Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Imaš opcijo z memory sedeži da ti sam nastavi na “pozicijo 1” ko odkleneš auto :jupiii: (čeprav potem 20 strani naprej v navodilih piše da priporočajo da sedež premikaš samo ko auto laufa, zdej se pa dej :lol:

kako pa to nastaviš?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 10 minutami je mazdaman napisal:

kako pa to nastaviš?

Daj preveri prosim manual ker ne vem na pamet, nisem vklapljal

Napisano

Pri moji M6 2.gen gre tako, verjetno je pri novejših enako, drgač pa tudi piše v navodilih.😉

-Nastaviš si sedež kot ti ustreza

-pritisneš SET in tipko 1

-nato pritisneš SET in z tipko na kluču pritisneš zakleni in odkleni. 

Z drugim (ali tretjim) ključem pa nerediš enako za drugo(tretjo) pozicijo. 

Nato ko odkleneš avto se sedež sam pomakne v nastavljeno pozicije, odvisno od ključa 1,2,3

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 35 minutami je mazdaman napisal:

kako pa to nastaviš?

Ti imas CX-5 letnik od 2021 dalje ali?

Sicer je postopek enak tudi za starejsi letnik…

V prirocniku imas na strani 2-12 to obrazlozeno…

image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ko smo ravno omenjali češke prikolice... 

Imajo verjetno nekateri travme iz mladosti...se vozili s prikolico, bila potrebna vzvratna vožnja in se zaklali...zdaj jim je pa nerodno tudi če slišijo za prikolico... 🤣

Napisano

Novo Mazdico sem komaj  ujel za rep.(zadnji tak primerek trenutno v Slo.) 😊 Sedaj pa rihtat vso papirologijo. 

Malo je tečno, ker  bom moral skakati  v Ljubljano v BTC. 

Namreč tej naši mazda trgovci so sami sebi konkurenca in ne popustijo niti za predenj, da bi recimo iz Ljubljane poslali avto v Kp. Vsak zase skrbi  in stiskaško čuvajo avte, ki jih imajo še na zalogi. 

Dobava novih je precej negotova (od 6 mesecev do 9). Tudi cena se  lahko spremeni navzgor. 

• Všeč 6
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

Napisano

Sam ta dobava danes je pa drgač, ne vem no…Človeka lahko prej mine, predno pride avto

Napisano
pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

Sam ta dobava danes je pa drgač, ne vem no…Človeka lahko prej mine, predno pride avto emoji16.png

Modelno leto 2022, prva registracija 2025 😆

• Haha 7
  • Začuden 1
  • Ni všeč 1
Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Novo Mazdico sem komaj  ujel za rep.(zadnji tak primerek trenutno v Slo.) 😊 Sedaj pa rihtat vso papirologijo. 

Malo je tečno, ker  bom moral skakati  v Ljubljano v BTC. 

Namreč tej naši mazda trgovci so sami sebi konkurenca in ne popustijo niti za predenj, da bi recimo iz Ljubljane poslali avto v Kp. Vsak zase skrbi  in stiskaško čuvajo avte, ki jih imajo še na zalogi. 

Dobava novih je precej negotova (od 6 mesecev do 9). Tudi cena se  lahko spremeni navzgor. 

E ..ja zdaj treba pohitet za nakup novega avta če je ta na zalogi  ...takoj plačat ARO 🤣😁👍in itd 😁vem kako je to ko sem Rihtar za nakup nove CX30  X MOTOR 😁..1dan za za premislek in pol vzame ali pusti ...čaka že nekdo ki bi kupil 😏🤪😝.Alex samo gasss...👍😁😁

Napisano
pred 2 minutama je Gelipter napisal:

E ..ja zdaj treba pohitet za nakup novega avta če je ta na zalogi  ...takoj plačat ARO 🤣😁👍in itd 😁vem kako je to ko sem Rihtar za nakup nove CX30  X MOTOR 😁..1dan za za premislek in pol vzame ali pusti ...čaka že nekdo ki bi kupil 😏🤪😝.Alex samo gasss...👍😁😁

Ne moreš verjet. Pol ure za mano je klical en model, da takoj kupi z gotovino ta avto, ki sem ga pa že jaz rezerviral in zaaral.😊

Napisano
pred 3 minutami je Alex napisal:

Ne moreš verjet. Pol ure za mano je klical en model, da takoj kupi z gotovino ta avto, ki sem ga pa že jaz rezerviral in zaaral.😊

Kako pa veš, da je to res? 😁

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 6 minutami je Janez007 napisal:

Kako pa veš, da je to res? 😁

Ker je ta isti baje klical že v petek, a je nekaj  cincal in filozofiral. Vsaj tako mi je takrat rekel šef prodajalcev. 😉

• Všeč 2
  • Haha 2

Napisano

Sej v osnovi se avtohišam bolj dopade nakup preko financiranja. Ko konec leta potegnejo črto... manj dobička = manj davka.

