Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 6 urami je Deeyan napisal:

Preko jooma 🙂

https://joom.app.link/Gy1NVXkeIdb

Sm pa mel sreco, da sm ju dobil po akcijski ceni 🙂

To si moral nasvasati na originalni izpuh, ker ni videti, da bi bilo na objemko z vijaki?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
25 minutes ago, Jest said:

To si moral nasvasati na originalni izpuh, ker ni videti, da bi bilo na objemko z vijaki?

Res je, odrezat stare pa nasvasat nove 🙂

Napisano (urejeno)

Danes sem se pa odlocil da jutri uveljavim kasko ker mi je kuna pozrla izolacijo pod pokrovom motorja.

Popravljeno od ignacij
Napisano

Meni so podgane preglodale nekaj kablov v motornem prostoru, pa nisem imel težav z uveljavljanjem delnega kaska (divjad). Tako da če imaš to kombinacijo, mora iti brez finančnih posledic skozi.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano
pred 1 uro je ignacij napisal:

Danes sem se pa odlocil da jutri uveljavim kasko ker mi je kuna pozrla izolacijo pod pokrovom motorja.

Možna kakšna slika, da vidimo koliko izolacije manjka? Meni je tudi, čisto malo pa je avto garažiran. Očitno je na delu, ko sem v službi.

Napisano
pred 10 minutami je Gregster napisal:

Možna kakšna slika, da vidimo koliko izolacije manjka? Meni je tudi, čisto malo pa je avto garažiran. Očitno je na delu, ko sem v službi.

Jutri fotknem

Napisano

Jaz sem tudi menjal lani preko zavarovalnice, brez problemov. Zgleda imajo kune zelo rade to mazdino izolacijo. No potem sem kupil sprrj ki odganja kune in do sedaj imam mir (trkam na les)

Napisano

Jaz sem mislil da imam kuni, pa sem mel podgano! Na motor je nosila hrano gret....vmes pa malo izolacije za dom vzela.

tudi nobenega problema kasko  

Napisano
pred 3 urami je Gregster napisal:

Aha, ti v službi, kuna pa delo od doma.

33112_1.png

Napisano

No evo, bil na zavarovalnici in zvisel 🤣 Pazi zdej to, imam polico na kateri imam po trditvah zavarovalničarjev zavarovano vse in še več, razen izključno samo glodalcev, ki so zajeti izključno samo v delnem kasku.

Itak me je utrgal, klical agenta, ki mu ni bilo nič jasno in je klical v poslovalnico. No na koncu so ugotovili, da so glodalce vrgli ven iz splošnega kaska in so samo v delnem kasku. Agent ni vedel, kaj naj naredi in mi je ponujal, da mi on plača celotno popravilo, pa sem bil človek in rekel, da to ne pride v poštev, da se vsak lahko zmoti, da pa hočem imeti pri novi polici, ki jo imam že vplačano, zavarovane še zajce, veverice, svizce in ostalo navlako, pa je rekel da mi bo to dodal na novo polico kot delni kasko in da bo on v opravičilo vsaj simbolično doplačal 17 eur razlike.

To je to, popravljali ne bomo, svet se vrti dalje, glodalci bodo pa še naprej žrli izolacijo.

• Všeč 2
  • Začuden 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 6 minutami je ignacij napisal:

No evo, bil na zavarovalnici in zvisel 🤣 Pazi zdej to, imam polico na kateri imam po trditvah zavarovalničarjev zavarovano vse in še več, razen izključno samo glodalcev, ki so zajeti izključno samo v delnem kasku.

Itak me je utrgal, klical agenta, ki mu ni bilo nič jasno in je klical v poslovalnico. No na koncu so ugotovili, da so glodalce vrgli ven iz splošnega kaska in so samo v delnem kasku. Agent ni vedel, kaj naj naredi in mi je ponujal, da mi on plača celotno popravilo, pa sem bil človek in rekel, da to ne pride v poštev, da se vsak lahko zmoti, da pa hočem imeti pri novi polici, ki jo imam že vplačano, zavarovane še zajce, veverice, svizce in ostalo navlako, pa je rekel da mi bo to dodal na novo polico kot delni kasko in da bo on v opravičilo vsaj simbolično doplačal 17 eur razlike.

To je to, popravljali ne bomo, svet se vrti dalje, glodalci bodo pa še naprej žrli izolacijo.

žal je tako, da so vse zavarovalnice dobre dokler ne zahtevaš kakšnega povračila škode :), je pa v takih primerih dobro da imaš dobrega agenta, ki lahko kaj uredi oz. pomaga, če ga nimaš (in recimo večina ljudi ga nima) ni čudno da zavarovalnice služijo in kujejo dobičke....(imam sam podoben primer z polomljenimi/odgriženimi pokrovčki za šobe za pranje xenon luči, kalvarija za ureditev z zavarovalnico, enako pri polnem oh in sploh kasku :))

• Všeč 3
  • Žalosten 1
Napisano

Fino je se, ce napise, za katero zavarovalnico gre...

Pri Triglavu je to recimo kombinacija delni kasko D - Zivali ... sem sel gledat svojo polico... in imam to vkljuceno... 😉

skoda-zivali_1246x640.jpg?MOD=AJPERES&CA
VSEBOVREDU.TRIGLAV.SI

Trk z divjadjo Nevarnost trka z divjadjo je v Sloveniji velika, še posebej na področjih, kjer je precej gozdnih in travnatih površin.   Z upoštevanjem opozorilnih znakov in prilagajanjem hitrosti...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sam ne razumem, praviš da maš vse zavarovano... kot kaže nimaš vsega :nevem:

33112_1.png

Napisano

Ja smesno je to, da je to kao edina mozna situacija, ki ni pokrita v splosnem kasku, in tocno jaz sem na to naletel, a da bi edini narajmal na ene frišne joškice to pa ne.

Mi je pa agent razlagal da pri Adriaticu sploh ni bilo moznosti zavarovati glodalcev, pri Genralliju pa so jo mislim da lani odstranili iz splosnega kaska. 

Napisano

Pri triglavu je podobna zadeva in sicer full kasko ne zajema elementarnih nesrec (toca,sneg itd.) Moras poleg full kaska se posebi zavarovati za elementarne nesrece...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.