Janez007 Napisano torek ob 12:16 Prijavi Napisano torek ob 12:16 (urejeno) Mogoče so pri Mazdi Slovenija to pogruntali šele sedaj po 5-ih letih oziroma je bil odpoklic pred 6. 1. 2018. Popravljeno torek ob 12:18 od Janez007 Citiraj
Scr3am Napisano torek ob 14:21 Prijavi Napisano torek ob 14:21 (urejeno) Jest to razumem, da je bil zakon sprejet 6.1.2018 in da velja tudi za stare vpoklice pred letom 2018. Pac ce imas ti nek vpoklic iz leta 2015 te bojo ravnotako obvestili oz. "zagrozili" da ga mors opraviti. Bolj mi je zanimivo, da sem sedaj prvic dobil opozorilo, da ga moram v roku treh mesecov opraviti, saj v nasprotnem primeru nebom mogu narediti tehnicnega. Sem pa do sedaj v roku sedmih let s strani mazde prejel samo eno obvestilo glede vpoklica za ta sprozilec (+ tega sedaj). Na tehnicnem mi tudi noben nikoli ni rekel, da imam se en vpoklic za narediti. Pac jebiga ocitno ga bo treba narediti nimam kej... Bom sam podru celo armaturo pa naj oni samo sprozilec zamenjajo in bom potem sam sestavil nazaj, ker kot sem ze napisal telim zalabajzerjem ne zaupam niti zarnice, da mi zamenjajo. Popravljeno torek ob 14:25 od Scr3am 1 1 Citiraj
Shrek Napisano včeraj ob 03:27 Prijavi Napisano včeraj ob 03:27 Ne vem, kam naj napišem... Kaki smrdljivci so kadilci... Ne vem, če se zavedajo tega. Se vozim z vlakom v službo, pa kadar pride en tip gor, se moram presedet. Ne zdržim njegovega smrdljivega vonja. Al pa pride tip na vlak in celo pot, več kot pol ure nabija in kašlja... Je zanimivo, da nekadilec ne moti kadilca. Je pa zanimivo, da ne smrdijo vsi enako. Nekateri res grozno. Najbolj me pa čudi, kako funkcionirajo pari, kjer je en kadilec, en pa ne...kako lahko v tem primeru nekadilec ali nekadilka liže pepelnik... Al sem moral napisat, ker sem se danes spet moral presedet... 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 07:29 Prijavi Napisano včeraj ob 07:29 pred 4 urami je Shrek napisal: Ne vem, kam naj napišem... Kaki smrdljivci so kadilci... Ne vem, če se zavedajo tega. Se vozim z vlakom v službo, pa kadar pride en tip gor, se moram presedet. Ne zdržim njegovega smrdljivega vonja. Al pa pride tip na vlak in celo pot, več kot pol ure nabija in kašlja... Je zanimivo, da nekadilec ne moti kadilca. Je pa zanimivo, da ne smrdijo vsi enako. Nekateri res grozno. Najbolj me pa čudi, kako funkcionirajo pari, kjer je en kadilec, en pa ne...kako lahko v tem primeru nekadilec ali nekadilka liže pepelnik... Al sem moral napisat, ker sem se danes spet moral presedet... Preveč sedenja tudi škodi zdravju.... 😁😉 1 Citiraj
Shrek Napisano včeraj ob 07:33 Prijavi Napisano včeraj ob 07:33 Ja. Hvala bogu, da imamo kadilce... 2 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 08:42 Prijavi Napisano včeraj ob 08:42 Kako pa letos trava raste, za znoret.... 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano včeraj ob 08:58 Prijavi Napisano včeraj ob 08:58 pred 14 minutami je Bini napisal: Kako pa letos trava raste, za znoret.... To je zato ker preveč zalivaš. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano včeraj ob 09:37 Prijavi Napisano včeraj ob 09:37 A jo zalivaš z BOSANCEM? 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano včeraj ob 09:49 Prijavi Napisano včeraj ob 09:49 pred 10 minutami je Z M A J napisal: A jo zalivaš z BOSANCEM? Tudi z Bosne pride kda pa kdaj... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.