jk93 Napisano 8. junij Prijavi Napisano 8. junij Za našo novo Mazdo pri hiši, model CX3 2020 sem naročil SD kartico z mapami (2025 update). Sklepam, ker ima HUD display da bo imela še dodatne informacije gor, ki jih prek Android Auto ne dobi. Izkušnje? Tudi če ne bo OK, se mi ne zdi teh 42€ veliko. Citiraj
Jest Napisano 8. junij Prijavi Napisano 8. junij Preko CarPlay so že nekaj časa na voljo dodatne informacije preko HUD… tako za Apple Maps, kot tudi za Google Maps… Vsaj pri CX-60 je tako… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Agerg Napisano 8. junij Prijavi Napisano 8. junij No, to jaz še nimam pri svoji 2019 6ki. Me je enkrat kar presenetilo, kaj vse je bilo na HUD-u, ko sem dal navigacijo preko Mazdinega sistema. 1 Citiraj
Boss Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Zato je men navigacija od Mazde bolj priročna kot uporaba android auto in google maps. In to je tudi razlog, da jo še kar nadgrajujem. 3 Citiraj
Boss Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Zarad vsega, tudi puščic, metrov do zavijanja pa da so omejitve čim bolj pravilne. Pa če že mam naj bo čim bolj točno. Še ko smo se igrali z Garmini pred dvema desetletjema sem imel skos najnovejše updejte gor, zakaj jih zdaj ne bi. 2 Citiraj
Jest Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Sicer imam tudi sam posodobljeno... ampak manjka bistvena funkcionalnost... in to so dogodki na cesti... ter gostota prometa ... Sicer tudi Google Maps ni najboljsi in ima tudi nekaj slabosti... Se pa zgodi, da mi recimo Mazdina tehnologija (kombinacija podatkov iz zemljevida s prepoznanimi znaki ob cesti) kaz omejitev 50, Googlova kaze 90, v resnici pa je 70 ... Tak primer je recimo iz Medvod proti Mednem ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
goB Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij (urejeno) Lanski CX-30 ima v Mazda navigaciji že vgrajen prikaz pretoka prometa v realnem času 🙂 (vklopiš v nastavitvah, različne možnosti) in kaže gostoto prometa (prikaz črt zelene, oranžne, rdeče ...) in drugih ovir na cesti. Super zadeva. Meni osebno je vgrajena Mazda navigacija precej bolj pregledna (je prilagojena za Mazdin zaslon) kot npr. Android Auto... Popravljeno 9. junij od goB 5 Citiraj
Slivka Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Dobr, sm kmet an s hribu doma, ma, Krištodio, kdo b vs zastopu? A za to, de vidš, a je pred tabo kolona al ne, ti mora ekran črto farbat? An pr cest table od petinsedmdeset cm ne vidš, vidš pa znakc na ekranu od sedm an po cm? Kdo b vs zastopu? Ma ki vm more tud narisat, kje se kšna luštna čeča ob cest sprehaja? Al je pa BTjc tolk pred cajtm, de jest use to kr spotoma vidm, k gledam na cesto... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Pot ti glede na gostoto prometa nacrtuje po drugih cestah, da se izognes zastoju ... V hribih to res ni tak problem... v dolini pa me je ze dostikrat peljal drugje, kot bi sel sam ... Do cilja ponavadi vodi vec poti ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jk93 Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Bolj je to da se pripraviš na to kje boš stal. Jaz imam cilj nastavljen tudi Ljubljana Koper ceprav sem bil ze stokrat in znam pridet brez samo zaradi prometnih informacij in casa prihoda in obarvanja ceste, zapor itn... Nimam pa cilja kadar se vozm v okolici ljubljane normalno Citiraj
50keda Napisano 15. junij Prijavi Napisano 15. junij (urejeno) V petek je bla na dekontaminaciji. Keramika baje po 4 letih še deluje, drugo leto pa na novo, če jo bom še imel Popravljeno 15. junij od 50keda 10 Citiraj
jk93 Napisano 15. junij Prijavi Napisano 15. junij (urejeno) Danes: Zemljevidi z ebaya delajo ko šus, informacije tudi na HUD Mazda CX3 2019. Predtem sem še posodobil iz 70 na zadnjo verzijo 74.00.324. Popravljeno 15. junij od jk93 5 Citiraj
MazdaBoy Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij (urejeno) Pripravil audija za dopust 😊 •avto opran ✅ •tank napolnjen na max ✅ •gume nafilane na 2.7 bara ✅ •tekočina za steklo na max ✅ •pop še pakiranje in via dopust ✅ Popravljeno 20. junij od MazdaBoy 4 1 Citiraj
Bini Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 3 urami je MazdaBoy napisal: Pripravil audija za dopust 😊 •avto opran ✅ •tank napolnjen na max ✅ •gume nafilane na 2.7 bara ✅ •tekočina za steklo na max ✅ •pop še pakiranje in via dopust ✅ Odvisno je tudi kam si namenjen.... 🤔 Citiraj
50keda Napisano 24. junij Prijavi Napisano 24. junij Še nič spravlam se pa v nakup komplet bremz. Bom najvrjetneje probal EBC ker sem našel neko "športno" stran, ki mi komplet yellow stuff in diske proda za 560€. Če grem pa na autodoc za ATE me pride pa 350€ tk da še kolebam Citiraj
zeki Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Danes sem na CX-30ko montiral senčnike na zadnja stekla ter na steklo prtljažnika. Senčniki so znamke Car Shades iz UK kupljeni pri Geldringu. Prilegajo se cca. 95%no. Za senčnike sem se odločil, da mi potniki na zadnji klopi ne podležejo, saj nimam toniranih stekel in tudi rež za klimo v konzoli ni(Prime line). Montaža je malo smotana, ker klipsne gredo zelo trdo gor. Prednost teh senčnikov je, da imate lahko okna odprta. Čeprav se bodo nekaterim zdeli česki, je to bolje kot pa nerganje frocovja. Prilagam nekaj slik, kako je videti iz notranjosti in zunanjosti. 3 Citiraj
goB Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) pred 16 urami je zeki napisal: .....Čeprav se bodo nekaterim zdeli česki, je to bolje kot pa nerganje frocovja. .... Ja, zgledajo res češko (kot v zaporu in ni več premium)😁, ampak važna je funkcija 👍 Popravljeno pred 1 uro od goB 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.