Sirius Napisano 18. september, 2012 Prijavi Napisano 18. september, 2012 Slaba reklama.Za vse te vodice bi moral dati 62,97?, prihranil pa bi 71,62 ? zaradi manj?e porabe. In to na 20.000 km. Torej 8,65? razlike na 20.000 km. Slaba reklama.Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?. Slabo si razumel izra?un. 71,62? je neto prihranek. Toliko ti ostane, ko od skupnega prihranka od?teje? stro?ek za aditive. Torej aditive dobi? ve? kot zastonj. To je samo kolateralna "?koda", korist je nenje drugje. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Boss Napisano 30. september, 2012 Prijavi Napisano 30. september, 2012 A se gremo igrico ugibanja, kak?na bo cena goriv v torek. Glede na borzne indekse bi moralo biti cca 4 cente manj po litru ampak po moje se jan?isti ne bodo dali in bodo dvignili tro?arine. Zanimivo je predvsem to, ker bodo pri ju?nih sosedih bile cene goriv po novem okoli 10 centov ni?je kot pri nas, ?e ne bodo pustili padca cen tudi pri nas. Se pa izpolnjuje tista obljuba, ki je bila pred volitvami, da bodo cene goriv pri nas 10% ni?je kot pri sosedih... smo takrat pa? narobe razumeli samo eno besedico in sicer namesto ni?je so mislili vi?je. Citiraj
mazdaman Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 cene bodo ?e drugi? zapored padle bravo Jan?a jaz pa moram danes tankat Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 cene bodo ?e drugi? zapored padle bravo Jan?a jaz pa moram danes tankat sej ni mus polnega nalit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 cene bodo ?e drugi? zapored padle bravo Jan?a jaz pa moram danes tankat Tista slaba 2?, ki bi jih sicer pri?paral z jutri?njim tankanjem, ti dam kamot iz svojga ?epa, ?e ti bo la?je in se potem ne bo? sekiral. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 1. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 Ampak tro?arine so ZVI?ALI! http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/bencin-c...ne-visje/292620 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 Glede na borzne indekse bi moralo biti cca 4 cente manj po litru ampak po moje se jan?isti ne bodo dali in bodo dvignili tro?arine. No sej sem si mislil, da ne bodo mogli mimo brez vi?anja tro?arin - da pa ne bi blo revolta so dovolili polovico zni?anja - lisci eni. Citiraj
Još šta Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 http://alea.dzs.si/pod/CENE_GORIVA.ASP?tip...amp;podrobno=da Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 Ali bo presene?enje, ker so 14 dni nazaj dvignili tro?arine bi bilo fer, da ga zdje za tak znesek tro?arine spustijo. Da vidimo... navijam za vladni pozitivni ukrep. Da vidim, ali bom moral po?reti slino in jim ?estitat. http://www.24ur.com/cene-pogonskih-goriv-navzgor.html Citiraj
Alex Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 Ali bo presene?enje, ker so 14 dni nazaj dvignili tro?arine bi bilo fer, da ga zdje za tak znesek tro?arine spustijo. Da vidimo... navijam za vladni pozitivni ukrep. Da vidim, ali bom moral po?reti slino in jim ?estitat. http://www.24ur.com/cene-pogonskih-goriv-navzgor.html Ne verjamem, da ga bodo spustili. Citiraj
Boss Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Ne verjamem, da ga bodo spustili. Prav si imel - mene so pa re?ili sramote, da bi jim moral ?estitat - kako predvidljivo. http://www.zurnal24.si/od-polnoci-bomo-spe...e-clanek-170046 Citiraj
giyamazdas Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Evo kaj dela JJ & Co. Po?asi bomo na 2 eur Citiraj
Deeyan Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 to pa fajn, po?asi se bomo za?el v minus furat na ?iht Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 to pa fajn, po?asi se bomo za?el v minus furat na ?iht to se ?e furamo Citiraj
jures Napisano 17. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 kilometrina seveda ostaja ?e eno leto enaka, ?eprav naj bi bila v % od cene zelenca :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 Kot so sporo?ili iz Petrola, se bo cena 95-oktanskega bencina zni?ala za 0,071 evra na liter in tako bo ta bencin stal 1,499 evra na liter. 100-oktanski bencin bo cenej?i za 0,072 evra na liter in bo tako stal 1,518 evra na liter. Cena dizelskega goriva se bo zni?ala za 0,021 evra na liter in tako bo dizel stal 1,419 evra na liter.Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.Lohk bi pa vlada zni?ala tro?arine, da bi imeli za ene 10centov cenej?i bencin... Citiraj
g.Wankel Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 Lahko bi dali nazaj da stane 1?, itak ni razlike a je 1? al 1,5? ta vlada itak vse zapr?ka Citiraj
Alex Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 Lahko bi dali nazaj da stane 1?, itak ni razlike a je 1? al 1,5? ta vlada itak vse zapr?ka Katera pa ni do sedaj? Citiraj
Boss Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 Ja res jih je treba hvalit, a zato ker niso zvi?ali tro?arine? Matr smo mi Slovenci en ?auhnjen narod. Va?en, da nas malo manj tepejo pa smo ?e ?ist sre?ni. ?ist tko za info cena po sodu nafte je ?la v zadnjih 14 dni za cirka 6$ dol. Se pravi je to slabih 5? oziroma dobre 3 ?cente po litru. ?e vra?unam v to ?e DDV je ?e zmeri manj kot 4?cente pa pol centa za razlike v menjalnem te?aju ?e kak?en cent maksimalno. Kje so pol najdl 7 centov mi ni ?ist jasno je pa res, da na mediteranski borzi se v?asih dogajajo ?udni preobrati - upam, da ne bo ?ez 14 dni obrat v kontra smer - kurilna sezona je namre? tu. Citiraj
g.Wankel Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 Katera pa ni do sedaj? Res je! Nej ga dajo vsaj zastonj, pol jih bomo mel vsi radi, ne glede kaj nardijo Citiraj
mokster Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Danes v Klagenfurtu najni?ja opa?ena cena super 95 pumpa JET 1,33 ojrov. Danes vlada dolo?a novo ceno in ta bo ve?ja ali ni?ja..... Citiraj
Alex Napisano 25. december, 2012 Prijavi Napisano 25. december, 2012 Pocenil se dizel-zdej je pa ?e konkretna razlika v ceni z benzom. Citiraj
Deeyan Napisano 25. december, 2012 Prijavi Napisano 25. december, 2012 Pocenil se dizel-zdej je pa ?e konkretna razlika v ceni z benzom. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mraušk Mčk Napisano 25. december, 2012 Prijavi Napisano 25. december, 2012 Ni ?emu ploskat. Mafija je spet zvi?ala tro?arino na dizel. Mamicu jim ... Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 25. december, 2012 Prijavi Napisano 25. december, 2012 Ni ?emu ploskat. Mafija je spet zvi?ala tro?arino na dizel. Mamicu jim ... Smo pa med cenej?imi v Evropi.Tudi druga mafija po evropi dela isto. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.