Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Turbine so rak rana teh motorjev, ja. 

N7rRRL1.jpg

Napisano

Pa ne pozabit, tole pije kot žolna. Pod 10 se je težko peljat oziroma se moraš kar potrudit. Zarad ene stave mi je uspel @jures ovo peljat do Murske in nazaj pa je blo komaj nekaj pod 10l/100km.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Pa ne pozabit, tole pije kot žolna. Pod 10 se je težko peljat oziroma se moraš kar potrudit. Zarad ene stave mi je uspel @jures ovo peljat do Murske in nazaj pa je blo komaj nekaj pod 10l/100km.

Se pravi, da je realna poraba okoli 12 l/ 100.😊

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Se pravi, da je realna poraba okoli 12 l/ 100.😊

Zlahka tudi vec

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 3 minutami je Slivka napisal:

Meni napiše samo "stran ni ma voljo"...

Screenshot_20250830-213843.png

Podpis.png

Napisano

A to menja za kompresor 😁

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
dne 30. 8. 2025 ob 23:14 je jures napisal:

A to menja za kompresor 😁

Očitno. 

Boš ti vzdrževal to neuporabno šminko s 5-litrsko požrešno mašino?

pred 23 urami je DiSla23 napisal:

se prodaja kakšna MX5 NB v sloveniji? na avto.net ni veliko izbire.

Zelo težko. Pri nas so bolj predzadnje serije. 

Večjo izbiro imaš na autoscout.de

• 2 tedna kasneje...
Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Si kupil:whatever:

Sej veš, da ne dam svojga audija 😛 Gledamo mal za kolega, sodelavca, se je zagrel za mazdo 😉

Napisano
pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

Sej veš, da ne dam svojga audija 😛 Gledamo mal za kolega, sodelavca, se je zagrel za mazdo 😉

Jp, ve kaj je dober avto😁😊😉

Napisano (urejeno)

Mazda 2 se je vsaj prodala, najprej v 1 dnevu, sedaj se bo še enkrat v nekaj tednih, ampak kaj pa tale premijska Mazda, ki se prodaja že dobra 3 leta (tako kot Mazda 3 G194 😁)

Mazda Mazda6 SLO CD175 4x4-1.LAST-LED-NAVI-ACC-KAMERA-BOSE, letnik:2017,17990 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano

Zdravo.

Znanec mi je poslal tale link: Mazda CX-3 Revolution + 4x4 + BREZ POLOGA TUDI ZA TUJCE, letnik:2015,7474 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

Pozna kdo prodajalca?

Ker sam nisem imel nobene dizel Mazde, me zanima, če ima tudi ta motor kakšne znane težave?

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
pred 9 urami je x-layer napisal:

Zdravo.

Znanec mi je poslal tale link: Mazda CX-3 Revolution + 4x4 + BREZ POLOGA TUDI ZA TUJCE, letnik:2015,7474 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

Pozna kdo prodajalca?

Ker sam nisem imel nobene dizel Mazde, me zanima, če ima tudi ta motor kakšne znane težave?

Moj nasvet? Ne kupuj mazde dizla z več kot 200kkm, razen če ni 1 lastnik. Za CX-3 je 2.0 G120 vrh glave, vrhunski motor brez težav in lepo poskočen.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Da se izmeriti CO2 v hladilni tekočini (imaš DIY teste). Če so prisotni, potem je problem tesnenje glave motorja.
    • Olje ni nič bolj redko in nivo je znotraj meje (do max). Zdaj bil narejen mali servis in je olje bilo ok. Vakumski test ni bil delan, ker je dobil diagnozo, da je kriva glava motorja...    Glede iztekanja na ekspanzijski.. pokrov motorja je bil pošprican od antifriza. Do zdaj 2x. Nikjer drugje ni videti da kaj pušča, zato je edino ta odtok bil logičen...    Kakorkoli, zdaj, po že več kot 8k prevoženih kilometrov, se je zadeva umirila. Sama od sebe. V ekspanzijski je ga nekaj več od max, ampak nič pretiranega. Vmes mu ga je 2x vrglo očitno ven - zakaj, noben ne ve. Motor je bil obremenjen največ do 150km/h, brez kakšne vleke/tovora/težjega bremena. Vožnja pa mešana - kratke razdalje in tudi avtocesta.   Ni neke logike, zakaj je prišlo do tega, da je blo pod pokrovom vse "pokozlano". Tudi kakšnih mehurčkov ni v posodi ko se avto zalaufa, niti pokrovček od olja ni zapacan.. Da bi zaradi tega avto prodal pod ceno oziroma da bi za to bila glava kriva je tak tak..    Teh mnenj servisev, tudi uradnih, kjer bi menjavali glavo, je sicer več, ampak noben konkretno ne razvozla kajj točno bi naj bilo krivo, diagnostika pa se skoz kasira... Zato sem tudi postavil to vprašanje, če se je morda komu že kaj podobnega dogajalo in je težava bila kje drugje. V glavnem, avto se vozi dalje (zaenkrat BP).
    • Kolikor je meni znano, so bili med motoristi večinoma tujci.   Je bilo pa nekaj slovenskih motoristov v tujini...
    • Rabiš izredno dobrega ličarja.   Mojega Focusa, 5 plastna perla rdeča. So vozli 30km daleč, ker samo temu ličarju zaupajo, da perle skupaj spravi.   Ni vidne razlike, pa je zadnji odbijač celi pihnjen. Hmmm, če dokažeš, da je res barvan. Imaš stvarno napako, tu lahko zahtevaš kupnino v celoti. Bo pa potrebnih nekaj odvetnikov.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.