Deeyan Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Hah, bej?, bej? Jaz sem imel samo enkrat S3 gor in lahko re?em, da v snegu je super (po ob?utku bolj od UG 8), v suhem in de?ju pa... bi raje ?el pe?. se podpi?em, sam sem jih ?ou menjat, 4 leta stare profila ?e nekje 5-6mm (ena je mela celo bulo), pa me vulkanizer upra?a, ?e jih bom obdr?u? Pa sm reku, da te ?e nove niso dobre pa se je sam nasmehnu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jxl Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Jst bom pa zdele sko?u na ?ik prevert teko?ine pa nalit zimski vitrex da ne bo zmrzval. Ko smo ?e pr tem ... katerga vi uporabljate? Po mo?nosti 5L ali ve? za racionalne pare pa da ne zapaca celga sistema z cevkami in tko. Sm na prej?nem avtu mel problem z zapacanmi ?obami z nekvalitetnim ?istilom. Citiraj
Deeyan Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Jst bom pa zdele sko?u na ?ik prevert teko?ine pa nalit zimski vitrex da ne bo zmrzval. Ko smo ?e pr tem ... katerga vi uporabljate? Po mo?nosti 5L ali ve? za racionalne pare pa da ne zapaca celga sistema z cevkami in tko. Sm na prej?nem avtu mel problem z zapacanmi ?obami z nekvalitetnim ?istilom. Al dajem Petrolovga, al pa cheap lidl varianto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jxl Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Al dajem Petrolovga, al pa cheap lidl varianto Do zdej sm skoz Petrolovga uporablu, me pa vedno zanima kaka pomo?nosti kvalitetna cenej?a alternativa. Citiraj
Z M A J Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Testiral, ?e je kaj posko?na pri teh temperaturah, pa sem bil kar pozitivno presene?en. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Masino ji postavu v fazo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 Ocenil na zavarovalnici. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 Ker je bil lep son?en dan, sem jo peljal na sprehod v gozd. Spotoma sva naredila ?e 4 metre drv in jih pripeljala domov... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 ?e je dobra vidljivost in preglednost, cesta izven naselja, pa da sem sam v avtu, jo z veseljem po?enem v rde?e polje, pa naj potem le popije malo olja, vsaj vem zakaj in kdaj ga. Tako je bilo tudi danes, pri tem je bilo potrebno prehitet par Lojzov na cesti ?ez Tuhinjsko dolino. Nekateri pa? dr?ijo svojih 70kmh, ne glede ali so v naselju ali izven. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 Sem ji kupil zavorne plo??ice . Citiraj
mazdaman Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 ocenil na zavarovalnici Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Phyntox Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 Danes verjeli ali ne prvi? pri 203000+ prevo?enih km menjal filter goriva. bo zdej zjutraj la?je v?gla (upam). P.S. Pohvala Simonu (Pelko) za hiter odziv... menjava v istem dnevu. Citiraj
mazdaman Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 Modra je out, vijolicna je in......tako pravijo modni trendi 2014 Kaj bo? smailija prebarval? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 4. december, 2013 Prijavi Napisano 4. december, 2013 Opravil anti-rja tretma v Gode?i?u. Sem prav vesel, da sem prehitel sneg in sol na cestah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
marko91 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Hotel zamenjat filter za nafto in pac mi ni ratalo ka mi je dal napacen filter oz. Prevelik tko da sem ga zamenju za takega malo mansega sam ga bom jutre montiru.. dans mi ni ratalo ;-) jutre sporocim vec Citiraj
iceman22 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? .. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Primo? iz Sigas-a je nanjo priklopu tester in mal preveril kako laufa na LPG. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? .. Stran vr?en denar. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
marko91 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Stran vr?en denar. .??????? Zakaj?? Za 20?? Citiraj
Još šta Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 so mi jo v sluzbo prpelal oprano in posesano Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 .??????? Zakaj?? Za 20?? zato, ker bo prej kot v 10kkm isto Citiraj
marko91 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Ker za 40? loh podrejajo na sportne Lej oprosti tolk kolk imate cez mojo pisavo .. zdej pa res nwm kaj hoces povedat kake sportne ? Lezaje, gume, dihtunge .. kaj ?? Citiraj
Baby Viper Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 In spotoma jih ?e preluknajo, da je manj odve?ne te?e in da se bolje hladijo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 .??????? Zakaj?? Za 20?? Zato ker jaz tako pravim in na?eloma se ne motim. v kombinaciji z alu zavornimi cevmi, prav tako navrtanimi, je potrebno imeti ?e Brembo ..... Js sem ?e tam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 7. december, 2013 Prijavi Napisano 7. december, 2013 Sicer ?e v?eraj..?e z drugo mazduro obiskal Tri Krone d.o.o, ki so poleg kvalitetne storitve zaslu?ni tudi za donacijo sredstev klubu..malo reklame, da se bo vedlo s kom se bo med drugim tudi izvedlo sodelovanje pri projektu koledarja za leto 2014. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.