Napisano

@Alex ... take zgodbice sem tudi sam poslušal. Tudi Močnik mi ni hotel znižat rabljeno testno šestko, češ da že ima kupca za ta denar in še enega, če ta ne bo kupil. No pol sem pa gledal ta oglas in se je valjal po avto.netu še eno leto in samo ceno so mu nižal. Pol sem se pa naveličal to spremljat, mislil sem si pa svoje.😜

• Všeč 6
  • Haha 1
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

@Alex ... take zgodbice sem tudi sam poslušal. Tudi Močnik mi ni hotel znižat rabljeno testno šestko, češ da že ima kupca za ta denar in še enega, če ta ne bo kupil. No pol sem pa gledal ta oglas in se je valjal po avto.netu še eno leto in samo ceno so mu nižal. Pol sem se pa naveličal to spremljat, mislil sem si pa svoje.😜

Kaj pa ona druga zgodba z nabavo nove 6tke,upam,da se @Alex-u ne ponovi.....🤔

Napisano
pred 13 urami je samSimon napisal:

Sej v osnovi se avtohišam bolj dopade nakup preko financiranja. Ko konec leta potegnejo črto... manj dobička = manj davka.

Ko so naši kupovali nov avto par let nazaj je vem da mama prinesla okoli 20K€ v torbici 🤣

Komaj komaj so ji prodali avto za gotovino.

Raje vidijo razne fafinge in lizinge.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 14 urami je samSimon napisal:

Saj prodajalec oz. avtohisa dobi ves denar takoj ob izdobavi (oz. pred izdobavo) nakazan s strani leasingodajalca oz. kreditodajalca ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Hja, z leasingi in podobnim načinom možganskega fafinga ti pač zvlečejo še nekaj tisočakov več iz žepa. Zato tistim, ki avte kupimo takoj, ne marajo tolk kot lizingaše. To je dejstvo.

33112_1.png

Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Kaj pa ona druga zgodba z nabavo nove 6tke,upam,da se @Alex-u ne ponovi.....🤔

Katero zgodbo si mel v mislih? A to, da zaradi SUV-ov nisem našel limuzine?

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Hja, z leasingi in podobnim načinom možganskega fafinga ti pač zvlečejo še nekaj tisočakov več iz žepa. Zato tistim, ki avte kupimo takoj, ne marajo tolk kot lizingaše. To je dejstvo.

Meni tudi tukaj veš čas nek lizing ponujajo. Pa sem jim že parkrat povedal, da ga ne rabim. Pa so kar nekaj čemerni in znova in znova načenjajo to temo. Sem jim danes rekel po telefonu, da pridem jutri v Ljubljano in bomo vse dorekli. 😊

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Katero zgodbo si mel v mislih? A to, da zaradi SUV-ov nisem našel limuzine?

A nisi ti imel neke probleme z prevzemom avta na Mazda Cosmosu BTC ?

Napisano

Težave je imel Cosmos s plačevanjem MMS-u. In sem se bolj hotel zaščitit, da ne bi slučajno zvisel, ko bi jim že plačal avto. Včasih je bilo to, da te je avto čakal in si šele pol plačal. Zaradi težav Cosmosa jim MMS ni dal papirjev predno niso imeli plačan avto.

33112_1.png

Napisano
pred 8 minutami je Boss napisal:

Težave je imel Cosmos s plačevanjem MMS-u. In sem se bolj hotel zaščitit, da ne bi slučajno zvisel, ko bi jim že plačal avto. Včasih je bilo to, da te je avto čakal in si šele pol plačal. Zaradi težav Cosmosa jim MMS ni dal papirjev predno niso imeli plačan avto.

Mene avto že čaka, tako, da ne bi smelo biti problemov pri prevzemu. 

Vseeno moraš počakati na avto par dni, preden vse uredijo. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
    • Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...   Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."   Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."   (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
    • Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.