Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ker sem se ravno peljal mimo A-Cosmosa v BTCju, sem ?enini petki kupil novo metlico brisalca. Samo voznikovo, ker tam najve? gledamo, pa se najhitreje obrabi.

Napisano

Simon ji je u?eri menjal stabilizator ?tangici spredaj in dolil neki manjkajo?ega olja v menjalnik, obenem pa sve?e motorno olje in filter ter dodali smo MOTOR UP. Potem je takoj sledila vo?nja do Primorske, z odprtmu ?ibedahom. Dans pa trenutno ?e po?iva in gre v kratkem na dolgo vo?njo.  :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dal zimske gume....

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Grem za dva tedna na teren in potem bo ze 15. mimo

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Tole z datumi je mal ?e mimo. November bo cel son?en in topel. Morali bi imeti tako kot hrvatje - ko razglasijo zimske razmere takrat je treba tudi opremo....

Razen seveda na odsekih kot so delnice itd kjer je stalno obvezn

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

V zadnjih dveh dneh me je vozila po treh razli?nih dr?avah.  :bravo:

Napisano

Tako nekako ja. Ostajam na letnih ?e vsaj 2 tedna ?

Sent from my A510 using Tapatalk

Ej se strinjam:-):-):-)jaz bom po?akal ,da zahladi ?e malo..he he lp:-):-):-):-)

Napisano

Ej se strinjam:-):-):-)jaz bom po?akal ,da zahladi ?e malo..he he lp:-):-):-):-)

A s ketnam? :)

Bil na morju na neverjetnih +20 in seveda kopal vceraj

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

A s ketnam? :)

Bil na morju na neverjetnih +20 in seveda kopal vceraj

Ej....verige bojo zaeenkrat v prtlja?niku...he he tudi mi smo na obali imeli sonce z Burjo:-):-):-)lp
Napisano

Sem vceraj surfal s 4mi kolesi zvecer...

Napisano

Ji preko S meje nalil za 30? super 95 benza, ki je pri njih po 1,10? na bencinskih Eni. Zdej bo ta benz za kar nekaj mescev zado??al.  :zvizga:

Napisano

Kje?

Koper - crni kal- razdrto

Napisano

Danes sem na moji mazdi 6 2003 razdru leve vrate ker so mi zajlice za odklep in odpiranje vrat vibrirale po vratih tko da sem jih fiksiral vse vijake malo pritegnil sestavil notri komplet vse o?istil moram pa najti ?ri?ka na desni strani v armaturi ker druga?e bom kmalu na vojniku ?e mogo?e ve kaj bi lahko bilo se mu vnaprej zahvaljujem 

ZoomZoom

Napisano

:ne vem: Pa saj sploh ni bilo nobene resne burje...

Eh Slivka....

Napisano

Danes sem na moji mazdi 6 2003 razdru leve vrate ker so mi zajlice za odklep in odpiranje vrat vibrirale po vratih tko da sem jih fiksiral vse vijake malo pritegnil sestavil notri komplet vse o?istil moram pa najti ?ri?ka na desni strani v armaturi ker druga?e bom kmalu na vojniku ?e mogo?e ve kaj bi lahko bilo se mu vnaprej zahvaljujem 

A ta v armaturi se pojavi samo ko je mraz?

Napisano

Namerno jo preko noci uzuni pustu, da vidmo kok je kej gorka na minus temperaturo in ji kot kaze ustreza. :)

Napisano

Zamenju bakrena tesnila na injektrojih (diesel powaaaaa), spucu cedilo v karterju, zamenju olje v ma?ini in olje v menjalniku, oljni filter, zra?ni filter, filter goriva, filter kabine. Tko da ?e je kej pravice na tem svetu sem naslednjih 20000km miren :/.

Napisano

Na zadnji sliki je tako ?ist, da bi si upal notri ?e makarone al pa ri? odcedit. sramezljiv

33112_1.png

Napisano

Tilijin cenilec ji je priznal menjavo pocenega vetrobranskega stekla.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Moja ima 330k km pa je tudi se vedno original
    • Napaka P0101 je povezana z MAF senzorjem ampak ne menjaj tega senzorja, največkrat je problem v odmični gredi za izpuh ker se obrabi pač slab material ki ga je mazda uporabila bom dodal sliko. Problem je ker se ventili za izpuh ne odprejo več in zrak nima kam iti zato tudi zrak ne more v motor torej javlja napako P0101. Če znaš odpreti pokrov valjev lahko sam preveriš ampak če se ti je že to začelo dogajati zna tudi crknit vakumska pumpa ker potegne delce od odmične gredi. Če boš avto popravljal priporočam da tudi zamenjaš podložke za šobe ki lahko naredijo velik problem na tem avtu.
    • Zdravo, Imam Mazdo 6, 2.2d, 150, 2017. Problem je, da se včasih, ko se peljem po avtocesti s 130 km/h, prižgano klimo in ga pohodim, normalno pospeši do 140 km/h, po tem pa se kar vleče do 160 km/h. Če grem čez 160 km/h, se včasih pojavi napaka P0101. Podobno se dogaja tudi brez klime, ampak pri hitrosti okoli 180 km/h. Druga težava je pri prestavljanju (ročni menjalnik). Ko pohodim v 3 prestavi do 3000 vrtljajev in prestavim v 4 ne nadaljuje s pospeševanjem, ampak se za trenutek »ustavi« in šele nato potegne. Sesalni kolektor je bil očiščen pred mesecem dni, servis je bil opravljen, avto ima 160.000 km. Kakšen namig? Hvala.
    • Zdravo, Imam Mazdo 6, 2.2d, 150. Problem je, da se včasih, ko se peljem po avtocesti s 130 km/h, prižgano klimo in ga pohodim, normalno pospeši do 140 km/h, po tem pa se kar vleče do 160 km/h. Če grem čez 160 km/h, se včasih pojavi napaka P0101. Podobno se dogaja tudi brez klime, ampak pri hitrosti okoli 180 km/h. Druga težava je pri prestavljanju (ročni menjalnik). Ko pohodim v 3 prestavi do 3000 vrtljajev in prestavim v 4 ne nadaljuje s pospeševanjem, ampak se za trenutek »ustavi« in šele nato potegne. Sesalni kolektor je bil očiščen pred mesecem dni, servis je bil opravljen, avto ima 160.000 km. Kakšen namig? Hvala.
    • Četrti dan, četrta lokacija, še vedno ista gorska koča.     Bo pa počasi treba zaključit potepanje, ker "gorski koči" zmanjkuje nafte...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.