Zaključiš z kako zaščito (boosterjem) za lak. Ja vem da je to dosti agresivna ampak avto je bil skozi v avtopralnici (prejšnji lastnik) nekaj je bilo tudi prask od vej grmičevja itd sem pa delal z eksentrično ki ni tako agresivna kot rotacijska Citiraj
Scr3am Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 13 urami je Alex napisal: Uff, tole pa ni za tvoj avto.😬 Edino,če imaš res staro barvo polno globokih prask. Stvar je zelooo agresivna: -zelo agresiven “cut” (cca 9/10) -dela se z polirko (rotacijsko ali orbitalno). Par konkretnih poliranj s stole pasto in boš lahko prišel skozi vrhnji sloj laka. Mazde imajo namreč zelo tanke sloje. Za samo povrniti sijaj (tanki hologrami od pranja) uporabi raje kaj "lahkega" , recimo Menzerna light 2500 in na koncu še super finiš plus 3800. Tako ne boš odstranjeval laka in barva bo super sijajna. Zaključiš z kako zaščito (boosterjem) za lak. Tocno tole Menzerna light 2500 jest uporabljam 3 Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Pa mi je uspelo EGR ven dobit Sem Pa tokrat odstranil še nosilec filtra goriva, da sem imel nekaj več placa. Uporabil precej WD40, da je popustilo. Pri odstranjevanju nesrečno polomil en vakuum priklop Na srečo se dobi samo "pipica" (že naročeno). Sem pa vzel celo in jo dal na mesto polomljene, da sem lahko potem vse nazaj sestavil. Druga pe je dostopa brez drugega podiranja. Pričakoval sem, da res noro usedlin... Je pa zanimivo, da ima aktuator (verjetno je to prava beseda, za elektronski del) in mehanski del. Tako, da ga je res enostavno spucat. Se je zatikal in po čiščenjenju je res gladko tekel. Kar se vožnje tiče, težko rečem. Bom javil kaj več, ko grem naslednjič v Ljubljano. Mogoče za občutek bolj miren tek pri pospeševanju in zaviranju z motorjem, smao občutek. Mazda 5, 1.6D, L2011, 389k km. Počasi se zaključuje cikel čiščenja takšnih in drugačnih stvari na motorju. Sledi še: - spiranje hladilnega sistema pred menjavo jermena, ki je predviden za 400k km - želja je tudi sprati servo sistem... Slike spodaj. 11 1 Citiraj
Alex Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Na zadnji vožnji z 6-ko sem ugotovil, da po 10-ih letih (toliko je stara namreč ) navigacija v avtu sploh ne dela več. Vpišem destinacijo in se ne zgodi nič. V bistvu ni nič hudega, ker itak uporabljam Google maps. 1 2 1 Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano ponedeljek ob 20:08 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:08 (urejeno) V sobto zjutraj sem hotel po kruh v pekarno. Takoj, ko sem hotel speljati sem čutil, da zadaj desno klešča ni spustila. JUhhhhuUUuuuu Sicer sem rekel, da moram tudi zadnje čeljusti razdreti in očistiti, ko sem čutil, da zadaj nekaj ni OK. Pri zaviranju se je čutilo kot pulziranje. Naročil sem nov bat in ostali material in ga danes zamenjal. Starega sem komaj, da ven spravil tako je bil korodiran. Gumica je bila povsem porozna. Mazda 5, 1.6D, 391k km, 2011 Delo (lastno) in deli (33 EUR): - nov batek z mehanizmom za ročno - nov kvadratni O ring - nov "prašnik" - pina sem spoliral, sta bila prav tako zelo nepremična - gumice pinov in pokrovčki - namazane vse površine ploščic in nosilca kjer je to potrebno Gremo naprej do naslednjega izziva Popravljeno torek ob 09:34 od Gregor Muc-Up pravopis 4 1 Citiraj
jk93 Napisano petek ob 16:09 Prijavi Napisano petek ob 16:09 (urejeno) Danes sem uspešno dvignil SW na Mazda 3 G120 letnik 2017 iz 70.00.367 na FINAL VERSION 74.00.324. Za brezžično še naprej uspešno špila Ottocast A2AIR PRO Popravljeno petek ob 16:11 od jk93 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.