Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je nekaj časa že, mislim da tam 2014. Tudi trdil mi je, da je M2 1.5 103 konje predhodnik oz. Prvi scyactive, samo se še tako ni imenoval.

Tam sem res zvedel čuda.

Tisti mladi, zraven Brankota, je bil ok. Je imel kar pojma.

Napisano

Še nekaj mi razložite. V torek na poti domov sem tankal... Naredil nekaj deset kilometrov... Naslednji dan zjutraj je bil cagar za tank skoraj eno črtico dol...

To ni normalno. 

Danes zjutraj pa spet skoraj poln in range je bil višji... Za range že razumem. Kako gre pa lahko cagar za gorivo nazaj na polno pa mi ni jasno. 

V nobenem avtomobilu do sedaj tega nisem doživel. Pa imam že več kot 600.000 prevoženih kilometrov za sabo...

IMG_20251119_145943.jpg

IMG_20251120_045727.jpg

Napisano
pred 24 minutami je tommzy napisal:

Še nekaj mi razložite. V torek na poti domov sem tankal... Naredil nekaj deset kilometrov... Naslednji dan zjutraj je bil cagar za tank skoraj eno črtico dol...

To ni normalno. 

Danes zjutraj pa spet skoraj poln in range je bil višji... Za range že razumem. Kako gre pa lahko cagar za gorivo nazaj na polno pa mi ni jasno. 

V nobenem avtomobilu do sedaj tega nisem doživel. Pa imam že več kot 600.000 prevoženih kilometrov za sabo...

IMG_20251119_145943.jpg

IMG_20251120_045727.jpg

Možno je, da se ti je zataknil plovček v rezervoarju, ko si kje v kakem ovinku šel hitreje. Kaka snet v rezervoarju. 

Drugo ne more bit. 

Napisano
pred 38 minutami je tommzy napisal:

To ni normalno. 

IMG_20251119_145943.jpg

IMG_20251120_045727.jpg

A si mogoče parkiral s prvim koncem navzgor?

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A si mogoče parkiral s prvim koncem navzgor?
    • Bolje pozno kot nikoli. 😄   Jutri grem v AH FERK na menjavo platišč in gum.   Sedaj se še vedno vozim z izredno spolzkimi Bridgestone T005. Ta guma je res porazna na mokri cesti.   Kaj pride gor, pa naj ostane skrivnost. 😁
    • Tale Audi je oa hiter, ni kaj reči. 👌 https://slovenskenovice.delo.si/novice/kronika/doma/po-gorenjski-avtocesti-s-skoraj-300-km-h  
    • Možno je, da se ti je zataknil plovček v rezervoarju, ko si kje v kakem ovinku šel hitreje. Kaka snet v rezervoarju.  Drugo ne more bit. 
    • Custom keycapsov v ISO ki prepuščajo svetlobo skozi ni. Jaz mam custom tipkovnico, ki sem jo sam zložil, sem iskal taka stikala 2mesca pa nisem dobil,..pol sm uzel ene druge keycapse.      Mogoče boš imel kaj sreče v 2025, res že nekaj časa nisem gledal   Just a moment... WWW.CASEKING.DE   ISO Keycaps MECHANICALKEYBOARDS.COM Elevate your typing experience with our ISO keycap offerings, designed specifically for enthusiasts who prefer the International Standard... All Keycaps WWW.KEYCHRON.COM Keychron All Keycaps Collection Keycaps - Gaming & Custom - MaxGaming.com WWW.MAXGAMING.COM Buy Keycaps at MaxGaming.com! Safe payments, exceptional customer service and worldwide delivery. We got everything a gamer needs. Keycap Sets | CandyKeys CANDYKEYS.COM  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.