Jest Napisano 9. september, 2019 Prijavi Napisano 9. september, 2019 Tega sicer ne bom probal na Sportagu, ker bi mi ga verjetno celo prodali za ta denar bolj, ko se bo bli?al konec leta. Me zanima kolk se znam pogajat za Proceeda. To bo ?e zanimivo Mislis, da so prodajalci pri Kii tako supersposobni, da bi tebii uspeli prodati SUV? ... Pomoje bo prej Sava zacela teci proti gorensjki 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bossek Napisano 9. september, 2019 Prijavi Napisano 9. september, 2019 Se pravi tukaj ni vprasanje ali lahko Boss iztrzi 7.000 eur popusta ... ampak ali lahko Kia preprica Boss-a, da kupi SUV 3 Citiraj
LabiGT Napisano 9. september, 2019 Prijavi Napisano 9. september, 2019 prepirca ga, ce:1. mu zagotovijo super nizko porabo, nizjo kot jo ima juretova terasa (ce je to sploh mogoce)2. naredijo special edition z rdecimi zvezdicami, notranjost pa belo/modra z rdecimi sivi, in nalepkami na zadnjem steklu "smrt fasizmu" (v stilu mac audio/pioneer nalepk iz 90tih) 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Civic Napisano 9. september, 2019 Prijavi Napisano 9. september, 2019 Na Bossek, direktna primerjava, ko smo ?e v temi o cx 30 ...Jebela cesta jaz sem pa mislil, da je tema nabijanja o popustih pri KIA-i, pa o globalni strategiji Mazde in o marketingu ...Da ?e sam dodam malo k nabijanju in zvle?em v temo ?e Forda: Kia mi deluje bolj kot povi?an karavan in ne kot SUV tako da bi ga jaz primerjal recimo s Fucus-om v izvedbi activ .... Citiraj
mazdaman Napisano 9. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2019 A so pri ?irini mere z ogledali ali brez? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 14. september, 2019 Prijavi Napisano 14. september, 2019 Da ne bo izgledalo, kak?en SUV hater sem je tukaj link, do enega najbolj?ih review-jev od Autogef?hla. Tudi direktna primerjava Skyactive-G 122KM in Skyactive-X 180KM je narejena, ?eprav ni ?isto primerljivo saj saj so imeli G z FWD pogonom, X pa z AWD. Je pa zanimivo, da kljub temu, da je za cca 2 jurja dra?ji od trojke, da je kvaliteta (sploh vrata in materiali na njih) slab?a. 1 Citiraj
323 BA Napisano 14. september, 2019 Prijavi Napisano 14. september, 2019 Zato pa je samo 2k dra?ji. SUV so ponavadi vsaj 3k dra?ji od izvirnika. Citiraj
Boss Napisano 14. september, 2019 Prijavi Napisano 14. september, 2019 Zato pa je samo 2k dra?ji. SUV so ponavadi vsaj 3k dra?ji od izvirnika. Verjetno res, ampak vseeno ?udna odlo?itev Mazde. Moje mnenje *lastniki SUV-ov ne tega brat*, ki je sicer samo domneva ampak kot ka?e Mazda (al pa Kia in drugi) ne i??ejo premiumskosti (more and more I like this word) v tem segmentu, oziroma ne ?e ali pa si pu??a prostor za nadgradnje na faceliftu oziroma na novih generacijah. Se pravijo stavijo samo na bolj?o uporabnost, ve? prostora v kufru, vi?je sedenje in ve? prostora za ko?arka?ko ekipo nad glavami (za Marjanovi?a so pa vgradili tisti sunroof) in zaenkrat je to adut na katerega stavijo. Ve? premiumskosti pa pride na vrsto naslednji?, ko bo treba narest prodajni boost. Ampak kakor koli ?e - to so samo moje domneve (JJTM). Citiraj
tommaazz Napisano 14. september, 2019 Prijavi Napisano 14. september, 2019 Potem je ista fora kot T-roc...Golf ima veliko kvalitetnej?o plastiko kot T-roc...Jah kaj pa vem...pomoje bi raje vzel Mazdo 3 pa z bolj?o opremo. Butasto mi je devati nekaj jurjev zraven zato da sedim 15 cm vi?je . Bomo videli, ko bo ?as za to 1 Citiraj
Bossek Napisano 15. september, 2019 Prijavi Napisano 15. september, 2019 Bemti Boss!!!! sem pogledal cel video in sedaj sem se bolj zagret za ta avto Je kar precej tocno to kar iscem, ne tako sporten kot recimo mazda 3 (ali focus st line), bolj prostoren, bolj udoben, umirjen. Manjsi kot veliki SUVi ampak rahlo vecji kot mini HB. Res me pa zanima kaksna bo dobava v naso preljubu Slovenijo 1 Citiraj
