Mi imamo neko dramo na šihtu, zato bi bilo najbolje, da se dobiva v BTC v bližini IKEA. Načeloma bom nekje med 9 uro in 18 uro sigurno tam. Ti sam povej ob kateri uri si mislil, pa se že ujameva nekak.
Danes na deževen dan nova "nekompatibilna" brisalca na Mazdi 3 odlično opravljata svoje delo (kljub temu, da je voznikov 5 cm krajši, sovoznikov brisalec pa 5 cm daljši).
Do sedaj sem vedno imel original platišča, je pa res, da so bila jeklena in plastični pokrovi.
Vedno sem sam v miru doma menjal.
Avto bo pri hiši najmanj 10 let. Res nimam živcev za vuklanizerje, še najbolj se bojim, me moti, da pri menjavi lahko hitro poškodujejo alu platišče. Sem že imel tak primer.
Moram še razmisliti, verjetno pa bom nabavil "zimski komplet". Je pa cena res grozno visoka. 😭
Hvala za predlog glede RC design platišča, če me kaj moti na avtih, je to da nimajo original platišč. 😀
Če bi se dalo RC design logo zamenjati za Mazda logo, potem bi jih morda vzel. 😃
LP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.