Boss Napisano 15. september, 2019 Prijavi Napisano 15. september, 2019 Dobro izgleda v sivi in temnej?ih barvah v svetli ali rde?i pa nikakor ne. Motor pa pa? Skyactive X in ro?ni menjalnik. Vsi na testih tako za Mazdo 3 kot za CX-30 dajejo prednost ro?nemu proti avtomatskemu s pretvornikom navora. Razen, ?e ho?e? bit full komot pa ti performance niso glih prva skrb. Citiraj
Bossek Napisano 15. september, 2019 Prijavi Napisano 15. september, 2019 no in v zadnjem stavku si opisal mene 1 Citiraj
Bossek Napisano 17. september, 2019 Prijavi Napisano 17. september, 2019 Pocasi kapljajo testi bolj znanih YT uporabnikov: https://www.youtube.com/watch?v=FkhrR7fAgsU Citiraj
Robert Napisano 22. september, 2019 Prijavi Napisano 22. september, 2019 V?eraj vozil Mazdo CX-30 (G122) z ro?nim in avtomatskim menjalnikom v razmaku roku 2 ur, da sem dobil ob?utek kaj naro?iti. Odlo?itev bo te?ka vseeno pa se malo bolj nagibam k ro?nemu, saj sem imel nekako bolj?i ob?utek vo?nje in pa odlo?itev kdaj bom menjal prestavo. Nekajkrat mi je avtomatski menjalnik menjal ob 4K obratih, ko bi jaz menjal ?e pri 3K. Sicer pa je vo?nja udobna, teko?a, brez ?umov....., le malce podhranjena je. Pri avtomatskem menjalniku me zanima (to nisem probal) kako deluje ro?ni del (prestavljanje na volanu), ali je to prestavljanje povsem ro?no ali tudi kaj pomaga avtomatika. Citiraj
Bini Napisano 22. september, 2019 Prijavi Napisano 22. september, 2019 Obi?ajno je tako, da ti prestavi? kdaj ti pa?e oziroma menjalnik ne pa elektronika. Citiraj
Jest Napisano 22. september, 2019 Prijavi Napisano 22. september, 2019 Obi?ajno je tako, da ti prestavi? kdaj ti pa?e oziroma menjalnik ne pa elektronika. Res je... ampak ce recimo saltas navzdol v drugo, da bi pospesil in ko presezes neke obrate, se vklopi spet avtomatika... oz. sam salta navzgor... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 22. september, 2019 Prijavi Napisano 22. september, 2019 Ja, tako je. Tudi ?e ima? ro?ni re?im vklju?en, si ?e vedno v dolo?enih okvirih. Na dol prestavlja avtomatika, na gor pa tudi ne more? prehitro menjat prestave Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Bini Napisano 22. september, 2019 Prijavi Napisano 22. september, 2019 Prestavi? lahko kot bi z ro?nim, normalno da ne pretirava?! Kot sem razumel bi namesto 4k obratov prestavil pri 3k kar je normalno. Ne gre pretiravat, normalno pa lahko kot bi z ro?nim. Ampak nima smisla dat 2k za avtomatika pa ro?no ?altat razen ?e te boli leva noga. Citiraj
roCkY_ Napisano 23. september, 2019 Prijavi Napisano 23. september, 2019 Odkar so radarski tempomati s sposobnostjo delovanja od 0 km/h naprej je "kva?ka" neumnost!. Seveda, ?e finance dopu??ajo ta fi?er. ?e ne dopu??ajo ja veliko bolj smotrno pogledat za kakim rabljenim in ne novim plehom. 1 Citiraj
Matick Napisano 25. september, 2019 Prijavi Napisano 25. september, 2019 Danes sem rdeco srecal na cesti. Res lepo izgleda dokler ne vidis od zadaj, tam pa meni ni vsec, plus to da je bila rdeca in te crne obrobe ne pasejo zraven Citiraj
323 BA Napisano 25. september, 2019 Prijavi Napisano 25. september, 2019 Ne, res ne pa?ejo v kombinaciji z alexrde?o. Pri umazano sivi sploh ne izstopajo in tudi od zadaj recimo bolj izgleda, ne tako ozko... 2 Citiraj
Boss Napisano 25. september, 2019 Prijavi Napisano 25. september, 2019 Sej mogo?e se da pa pa? poli?at ?e te obrobe na barvo karoserije... pa? si re?e?, ok polizdelek... dokon?aj sam. Citiraj
Alex Napisano 25. september, 2019 Prijavi Napisano 25. september, 2019 Ne, res ne pa?ejo v kombinaciji z alexrde?o. Pri umazano sivi sploh ne izstopajo in tudi od zadaj recimo bolj izgleda, ne tako ozko...Kdo ima kaj proti najlep?i barvi ever? Seveda je vsaka mazda najlep?a v tej barvi. Najgr?a je v sivi barvi... ta barva je bolj za kake grde audije in bmw-je.Ok. tudi bele so v redu pa ?rne... potem se po?asi kon?a Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.